Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Hayırlı olsun. 2021 fiyatları yayınlandı mı acaba dedim bende.
Yayınlanmadı ama bayılerde var 25 ocakta gelmıs. Bı kac sayfa geride var gravel fıyatlarını paylaşmıştım

Scudo
Dolu bir G2 bulursanız bana da haber verin, bunu aradığım kadar petrol arasam zengin olmuştum :D

Ayrıca GRX setli mi yoksa Tiagra setli mi aldınız?
Denk gelirse olur.. GRX setli aldım.

Komurlukte yesılı var bunun 20 yaşında :D
E çıkart ve bakımlarını yap bir zahmet. Bu bisiklet kömürlükte olduğu halde grawel siparişi verdin ya helal olsun sana. :) Siparişi iptal mı etsen acep.:koptum:

E çıkart ve bakımlarını yap bir zahmet. Bu bisiklet kömürlükte olduğu halde grawel siparişi verdin ya helal olsun sana. :) Siparişi iptal mı etsen acep.:koptum:
Sırtım agrıyordu surerken cok uzun gıdon nesafesı :D

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
Şu an 52 kadro ikinci el G2 ancak 1 tane buldum o da fotoğraflarda pek temiz durmuyor. Üstüne üstlük 6500TL :/
Sizce G0 alsam bundan 1-2 sene sonra kolayca elimden çıkarabilir miyim? Sadece fikrinizi merak ediyorum.

Son düzenleme:
@Teoman Ağır bulduğunuz G2 nin linkini atar mısinız?
2 tane buldum.
GRX 52 kadro
Carraro Gravel G2 2020 52 Kadro
İlan No: 880570993
Hesabım henüz link paylaşamıyormuş

Bir de 55 kadro Tiagra var
2019 Gravel G2(Tiagra setli)
İlan No: 868317545
Hesabım henüz link paylaşamıyormuş

GRX setli olan çok az kullanıldı diyor ancak bisikletin kirli halde fotoğraflarının konulmuş olması vs bana pek hoş gelmedi.

Tiagra olan ise 14 ay kullanılmış, aynı zamanda forumdan bir abimiz. Daha temiz gözüktü ancak hem 55 kadro hem de karbon maşa olduğu için kılcal hasarları tespit edememekten korkuyorum.
Üreticiler bile karbon bölgelerdeki kusurları bulmak için farklı yöntemler kullanıyor.

52 kadro bana daha uygun, orası net. Ancak dediğim gibi o ilanda bisiklet pek temiz gözükmüyor.

Öte yandan İstanbul’a 200km olduğum için gidebilirim ama Antalya’ya gidip göremem.

2 tane buldum.
GRX 52 kadro
Carraro Gravel G2 2020 52 Kadro
İlan No: 880570993
Letgo'dan ilanı kaldırmış ama ben daha önce bu G2 için konuşmuştum.
"hiçbir sıkıntısı yok. biraz büyük geldi bana ve üst model yol bisikletine geçtiğim için satıyorum " demişti bana, hatta "gelip bakabilirsiniz" de demişti ama ben şimdiki G2'mi aldım.

Letgo'dan ilanı kaldırmış ama ben daha önce bu G2 için konuşmuştum.
"hiçbir sıkıntısı yok. biraz büyük geldi bana ve üst model yol bisikletine geçtiğim için satıyorum " demişti bana, hatta "gelip bakabilirsiniz" de demişti ama ben şimdiki G2'mi aldım.
Biz de aynı şekilde konuştuk, tek sorun fiyatı bir tık fazla gibi. Bir de yıkayıp görmek lazım seti ne durumda diye.
Peki siz o bisiklet için ne düşünüyorsunuz?

Hazır sizi yakalamışken sormak istiyorum, G0 satın alıp satmak “sizce” kolay olur mu? İkinci el G2 almak konusunda çok ciddi şüphelerim var çünkü
Gravel arayan bütün tanıdıklarım, G0'a burun kıvırıyor. Şahsen ben de G0 istemedim. Satmasına satılır ama kullandıktan sonra fiyat daha da düşer ve 2. el G2'lerle arasındaki makas açılabilir belki.

Gravel arayan bütün tanıdıklarım, G0'a burun kıvırıyor. Şahsen ben de G0 istemedim. Satmasına satılır ama kullandıktan sonra fiyat daha da düşer ve 2. el G2'lerle arasındaki makas açılabilir belki.
Daha ailemle yaşadığım için onların kararı önemli. 2. el almaya pek iyi bakmıyorlar, hem kullanılmış hem fiyatları yüksek. 2019 modeli olanları bile 6k ya yakın satılıyor. Sahibinden sitesi haricinde başka bir yerde de bulamadım

Geri