Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

@Teoman Ağır ve yine bence bütceniz 5k 6k arası ise alabileceğiniz tek gravel bu fakat sizi korkutmasın hiçbir parçası ucuz değil ya da kalitesiz gelen gidon bandı bile xlc ve bence sonradan yükseltmek mantıksız grx zaten bisikletle aynı fiyat grxli bir bisiklet almak daha mantıklı eğer daha profesyonel bişey istiyosanız. Ben sonuçta amatör kullanıyorum ve yeniyim 😄

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Scudo
@suyunsesi

Yükseltme düşüncen varsa g0 pahalıya patlar. Ben sırf bu düşünceden dolayı zorlayıp g2 sipariş ettım. G0 ı yükseltirken onunuze hıdrolık uyumlu stı sorunu cıkacak buda epey maliyetli. Diğer parcalarında maliyeti yüksek. Ustune bırde karbon masa ihtiyacı olursa onunda malıyetı bınecek. G2 yı soylerken bende karbon masa düşüncesi ıle söyledim. Onun harici donanımı bana yetecektir.

Merıda speeder 100 bisikletime mesela stı kol takmak ıstedım 3_4 bını buluyordu drop barı ıle.
Açıkçası maddi durumumuz bunu karşılayabilir ancak aileme o kadar büyük bir ücret ödetmek istemiyorum. G0’ı belki gelecek zaman dilimde ikinci elden satabilirim ama G2 cidden çok pahalı geliyor :(

Açıkçası maddi durumumuz bunu karşılayabilir ancak aileme o kadar büyük bir ücret ödetmek istemiyorum. G0’ı belki gelecek zaman dilimde ikinci elden satabilirim ama G2 cidden çok pahalı geliyor :(
Zorlaya biliyorsanız 2. El 2019 model g2 de alabilirsiniz iyi durumda bulursanız

Peki 2. Elden Tiagra setli G2 mi önerirsiniz yoksa sıfır ama daha düşük bir model mi? Mesela 2019 G2, Tiagra set haricinde yenisinden ne gibi farklılıklar bulunduruyor? (İnternette detaylı bilgi bulamadım)
Zorlaya biliyorsanız 2. El 2019 model g2 de alabilirsiniz iyi durumda bulursanız
Aynı anda yazmışım yazdığınızı görmedim pardon :)

• Hahaha
Tepkiler: Mert Ali
@Teoman Ağır maşa ve set diye biliyorum daha iyi bilenler vardır belki.

Şimdi baktım 6 küsüre 2020 G2 satan birini buldum ancak bu sefer de fiyat düşük geldi. Kesin bir cinlik vardır diye düşünüyorum :/

Çok fazla düşünme güzel kardeşim çünkü ne alırsan al içinde ukte kalacak. 2.el az kullanılmış G2 alabilirsin, satarken zarar etmezsin.
Şimdi baktım 6 küsüre 2020 G2 satan birini buldum ancak bu sefer de fiyat düşük geldi. Kesin bir cinlik vardır diye düşünüyorum :/
Piyasada bir hevesle alıp düşük fiyata satan çok oluyor. Bir görüş yokla. Bisikleti görüpte almanız daha sağlıklı olur tabi.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Çok fazla düşünme güzel kardeşim çünkü ne alırsan al içinde ukte kalacak. 2.el az kullanılmış G2 alabilirsin, satarken zarar etmezsin.

Piyasada bir hevesle alıp düşük fiyata satan çok oluyor. Bir görüş yokla. Bisikleti görüpte almanız daha sağlıklı olur tabi.
Baktığım G2’nin boyu 52 çıktı iyi mi...
Neyse şimdi forumda da bulunan bir abimizle konuştum hayırlısıyla yakında kararımı vereceğim. Ben Tiagra setli olanı MD zannediyordum, HD olduğunu öğrenmem ayriyeten mutlu etti beni :)
Ne yapalım GRX’imiz de eksik olsun

• Beğen
Tepkiler: Mert Ali ve citk60
Şimdi suda var; bısıkletı sevecek mısınız? Geometırısı vs. Beklentınızı karsılayacak mı. Benım 3. Bısıkletım olduğu için bıraz zorladım bütçemı yoksa bende g0 seçebilirdım. Merıda speeder almamıs olsam belkı yıne zorlamazdım ama gravelın benı memnun edeceğini omurluk 2. Bisikletim olacagını düşünüyorum. Dıgerıde sportıve 224

Şimdi suda var; bısıkletı sevecek mısınız? Geometırısı vs. Beklentınızı karsılayacak mı. Benım 3. Bısıkletım olduğu için bıraz zorladım bütçemı yoksa bende g0 seçebilirdım. Merıda speeder almamıs olsam belkı yıne zorlamazdım ama gravelın benı memnun edeceğini omurluk 2. Bisikletim olacagını düşünüyorum. Dıgerıde sportıve 224
Arkadaşlarımdan birinde G2 var ondan görüp de almaya karar verdim. Belki bir ara test sürüşü isteyebilirim. Yine de beklentimi karşılayacağını düşünüyorum çünkü istediğim her şeye uyuyor. Eğer hoplayıp zıplamak istersem dağ bisikletim hala garajda duruyor olacak.

Boyum 178cm, iç bacak boyum 80-81 gibi. 55 kadro benim için ideal olur mu?

Son düzenleme:
Peki 2. Elden Tiagra setli G2 mi önerirsiniz yoksa sıfır ama daha düşük bir model mi? Mesela 2019 G2, Tiagra set haricinde yenisinden ne gibi farklılıklar bulunduruyor? (İnternette detaylı bilgi bulamadım)

Aynı anda yazmışım yazdığınızı görmedim pardon :)
Bende nakit olsa 2. Elde alırdım. Bisikletcıye elden taksıy yapacağım için sıfır aldım. Salgın olmasa 2. El almıstım sıfıra para vermeye gerek yok :D
6 düşük değil 4300 e kacırdım ben :)

52 bence sana ıdeal tam olur. Ben 174 78 ölçülerle 50 alacağım. Arkadaşından al bı 40-50 km sur :) ama suda var hangı bısıkletı surersen sur ılk surmede agrı yapar sagında solunda onuda düşün. Mesela ıkı gun önce 25 km surdum sportıve 224 u uzun zamandır surmedıgım ıcın biraz agrı yaptı totoda :)

52 kadro cok var ılanlarda. 50 hıc yok mesela. İkinci elın bır avantajıda satarken zararın az olur. Bellı mı olur belkı sevmezsın baska bı modele yonlenırsın.

Bende nakit olsa 2. Elde alırdım. Bisikletcıye elden taksıy yapacağım için sıfır aldım. Salgın olmasa 2. El almıstım sıfıra para vermeye gerek yok :D

6 düşük değil 4300 e kacırdım ben :)

52 bence sana ıdeal tam olur. Ben 174 78 ölçülerle 50 alacağım. Arkadaşından al bı 40-50 km sur :) ama suda var hangı bısıkletı surersen sur ılk surmede agrı yapar sagında solunda onuda düşün. Mesela ıkı gun önce 25 km surdum sportıve 224 u uzun zamandır surmedıgım ıcın biraz agrı yaptı totoda :)

52 kadro cok var ılanlarda. 50 hıc yok mesela. İkinci elın bır avantajıda satarken zararın az olur. Bellı mı olur belkı sevmezsın baska bı modele yonlenırsın.
Cidden 55 olmaz mı... 52 ye düzgün bir ilan bulamadım hep 7k üstüne satıyorlar. Boy ölçüsüne göre 55 de iyi gibiydi

@Teoman Ağır yani ben 180 im iç bacak 83 seleyi biraz one itekledim ama hala uzadiğim için 55 aldım size bence de 52 daha iyi olur ve bence de G2 alın pişman olmazsınız ben G0 dan beklentilerimi bilerek aldim beklentilerimi bile aştı yani aslında okadar da nazik bir bisiklet değil. Hele bide hidrolik fren olsaydi daha da mükemmel olurdu ama ilk drop bar bisikletim için gerek yoktu. Istediğim Üniversiteyi kazanır isem bi soulrider düşünüyorum😅

@osmancan71 grx Setli sanırım. ne kadara anlaştınız acaba g2 için?

Ben,üzerindeki ekstralarla beraber 6500'e aldım. Gidip görmekte fayda var.

@Teoman Ağır yani ben 180 im iç bacak 83 seleyi biraz one itekledim ama hala uzadiğim için 55 aldım size bence de 52 daha iyi olur ve bence de G2 alın pişman olmazsınız ben G0 dan beklentilerimi bilerek aldim beklentilerimi bile aştı yani aslında okadar da nazik bir bisiklet değil. Hele bide hidrolik fren olsaydi daha da mükemmel olurdu ama ilk drop bar bisikletim için gerek yoktu. Istediğim Üniversiteyi kazanır isem bi soulrider düşünüyorum😅
Eğer G2 sıfır fiyatında düşünürsek hayatta almam. Velhasıl 2. el fiyatı G0 ile farksız.

Ben,üzerindeki ekstralarla beraber 6500'e aldım. Gidip görmekte fayda var.

Dolu bir G2 bulursanız bana da haber verin, bunu aradığım kadar petrol arasam zengin olmuştum :D

Ayrıca GRX setli mi yoksa Tiagra setli mi aldınız?

Cidden 55 olmaz mı... 52 ye düzgün bir ilan bulamadım hep 7k üstüne satıyorlar. Boy ölçüsüne göre 55 de iyi gibiydi
4-5 cm de ıkı kadro oynamaz bence. Ayrıca forumda araştırın buyuk kadroyu tolere etmek zor olur küçükte kolay sonucuna ulaşırsınız. Araştırın sıze 52 olacaktır bence. Kullanan arkadasların yorumlarına bakın bu konuyu kurcalayın
@osmancan71 grx Setli sanırım. ne kadara anlaştınız acaba g2 için?
Fiyatı konuşmadık :D katalog fiyatı uzerınden bişeyler yaparım dedı. Bana gelecek bı para var mesela pesın alırsam daha altına alırım 8900 suan katalog

Fiyatı konuşmadık :D katalog fiyatı uzerınden bişeyler yaparım dedı. Bana gelecek bı para var mesela pesın alırsam daha altına alırım 8900 suan katalog
Hayırlı olsun. 2021 fiyatları yayınlandı mı acaba dedim bende.

Geri