Sadettin Z.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 12.108
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Bir tane de ben yapayım abibir düz gidonlu gravel paylaşımı yaparmısın sadettin
Peki bu bisiklete ne isim verirsiniz? Hem dropbar, hem amortisöre sahip.
255417 dosyayı görüntüle
255418 dosyayı görüntüle
Kafanızdaki kalıplara sıkışıp kalmayın, rahat olun, ona buna benzetmekle uğraşmayın diye gravel diyoruz.![]()
Güle güle kullanSonunda erdik muradımıza.Daha iyileri sizlerin olsun arkadaşlar.
Aaaa Hayirli olsun dostum 😍😍😍
Güle güle pedalla. Hayırlı uğurlu olsun. 😍
Ben 52 oneririm ama imkaniniz varsa deneyin. 178/83 bacak boyu ile 55 kullandim 1 yil. Sonra Fire i 54 kadro aldim.bayiden g2 yi ayırtacağım. yarına kadar cevap bekliyor kadro için. 174 e 78 bacak var 50 kadro ayırsam olur galiba . bu konudan okuduklarıma göre 50 olur bana. @Burak Altaç sizin ölçüler neydi kadro 50 idi galiba. başka kimlerde vardı birde gravelhatırlayanlar var ise o kişilerin mesajlarını arayım konuda
şu tam benim ölçüymüş. kadro olarak son durum nedir peki memnun musunuz174 boy , 78 bacak boyum var 50 kadro kullanıyorum. 50 tavsiye ederim.
imkan olmaz muhtemelen çünkü siparişle getirecek. küçk şehirde biraz yüksek fiyatlı olunca bisikletler bu şekilde olabiliyor ancak. 54 nasıldı peki? ben merida speeder 100 ü 52 ile kullandım biraz büyük gibiydi bana.Ben 52 oneririm ama imkaniniz varsa deneyin. 178/83 bacak boyu ile 55 kullandim 1 yil. Sonra Fire i 54 kadro aldim.
Benim boy 180 ,kadro 52. Gayet memnunum.bayiden g2 yi ayırtacağım. yarına kadar cevap bekliyor kadro için. 174 e 78 bacak var 50 kadro ayırsam olur galiba . bu konudan okuduklarıma göre 50 olur bana. @Burak Altaç sizin ölçüler neydi kadro 50 idi galiba. başka kimlerde vardı birde gravelhatırlayanlar var ise o kişilerin mesajlarını arayım konuda
55in hafif buyuk oldugunun farkindaydim ama alirken 52yi denedigimde küçük gelmisti bana. Su anda 54le cok rahatim.şu tam benim ölçüymüş. kadro olarak son durum nedir peki memnun musunuz
imkan olmaz muhtemelen çünkü siparişle getirecek. küçk şehirde biraz yüksek fiyatlı olunca bisikletler bu şekilde olabiliyor ancak. 54 nasıldı peki? ben merida speeder 100 ü 52 ile kullandım biraz büyük gibiydi bana.
@Sadettin Z. küçük kadro mu daha kolay tolere edilir ayarda büyük mü ? bilginiz var mı
@Sadettin Z. küçük kadro mu daha kolay tolere edilir ayarda büyük mü ? bilginiz var mı?
bayideki abi 52 diyor bende 50 diyorumNe büyük, ne küçük tam olması gereken boyda kadro alınmalı. Ancak bazen ölçüler tam arada kalabiliyor, örneğin 1.78/83 cm boy ile cannondale markasının hem 54, hem 56cm kadroları bana uyabiliyor.
Böyle bir durumda küçük kadronun daha kıvrak, büyük kadronun ise daha stabil olacağını söylemek mümkün. Küçük kadro uzun gidon boğazı ile bir nebze daha tolere edilebilir. Büyük kadroya kısa gidon boğazı taktığınızda gidon normalden daha oynak hale geldiği için tırmanışlarda tekerin gezmesi gibi durumlar ortaya çıkabiliyor.
G2 özelinde böyle bir durumda ben kesinlikle bir küçük olana yönelmeyi tavsiye ederim. Arazide daha kolay idare edilen bir bisiklet daha avantajlı olacaktır.
bayideki abi 52 diyor bende 50 diyorumo yüzden tekrar forumda araştırma gereği duydum. 180 vardır senin boy deyince 50 daha iyi olur diye düşündüm benim boy ayakkabı ile ölçmez isek 174. Ayakkabı ile beraber 180 e yakın gördü heralde beni.
Bayiye gidip bisikletin üzerinde sürüş pozisyonundayken yandan birkaç fotoğraf çekmesini rica edin. Bu fotoğraflara bakarak daha net bir yorum yapmak mümkün olabilir.
Sadece boyunuzu bilmek doğru kadro boyu tespiti için her zaman yeterli değildir. Üst gövdenin bacaklara oranı, kol uzunluğu gibi ölçüler aynı boydaki kişilerde değişiklik gösterebiliyor.
şu tam benim ölçüymüş. kadro olarak son durum nedir peki memnun musunuz
imkan olmaz muhtemelen çünkü siparişle getirecek. küçk şehirde biraz yüksek fiyatlı olunca bisikletler bu şekilde olabiliyor ancak. 54 nasıldı peki? ben merida speeder 100 ü 52 ile kullandım biraz büyük gibiydi bana.
@Sadettin Z. küçük kadro mu daha kolay tolere edilir ayarda büyük mü ? bilginiz var mı