T-Zone
Üye
- Tepki
- 43
- Başlangıç
- 1979—80
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Açıkçası belli bir yaştan sonra bu işe bulaşınca neyi tercih edeceğimi, neye devam edeceğimi tam olarak bilemedim. Gravel tarzı anladığım ve çevremdeki arkadaşlarımın belirttiği şekilde biraz her yola gelen bir bisiklet. Ben de hem sahilde kullanabileyim, hem bozuk yolda, kırda kullanabileyim, bunu da tek bisiklet ile yapayım diye düşündüm. Cannondale’in Topstone modeli için bir videosu vardı, onu izleyince de kararımı verdim 😊 Geometri olarak yol bisikletine göre biraz daha konforlu olmasının keyfi artıracağını düşündüm ayrıca. Her ne kadar sahil hattı desem de, evim Aydos ormanlarına yakın sayılır. Dağ bayır, ormanda, yazlıkta da kullanmayı düşünüyorum.
Madem bu kadar bilinçsiz ve deneyimsizsin, neden gidip böyle göreceli pahalı bir bisiklet aldın dediğinizi duyar gibiyim 😊 Onda da, alacağım bisiklet beni biraz heyecanlandırsın, onu seveyim, dışarı çıkıp kullanmak için isteğim olsun, özelliklerine ekipmanına mazeret bulmayayım, 50 yaşına merdiven dayadık, bu kadar da lüksüm olsun diye düşündüm.
Madem bu kadar bilinçsiz ve deneyimsizsin, neden gidip böyle göreceli pahalı bir bisiklet aldın dediğinizi duyar gibiyim 😊 Onda da, alacağım bisiklet beni biraz heyecanlandırsın, onu seveyim, dışarı çıkıp kullanmak için isteğim olsun, özelliklerine ekipmanına mazeret bulmayayım, 50 yaşına merdiven dayadık, bu kadar da lüksüm olsun diye düşündüm.