Burak Altaç
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.964
- İsim
- Burak Altaç
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
1500 euro? yarı fiyatı bile 7-8 den fazla eder.Takip ettiğim bir Youtube kanalı Decathlon'un şu bisikleti Mart ayında getireceğini yazmış, İngiltere fiyatından daha uygun (7-8 bin TL) olacak diyor yorumlarda;
(link)
(link)
Sadece selesi 800-900 tl(100€) olan bir bisiklet için 1.500€ normal bir rakam. En iyi ihtimalle Ülkemizde diğer gravellar gibi 11-12 bin bandında satılır.@Aybek Cihan 5'bine kadarsa alınabilir yazıyor bahsedilen youtube adresinin altındaki yorumlarda
Bu getirilsin diyenler de varmış yorumlardan gördüğüm kadarıyla.
(link)
Tl işareti sandılar heralde onu. Vergıyele 5 olur dıye düşünmüştür :d@Aybek Cihan 5'bine kadarsa alınabilir yazıyor bahsedilen youtube adresinin altındaki yorumlarda
Bu getirilsin diyenler de varmış yorumlardan gördüğüm kadarıyla.
(link)
Müsait olduğumda videoya bakacağım bu bisiklet gerçekten efsane 10-12 bandında olur diye düşünüyorum. eğer gerçekten 7-8 bandında gelirse eldeki 2 bisikleti tek yapmayı isterim yani. İlk çıktığında beri hoşuma giden bir bisiklet keza aynı kadro tipine sahip tur bisikletleri ile birlikte bir ekip her türlü arazide tur yaparak bisikleti ve Decathlon Riverside ekibinin yaptığı tüm ürünleri bu turda denediler. Bikepacking ve tur çantaları, formalar bisiklet dahil.Takip ettiğim bir Youtube kanalı Decathlon'un şu bisikleti Mart ayında getireceğini yazmış, İngiltere fiyatından daha uygun (7-8 bin TL) olacak diyor yorumlarda;
(link)
(link)
Aynen benim tahminimde o yönde carraro gravelin bile 10bin üzeri satış yaptığı yerde bence böyle bir bisiklete 15bin normal bile. Döviz kuru, vergiler derken en güzeli elimizdekini tutmak gibi görünüyor.@MakRo
Moral bozmak istemem ama Sora grupsetli, haliyle mekanik disk frenli RC500 modelini 6000 TL'den satarlarken SRAM Rival (105 eşdeğeri) hidrolik disk fren ve Shimano XT dinamolu göbeğe ve built-in gps modülüne sahip bu aleti 7-8K bandından sunmaları için akşam fazla kaçırmış olmaları gerekir. Benim beklentim 13-15K arası olur.
Fiyatlar :/
Pejonun gravel 8,5 mosso 9 carraroda 9 parayı denklersemde düşündurecek bu fiyatlar.
Selam dostlar, gravel bisikletinde kilitli mtb pedalı veya yol pedalı kullanan arkadaşların tecrübelerine ihtiyacım var. Kullandığınız bölgenin özelliği ile tercih ettiğiniz pedal çeşidini yorumlarsanız sevinirim. Carraro gravel var bende. Gruplarla çıkarsam asfaltta kullanıyorum ancak kendim çıkarsam hafif araziye de girebiliyorum. Aklımda mtb pedalı var ama tavsiyelerinize de açığım
"Lifetime warranty on the carbon frame and alu fork. Rated for loads of 170 kg"(link)
Bisiklet görünüm olarak göz kamaştırıcı. yalnız bu gravel için konuşacak olursak, aynakolu alabildiğine küçük tutarak sadece dağda taşta giden dropbarlı amortisözsüz mtb mantığına indirgemeleri durumunu pek benimseyemedim.Müsait olduğumda videoya bakacağım bu bisiklet gerçekten efsane 10-12 bandında olur diye düşünüyorum. eğer gerçekten 7-8 bandında gelirse eldeki 2 bisikleti tek yapmayı isterim yani. İlk çıktığında beri hoşuma giden bir bisiklet keza aynı kadro tipine sahip tur bisikletleri ile birlikte bir ekip her türlü arazide tur yaparak bisikleti ve Decathlon Riverside ekibinin yaptığı tüm ürünleri bu turda denediler. Bikepacking ve tur çantaları, formalar bisiklet dahil.
(link)
Hatta instagram sayfalarında genelde paylaşım yapıyorlardı.
255331 dosyayı görüntüle
Merhaba;
Ben de yakın zamanda bir gravel bisiklet aldım. Bisikleti Nisan gibi teslim alacağım. Bisiklet, parça ve aksesuar konusunda çok fazla bilgim yok. Şimdilik teorik edindiğim bilgiler. Bisikleti beklerken bir taraftan da uygun fiyata bulursam parça ve aksesuar almaya çalışıyorum yurtdışı indirimlerden. Örneğin Wiggle üzerinden. Eğer uygun fiyata ve indirimli bulabilirsem yedek lastik almak istiyorum. Bisikletin üzerinde WTB Riddler TCS Light 700x37c tubeless ready lastikler ile geliyor. Bisikletin kadrosu 42c genişlikte lastiğe kadar müsade ediyor. Sizce bu lastiklere alternatif veya yedek hangi marka, model ve genişlikte lastik almalıyım?
Teşekkür ederim. Evet, Cannondale Topstone 1 Modeli. Maltepe’de oturuyorum. Daha çok Pendik - Suadiye sahil hattında kullanmayı düşünüyorum. Peki genişlik olarak yine 37c mi almalıyım yoksa 42ye yakın bir ölçü alsam daha mı iyi olur?