Kadro boyu konusunda yapılabilecek fazla birşey yok, ama Wolftooth Roadlink DM kullanılarak G2'de kaset dişliyi 11-42 yapmak mümkün.
Yapılmışı var:
257508 dosyayı görüntüle
36 neden düşünmediniz. 40 ıle ilgili forumda konuşulmuştu galiba sıkıntı çıkarabilir tarzı bı yazı görmüştüm@Sadettin Z. Evet wolf tooth ile ruble büyütmek mümkün ancak bu aparat şahsen benim içime sinmedi.
Zaten formda 2020 G2 yi aparatsız 11-40t ruble ile sıkıntısız kullanan arkadaş da var hatta ben de takacaktım 40t ruble ancak Türkiye de yoktu ben de ağırdan alıyordum biraz.
Kadro boyu ise 167 boy ve 70cm iç bacak boyum var aslında sıkıntı yok kadro oluyor bana ancak geçmişteki tecrübelerimle benim için en küçük kadro her zaman daha iyi sürüş zevki veriyor.
Şimdi laf aramızda bunlar işin biraz bahanesi oluyor
Dedim ya GVL 700 aklımda vardı.
O dönem alamamıştım şimdi almaya niyet ettim eğer istediğim rakama satılırsa bu değişimi yapacağım satılmazsa sıkıntı yok G2 yi kullanmaya devam...
Selamlar
Ön lastiğimi söktükten sonra tam takamıyorum. Disk hep bir kenardan balataya sürtüyor taktığımda. bunun bir taktiği var mı ? Bilen varsa yardımcı olabilir mi
Merhaba bende Corelli Goat 2.0 kullanıcısıyim. Normalde standart donanımda 11-34 ruble var bu bisikletler de, ancak bana gelen bisiklette 11-36 takiliydi ) benimde işime geldi açıkçası. Fabrikada üretim esnasında bir karışıklık olmuştur diye düşündüm36 neden düşünmediniz. 40 ıle ilgili forumda konuşulmuştu galiba sıkıntı çıkarabilir tarzı bı yazı görmüştüm
Aslında 40 t destekliyor ve onu düşünebilirim ileride dıyordum ama hangı konuda unuttum 40 t nin sınırda olduğu için zararı olabileceği yazılmıştı.Merhaba bende Corelli Goat 2.0 kullanıcısıyim. Normalde standart donanımda 11-34 ruble var bu bisikletler de, ancak bana gelen bisiklette 11-36 takiliydi ) benimde işime geldi açıkçası. Fabrikada üretim esnasında bir karışıklık olmuştur diye düşündüm
Ek olarak 11-36 onlu ruble gayet yeterli bir oran orta seviye bir kullanıcı için 40 yada 42 de tadından yenmez ama ne kadar lazım olur, bulunduğunuz yada geldiğimiz yerlere göre değişir elbette
Su mesajdı bahsettiğimProblem değil, önceki bisikletimde 50/34 aynakol, 11/32 kaset ile eğimi zaman zaman %20'yi geçen rampalara tırmanıyordum. Muhtemelen 42T yaprak dişlisini de nadiren kullanacağım.
Aynakol dişlisini küçük tercih ettiğinizde ulaşabileceğiniz en yüksek hızdan daha fazla feragat ediyorsunuz. Evimin kapısı ormana açılmadığı için yollardan geçeceğim haliyle. Bu esnada belirli bir hıza ulaşabilmem gerekiyor. Kaset dişliyi büyüttüğünüzde ise dişliler arasındaki sayısal boşluklar fazlalaşıyor. 1x sistemin en büyük dezavantajı olan optimal kadans'tan iyice uzaklaşıyorsunuz. Duruma göre ilerleyen zamanlarda kaseti 11-40 ile de değiştirebilirim.
Yeni seri 105 R7000, Ultegra R8000 ve GRX grubunun tamamı için dediğiniz gibi herhangi bir uzatıcıya gerek olmadan 11-40 çalıştırılabiliyor. Ancak chain wrap/free chain ikilisine bakarsanız durum pek de iç açıcı değil. Yük altında vites değiştirirken kararsızlığa ve aktarma elemanlarında hasara sebep olabiliyor. Doğrusu bu tip aktarıcılar için özel DM uzatma kullanmak veya GRX812'ye terfi etmek.
Carraro gravel g2 model bisikleti nasıl sokma milli hale getirebilirim bu konuda daha önce bunu yapmış olan var mıdır?Uzun turlara çıkma fikrim var fakat lastiği söktüğüm zaman sürtme problemi ile karşılaşmak istemiyorum.
çok hojdur biraz kurcalayın geriye doğru kullanan herkes az çok bi fikir beyan etmiştir. okuduklarınızın ışığında aklınıza takılanları sorun bence. bu şekilde sorarsanız kimse defalarca cevaplanmış sorulara cevap vermez. bi yerden sonra aynı şeyleri tekrar etmek sıkıcı oluyor çoğu kişi için.Yanlış yere mi yazdım. Bu bisikletler nasıl? Hoşuma gidiyor ama bilemiyorum.