Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Bu bisikletleri seviyorum ama bilemiyorum nasıl?

Scudo
Kadro boyu konusunda yapılabilecek fazla birşey yok, ama Wolftooth Roadlink DM kullanılarak G2'de kaset dişliyi 11-42 yapmak mümkün.

Yapılmışı var:

257508 dosyayı görüntüle

@Sadettin Z. Evet wolf tooth ile ruble büyütmek mümkün ancak bu aparat şahsen benim içime sinmedi.
Zaten formda 2020 G2 yi aparatsız 11-40t ruble ile sıkıntısız kullanan arkadaş da var hatta ben de takacaktım 40t ruble ancak Türkiye de yoktu ben de ağırdan alıyordum biraz.

Kadro boyu ise 167 boy ve 70cm iç bacak boyum var aslında sıkıntı yok kadro oluyor bana ancak geçmişteki tecrübelerimle benim için en küçük kadro her zaman daha iyi sürüş zevki veriyor.

Şimdi laf aramızda bunlar işin biraz bahanesi oluyor :)
Dedim ya GVL 700 aklımda vardı.
O dönem alamamıştım şimdi almaya niyet ettim eğer istediğim rakama satılırsa bu değişimi yapacağım satılmazsa sıkıntı yok G2 yi kullanmaya devam...

@Sadettin Z. Evet wolf tooth ile ruble büyütmek mümkün ancak bu aparat şahsen benim içime sinmedi.
Zaten formda 2020 G2 yi aparatsız 11-40t ruble ile sıkıntısız kullanan arkadaş da var hatta ben de takacaktım 40t ruble ancak Türkiye de yoktu ben de ağırdan alıyordum biraz.

Kadro boyu ise 167 boy ve 70cm iç bacak boyum var aslında sıkıntı yok kadro oluyor bana ancak geçmişteki tecrübelerimle benim için en küçük kadro her zaman daha iyi sürüş zevki veriyor.

Şimdi laf aramızda bunlar işin biraz bahanesi oluyor :)
Dedim ya GVL 700 aklımda vardı.
O dönem alamamıştım şimdi almaya niyet ettim eğer istediğim rakama satılırsa bu değişimi yapacağım satılmazsa sıkıntı yok G2 yi kullanmaya devam...
36 neden düşünmediniz. 40 ıle ilgili forumda konuşulmuştu galiba sıkıntı çıkarabilir tarzı bı yazı görmüştüm

Selamlar

Ön lastiğimi söktükten sonra tam takamıyorum. Disk hep bir kenardan balataya sürtüyor taktığımda. bunun bir taktiği var mı ? Bilen varsa yardımcı olabilir mi

36 neden düşünmediniz. 40 ıle ilgili forumda konuşulmuştu galiba sıkıntı çıkarabilir tarzı bı yazı görmüştüm
Merhaba bende Corelli Goat 2.0 kullanıcısıyim. Normalde standart donanımda 11-34 ruble var bu bisikletler de, ancak bana gelen bisiklette 11-36 takiliydi ;)) benimde işime geldi açıkçası. Fabrikada üretim esnasında bir karışıklık olmuştur diye düşündüm;)
Ek olarak 11-36 onlu ruble gayet yeterli bir oran orta seviye bir kullanıcı için 40 yada 42 de tadından yenmez ama ne kadar lazım olur, bulunduğunuz yada geldiğimiz yerlere göre değişir elbette

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Merhaba bende Corelli Goat 2.0 kullanıcısıyim. Normalde standart donanımda 11-34 ruble var bu bisikletler de, ancak bana gelen bisiklette 11-36 takiliydi ;)) benimde işime geldi açıkçası. Fabrikada üretim esnasında bir karışıklık olmuştur diye düşündüm;)
Ek olarak 11-36 onlu ruble gayet yeterli bir oran orta seviye bir kullanıcı için 40 yada 42 de tadından yenmez ama ne kadar lazım olur, bulunduğunuz yada geldiğimiz yerlere göre değişir elbette
Aslında 40 t destekliyor ve onu düşünebilirim ileride dıyordum ama hangı konuda unuttum 40 t nin sınırda olduğu için zararı olabileceği yazılmıştı.
Problem değil, önceki bisikletimde 50/34 aynakol, 11/32 kaset ile eğimi zaman zaman %20'yi geçen rampalara tırmanıyordum. Muhtemelen 42T yaprak dişlisini de nadiren kullanacağım.

Aynakol dişlisini küçük tercih ettiğinizde ulaşabileceğiniz en yüksek hızdan daha fazla feragat ediyorsunuz. Evimin kapısı ormana açılmadığı için yollardan geçeceğim haliyle. Bu esnada belirli bir hıza ulaşabilmem gerekiyor. Kaset dişliyi büyüttüğünüzde ise dişliler arasındaki sayısal boşluklar fazlalaşıyor. 1x sistemin en büyük dezavantajı olan optimal kadans'tan iyice uzaklaşıyorsunuz. Duruma göre ilerleyen zamanlarda kaseti 11-40 ile de değiştirebilirim.

Yeni seri 105 R7000, Ultegra R8000 ve GRX grubunun tamamı için dediğiniz gibi herhangi bir uzatıcıya gerek olmadan 11-40 çalıştırılabiliyor. Ancak chain wrap/free chain ikilisine bakarsanız durum pek de iç açıcı değil. Yük altında vites değiştirirken kararsızlığa ve aktarma elemanlarında hasara sebep olabiliyor. Doğrusu bu tip aktarıcılar için özel DM uzatma kullanmak veya GRX812'ye terfi etmek.
Su mesajdı bahsettiğim :)

Carraro gravel g2 model bisikleti nasıl sokma milli hale getirebilirim bu konuda daha önce bunu yapmış olan var mıdır?Uzun turlara çıkma fikrim var fakat lastiği söktüğüm zaman sürtme problemi ile karşılaşmak istemiyorum.

Carraro gravel g2 model bisikleti nasıl sokma milli hale getirebilirim bu konuda daha önce bunu yapmış olan var mıdır?Uzun turlara çıkma fikrim var fakat lastiği söktüğüm zaman sürtme problemi ile karşılaşmak istemiyorum.

QR uyumlu bir kadronun sokma mil uyumlu hale dönüştürüldüğünü hiç duymadım. Tersi mümkün ve oldukça da kolay, ancak G2 için bunun mümkün olduğunu sanmam. Bisan Alltrail kadrosunun Carraro ve Mosso muadillerine göre bariz üstünlüğü sokma milli oluşu.

İyi günler. Sitede ve bisiklet işlerinde yeniyim. Bir kaç sorum olacaktı yardımcı olmak isteyen olursa diye yazacağım çünkü site konu açmama izin vermedi :(
Biraz bakındım ve şu 3 tane bisikleti buldum. Benim amacım şehir içinde bisiklet yollarında sürmek. Araziye girmiyorum bu bisikletlerden hangisi iyi tercih olur f/p olarak. Daha iyi bir bisiklet öneriniz var mıdır gördüğünüz üzere bütçem çok iyi değil.
link atamıyorum :/
Vision Tiger 26 Yol-Yarış Bisikleti

Ümit 2633 26 Explorer M-Mtb-V-21 Erkek Ümit Bisiklet (Siyah-Sarı)
Falcon Ricardo 26 Jant Spor Bisiklet Yeşil
Salcano Excel 26 Jant Dağ Bisikleti

bunları bulabildim eğer şuan yaptığım yanlışsa özür dilerim hemen silerim haberdar edin yeterli teşekkürler şimdiden yorumlar için

Bisan all trail grx 810 satmayı düşünen var mıdır elimde 52 kadro 100 km de carraro g2 mevcut takas edebiliriz

Goat 2.0 Gravel bisikletimiz ile Adana baraj gölü ve Seyhan nehri kıyısında ki rekreasyon alanında küçük bir gezinti yaptım, izlemek isteyenler için paylaşıyorum, aksiyon kamerasının acisi çok iyi olmamış yalnız, acemilik;)

Yanlış yere mi yazdım. Bu bisikletler nasıl? Hoşuma gidiyor ama bilemiyorum.

Yanlış yere mi yazdım. Bu bisikletler nasıl? Hoşuma gidiyor ama bilemiyorum.
çok hojdur :) biraz kurcalayın geriye doğru kullanan herkes az çok bi fikir beyan etmiştir. okuduklarınızın ışığında aklınıza takılanları sorun bence. bu şekilde sorarsanız kimse defalarca cevaplanmış sorulara cevap vermez. bi yerden sonra aynı şeyleri tekrar etmek sıkıcı oluyor çoğu kişi için.

• Beğen
Tepkiler: ZX_Ride
Geri