ODoganD
Üye
- Tepki
- 13
- İsim
- Dogan
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Diğer
Claris seti nasıl buluyorsun?
Claris seti nasıl buluyorsun?
Ben de kullanıci olarak hiç sorun yaşatmadi oldukça akıcıClaris seti nasıl buluyorsun?
g0 ın kadro rengi çok güzel bende seviyorum hatta kırmızısıda. ama hardal sarısı ayrı güzel g2'nin, en güzel kısmı o bana görede birde şu var bende bunuda boyayıp takmayı düşünüyorum g2 gelince. renklerine karar veremedimG2’yi alıp kaplama yaptırsam mı acaba? Renkleri hiç hoşuma gitmiyor.
Ne mavisi ne turuncusu G0 kadar çekici gelmiyor
Bisikletin transparan ağırlığı nedir257528 dosyayı görüntüle257529 dosyayı görüntüle257531 dosyayı görüntüle
Bizim canavar da bu amcaları 😉bel fıtığı rahatsızlığımdan dolayı gidon yükseltme aparatı ile yükseltme yaptım, daha konforlu oldu..
Hiç sıkıntı yaşamadım gayet memnunum. stabil sorunsuz vites geçişleri.Claris seti nasıl buluyorsun?
Transparan ne la? Forumu moda dergisine cevirdin sayin Memet Demosürüm beyBisikletin transparan ağırlığı nedir
Ne şimdi o kadar çoluk çocuğun yanında çıplak mı diyeyim. Forumun bir abisi olarak seni adabı muaşeret noktasında daha dikkatli olmaya davet ediyorum mr. kaldatoTransparan ne la? Forumu moda dergisine cevirdin sayin Memet Demosürüm bey
Lastikler jantlar pedallar maşa gördüğüm bunlar başka değişiklik var mı hocam ??1 aydır sürmüyorum. İş yerinde karşılıklı bakışıyoruz sadece 🙁
256574 dosyayı görüntüle
biraz değiştirmişler bu sene
Harika Paylaşım
Boş agirlik, ham agirlik, pedalsiz aksesuarsiz ağırlık gibi kelimeleri sana guvercinle yolluyorum... Seneye gelir kuş bsbsbsbNe şimdi o kadar çoluk çocuğun yanında çıplak mı diyeyim. Forumun bir abisi olarak seni adabı muaşeret noktasında daha dikkatli olmaya davet ediyorum mr. kaldato
Yaw gardasım yağ kaç lıra oldu sen bılıyon mu? Kac lira ulan bi yağ!!!@bayihtiyar Hiç sormadınız mı senin bir derdin sıkıntın mı var diye? Eğer öyleyse çok ayıp etmişsiniz benden söylemesi. Yarın ilk işiniz zincirini yağlayıp bir güzel gönlünü alın, sonra da güzel güzel sorun ona. Ne demişler hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuş... Bir dakika, burada insanlar arası iletişim yoktu. Neyse siz en iyisi sorun
Her zaman fazla para vermek kaliteli ürün alındığına işaret etmez.Bugün, 6-7 yıllık dağ bisikletimle arazide giderken arka lastiği tutan somunların fırlamasıyla arka lastiğim boşa çıktı. Mekanik fren diskleri gevşedi, fren teli esnedi ve fren boşaldı. Çok ucuz atlatmışım. Zaten bisiklet de ucuzdu (NG750)
Yani sonuç olarak, gravel stokları gelene kadar bisiklete binmeyeceğim. Canımı seviyorum, gerekirse 2 ay beklerim. Bugün anladığım şey ise canınızı taşıyan bir taşıta fazla para vermek kesinlikle gereksiz değil.
Kaskınızı, eldiveninizi takın.