Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Scudo
G2’yi alıp kaplama yaptırsam mı acaba? Renkleri hiç hoşuma gitmiyor.
Ne mavisi ne turuncusu G0 kadar çekici gelmiyor

G2’yi alıp kaplama yaptırsam mı acaba? Renkleri hiç hoşuma gitmiyor.
Ne mavisi ne turuncusu G0 kadar çekici gelmiyor
g0 ın kadro rengi çok güzel bende seviyorum hatta kırmızısıda. ama hardal sarısı ayrı güzel g2'nin, en güzel kısmı o bana görede :) birde şu var bende bunuda boyayıp takmayı düşünüyorum g2 gelince. renklerine karar veremedim :D

beklemektende sıkıldım. dün toptancı gelmiş mart ayında her yere dağıtacağız demiş. tabi şöyle bir detay var; siparişi hazır olan yerlere 1 tane gibi öncelik verilecekmiş. bu öncelikte diğer büyük satıcılar/mağazalar 4-5 sipariş ettiyse onlardan kısıp hazır müşterisi bekleyen yerlere gönderilecekmiş. ne kadar doğru bilmiyorum tabi.

(link)

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: _Madmexx _ ve no76
Selam, fabrika verisi 10,5 kg, ben ölçmedim ama ölçenler bu ağırlığın doğru olduğunu soyluyorlar. Benim pedallar ve gidon yükseltme aparatı ile 11,5 olmuştur diye düşünüyorum. Platform pedallar in biraz ağır, 400 Gr civarındaydı. Yeri gelmişken söylemek istiyorum Bu GRX donanım bağımlılık yapıyor arkadaşlar, gerçekten çok konforlu bir kullanımı var, bununla beraber 700x42 lastiklerde ayrı bir konfor oldu, bu kalınlıkta lastieri en son 15 yıl önce kullanmışım dir. Başta biraz onyargiliydim kalinlikla ilgili, ama kullandıkça sevmeye başladım...

Transparan ne la? Forumu moda dergisine cevirdin sayin Memet Demosürüm bey
Ne şimdi o kadar çoluk çocuğun yanında çıplak mı diyeyim. Forumun bir abisi olarak seni adabı muaşeret noktasında daha dikkatli olmaya davet ediyorum mr. kaldato

1 aydır sürmüyorum. İş yerinde karşılıklı bakışıyoruz sadece 🙁
256574 dosyayı görüntüle
Lastikler jantlar pedallar maşa gördüğüm bunlar başka değişiklik var mı hocam ??
Eklentileri saymıyorum :harika: :harika: :harika: :harika:
biraz değiştirmişler bu sene
Harika Paylaşım

Son düzenleme:
Ne şimdi o kadar çoluk çocuğun yanında çıplak mı diyeyim. Forumun bir abisi olarak seni adabı muaşeret noktasında daha dikkatli olmaya davet ediyorum mr. kaldato
Boş agirlik, ham agirlik, pedalsiz aksesuarsiz ağırlık gibi kelimeleri sana guvercinle yolluyorum... Seneye gelir kuş bsbsbsb

Son düzenleme:
Sizin graveller ne güzel karda soğukta geziyor, benim ki sıcak peteğin dibinden ayrılmıyor. Kış gelelden beri böyle. Gravel diye aldık ama markete bile gitmiyor :(

IMG_20210303_220903.jpg

@bayihtiyar Hiç sormadınız mı senin bir derdin sıkıntın mı var diye? Eğer öyleyse çok ayıp etmişsiniz benden söylemesi. Yarın ilk işiniz zincirini yağlayıp bir güzel gönlünü alın, sonra da güzel güzel sorun ona. Ne demişler hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuş... Bir dakika, burada insanlar arası iletişim yoktu. Neyse siz en iyisi sorun :)

@bayihtiyar Hiç sormadınız mı senin bir derdin sıkıntın mı var diye? Eğer öyleyse çok ayıp etmişsiniz benden söylemesi. Yarın ilk işiniz zincirini yağlayıp bir güzel gönlünü alın, sonra da güzel güzel sorun ona. Ne demişler hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuş... Bir dakika, burada insanlar arası iletişim yoktu. Neyse siz en iyisi sorun :)
Yaw gardasım yağ kaç lıra oldu sen bılıyon mu? Kac lira ulan bi yağ!!!

@M.İhsan

Hadi gel gezelim diyorum hiç bana bulaşma git ötekine bin diyor. Kaprisli, nazlı bir şey de denmiyor gravele. Yazık cefakar bisan'ım yağmur, çamur, soğuk bir kere şikayet etmedi. Çelik kadronun samimiyeti, yıllardır sürmenin alışkanlığı vs derken galiba kıskanıyor

Bugün, 6-7 yıllık dağ bisikletimle arazide giderken arka lastiği tutan somunların fırlamasıyla arka lastiğim boşa çıktı. Mekanik fren diskleri gevşedi, fren teli esnedi ve fren boşaldı. Çok ucuz atlatmışım. Zaten bisiklet de ucuzdu (NG750)
Yani sonuç olarak, gravel stokları gelene kadar bisiklete binmeyeceğim. Canımı seviyorum, gerekirse 2 ay beklerim. Bugün anladığım şey ise canınızı taşıyan bir taşıta fazla para vermek kesinlikle gereksiz değil.
Kaskınızı, eldiveninizi takın.

Bugün, 6-7 yıllık dağ bisikletimle arazide giderken arka lastiği tutan somunların fırlamasıyla arka lastiğim boşa çıktı. Mekanik fren diskleri gevşedi, fren teli esnedi ve fren boşaldı. Çok ucuz atlatmışım. Zaten bisiklet de ucuzdu (NG750)
Yani sonuç olarak, gravel stokları gelene kadar bisiklete binmeyeceğim. Canımı seviyorum, gerekirse 2 ay beklerim. Bugün anladığım şey ise canınızı taşıyan bir taşıta fazla para vermek kesinlikle gereksiz değil.
Kaskınızı, eldiveninizi takın.
Her zaman fazla para vermek kaliteli ürün alındığına işaret etmez.
Paranız ne kadar olursa olsun mümkün olduğu kadar kaliteli ürünleri tercih etmenin yanında elinizdeki malzemenin her sürüşten önce kontrollerini yapmakta fayda var.
Her parçanın kalitesi ne kadar fazla olursa olsun bir ömrü var, bazıları ise belirli periyodlarda bakım ister.

@oyungezer asla, bunlar tatlı kırgınlıklar :D Gravelin duruşu da sürüşü de başka güzel

Geri