Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Mevcut piyasa koşullarında süper fiyat. Al taksitle bisikleti koy kenara. Taksiti bitmeden bu bisiklet x2 olacağına bahse girerim. (YTD)
Millet pandemiyi fırsat bildi. Tamam üretim sıkıntılı ama sıkıntı birazda bizde, ÜRETEN BİR ÜLKE olmadığımız için her şeyi dışarıdan alıyoruz. Hal böyle olunca adamın parası değerleniyor. Ürünler pahalanıyor, bizde pahalı alıyoruz yada yok diye üretim yavaşlıyor mal iyice değerleniyor. Eskiden bisiklet parasına araba alırdım. 🤬 🤬 🤬 :acpsnr: :acpsnr:

Scudo
Millet pandemiyi fırsat bildi. Tamam üretim sıkıntılı ama sıkıntı birazda bizde, ÜRETEN BİR ÜLKE olmadığımız için her şeyi dışarıdan alıyoruz. Hal böyle olunca adamın parası değerleniyor. Ürünler pahalanıyor, bizde pahalı alıyoruz yada yok diye üretim yavaşlıyor mal iyice değerleniyor. Eskiden bisiklet parasına araba alırdım. 🤬 🤬 🤬 :acpsnr: :acpsnr:
Ben bu görüşe pek katılmıyorum.
Burada pek fırsatçılık yok gibi. Hatta inanılmaz bir fiyat var. Almanyada bu bisiklet 13.000 TL. (Şu andaki kura göre)
Burada adamlar neredeyse yarı fiyatına satıyor. İstese şu anda mevcut stoktaki bisikletlere inanılmaz zam yapabilirlerdi. Ancak yapmamışlar. En azından köprüden önce son çıkışta almak isteyen alsın. Sonrasında zaten bu bisiklet olacak en az 15k

(link)

Ben bu görüşe pek katılmıyorum.
Burada pek fırsatçılık yok gibi. Hatta inanılmaz bir fiyat var. Almanyada bu bisiklet 13.000 TL. (Şu andaki kura göre)
Burada adamlar neredeyse yarı fiyatına satıyor. İstese şu anda mevcut stoktaki bisikletlere inanılmaz zam yapabilirlerdi. Ancak yapmamışlar. En azından köprüden önce son çıkışta almak isteyen alsın. Sonrasında zaten bu bisiklet olacak en az 15k

(link)
Genel bir örnek verdim. Sadece bu ürün değil. Misal trek kurla eşit değişiyor fiyat.

• Beğen
Tepkiler: CengoCenk
Genel bir örnek verdim. Sadece bu ürün değil. Misal trek kurla eşit değişiyor fiyat.
Aynen. Zaten ithal ürün satan yerler (neredeyse hepsi) 90 ların sonunda olduğu gibi ürün fiyatlarını günlük hatta saatlik online değiştirmek zorunda kalacaklar. Ürünün satışı yapıldığı andaki fiyatı geçerli olacak. 1 ayda 25 yıl geri gittik. Zaman makinesi gibi.

Mevcut piyasa koşullarında süper fiyat. Al taksitle bisikleti koy kenara. Taksiti bitmeden bu bisiklet x2 olacağına bahse girerim. (YTD)
L KADROLAR TÜKENMİŞ .
ARAMIZDA OLSUN OLMASIN
ALAN ARKADAŞLAR İÇİN TEBRİKLER
GÜZEL GÜNLERDE GÜLE GÜLE KULLANSINLAR

(link)

Son düzenleme:
An itibarıyla ben de bir Triban RC 500 sahibiyim. Mevcut fiyatı üzerine bir de yaptığım komponent geliştirmeleriyle Scott mucurum içinde bulunduğum gelir grubu için (üçüncü sınıf bir orta doğu ülkesinin gelir dağılım piramidinde en tepede bulunan %1 dışında kalan grup) acımadan keyif alarak sürülebilecek bir günlük kullanım bisikleti değil artık. Belki satmayı düşüneceğim. Emeği geçenlere teşekkürler.

Triban RC 500 bir çok incelemede dolar fiyatı üzerinden bile fiyat/performans konusunda övgü toplayan bir bisiklet. Şu anki TL fiyatı ise mevcut döviz kuruyla gerçekten şaka gibi kalıyor. İhtiyacı olan kaçırmasın. Son baktığımda 2 tane daha M boyu şanslı sahiplerini bekliyordu.

An itibarıyla ben de bir Triban RC 500 sahibiyim. Mevcut fiyatı üzerine bir de yaptığım komponent geliştirmeleriyle Scott mucurum içinde bulunduğum gelir grubu için (üçüncü sınıf bir orta doğu ülkesinin gelir dağılım piramidinde en tepede bulunan %1 dışında kalan grup) acımadan keyif alarak sürülebilecek bir günlük kullanım bisikleti değil artık. Belki satmayı düşüneceğim. Emeği geçenlere teşekkürler.

Triban RC 500 bir çok incelemede dolar fiyatı üzerinden bile fiyat/performans konusunda övgü toplayan bir bisiklet. Şu anki TL fiyatı ise mevcut döviz kuruyla gerçekten şaka gibi kalıyor. İhtiyacı olan kaçırmasın. Son baktığımda 2 tane daha M boyu şanslı sahiplerini bekliyordu.
tebrikler dostum

• Beğen
Tepkiler: sert88
Arkadaşlar g2 de sti kolların (grx400) açıklık mesafesi ayarı var mı. Geçenlerde bir bısıkletcıye sordum yok demişti ama forumda var olarak okumuştum. Parmaklarım biraz bısa kalıyor gibi özellikle droplardan tutunca

Arkadaşlar g2 de sti kolların (grx400) açıklık mesafesi ayarı var mı. Geçenlerde bir bısıkletcıye sordum yok demişti ama forumda var olarak okumuştum. Parmaklarım biraz bısa kalıyor gibi özellikle droplardan tutunca

Benim de droplardan tutarken parmaklarım zor yetişiyor kollara. Bu ayarın yapıldığını bilmiyordum. 105 5800 için de geçerli midir?

Modele göre değişiyor ama mutlaka ayarlanacağı bir yer var:

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Kalıperlerde balataları yakınlastırmıyodur heralde belli bi yerden sonrasına izin vermeyerek?

Değerli arkadaşlar, bugün itibariyle Carraro G2 ile aranızdayım .Siverek çevresinde olan veya yolu düşen arkadaşlardan iletişime geçmek isteyen olursa memnuniyet duyarım. Bu süreçte çok faydalandım bu forumdan. Cümleten teşekkürler.

tebrikler dostum güzel günlerde güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: Turkishkid
Değerli arkadaşlar, bugün itibariyle Carraro G2 ile aranızdayım .Siverek çevresinde olan veya yolu düşen arkadaşlardan iletişime geçmek isteyen olursa memnuniyet duyarım. Bu süreçte çok faydalandım bu forumdan. Cümleten teşekkürler.
Çok bütçe yoktu nasıl bulabildiniz. Durumu nasıl?

• Beğen
Çok bütçe yoktu nasıl bulabildiniz. Durumu nasıl?

Isparta'dan bir arkadaştan aldım, sahibindende ilanı vardı. Anladığım kadarıyla gayet iyi görünüyor, diğer ilanların oldukça altında bir fiyattı. Kısmet oldu aldık.

• Beğen
Tepkiler: mhmtp
Isparta'dan bir arkadaştan aldım, sahibindende ilanı vardı. Anladığım kadarıyla gayet iyi görünüyor, diğer ilanların oldukça altında bir fiyattı. Kısmet oldu aldık.
İyi günlerde sağlıkla, kazasız belasız kullanın.

• Beğen
Kara şimşek (Triban RC 500) bugün geldi. Kütahya soğuğunda yer yer buz tutmuş yollarda 20 km kadar test sürüşü sonrasında şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki fiyatının çok üzerinde bir bisiklet kendisi. Elinden sırayla Carraro Gravel G4 Pro ve Scott Speedster Gravel 20 geçmiş bir kullanıcı olarak yazıyorum bunları. S kadrosu hala stokta. Boyunuza uygunsa düşünmeden alın geçin. Adı gravel olacak diye aynı seviyede bir bisiklete en az 5 bin lira fazla verip bir de paranızla rezil olmaya gerek yok. Bu bisikleti aldığınızda mahrum kalacağınız sadece 4 şey var:

-Hidrolik frenler
-Flare (Dropların yanlara açılarak genişlemesi)
-Kabloların kadro içinden geçmesi
-1. viteste 1'in üzerinde arka/ön dişli oranı (hesabım doğruysa 34/30 yerine 30/32 oranı yokuşlarda yaklaşık %20 daha fazla yoracaktır)

Düzeltme: RC 500 dişli oranını yanlış yazmışım. 30/32 değil, 32/34 olacak.

Bu dört husus sizin için olmazsa olmaz değilse, bu fiyata bu bisiklet bu şartlarda gerçekten kaçmaz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar shimano click'r pd-t421 spd aldım şimdi tek eksik ayakkabı . Bana 30 cm ayak uzunluğuna uyayacak ayakkabı önerisinde bulunacak var mı ? Türkiye'de büyük numara bulmak büyük dert .
Tabii gravel g2 haki rengine uygun olursa tadından yenmez 🙂

Arkadaşlar shimano click'r pd-t421 spd aldım şimdi tek eksik ayakkabı . Bana 30 cm ayak uzunluğuna uyayacak ayakkabı önerisinde bulunacak var mı ? Türkiye'de büyük numara bulmak büyük dert .
Tabii gravel g2 haki rengine uygun olursa tadından yenmez 🙂

Neyse ki Almanya'da değil de Türkiye'de yaşıyoruz da, size şu ayakkabıyı (Fizik Terra X5 suede) önerebiliyorum. Şunlara bakar mısınız, resmen birbirleri için yaratılmışlar :)

carraro_gravel_g2_fizik_terra_x5.jpg

Bu ayakkabının Almanya fiyatı 1400 Euro. 2022 için asgari ücrete daha yeni %50 zam yaparak 4250 Euro'ya yükselttiler. Yani asgari ücretli bir Almanya vatandaşı henüz almaya başlamadığı zamlı maaşıyla dahi bir aylık emeğinin karşılığında bu ayakkabıdan sadece ama sadece 3 çift alabiliyor. Yazık adamlara yahu.

Bir de biz şanlı ve de şanslı Türkiye vatandaşları için yapalım aynı hesabı. Türkiye'de 2022 falan hiç karıştırmadan (zaten Almanya'nın aksine yıllık enflasyonumuz o kadar düşük ki karıştırmaya gerek de yok) direkt 2021 asgari ücretini baz alalım. Yani 1585 TL. Aynı ayakkabının Türkiye fiyatı ise 100 TL. Bir asgari ücretli bu ayakkabıdan tam 15 çift aldıktan sonra cebinde 85 TL'si daha kalıyor. Onunla da güzel bir restoranda karısıyla/sevgilisiyle güzel bir akşam yemeği yiyebilirler. Afiyet bal şeker olsun.

3 nere, 15 nere. Bizi kıskandıkları kadar var vallahi. Zamanında Almanya'ya çalışmaya giden Türkler neden hala dönmeyip orada sefalet içinde yaşıyorlar bilmiyorum. Kurulu düzenimiz var diyorlar da, kurulu düzen için o rezillik çekilir mi yahu? Çoluklarına çocuklarına yazık. Dönün tatlışlar. Bitsin bu hasret.

Son düzenleme:
Geri