Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Scudo
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Sizce Bisan all trail ecodan endurance yol bisikleti olur mu yani lastikleri inceltip uzun yol yapsam ne kadar olur.

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Sizce Bisan all trail ecodan endurance yol bisikleti olur mu yani lastikleri inceltip uzun yol yapsam ne kadar olur.
bence 700.32 lastiklerle gayet güzel olur.

üzerinde ki lastiklerin genişlik ölçüsü ne

Mtb'ye ince teker taktığınızda ne kadar şehir bisikleti olursa, o kadar olur. Yaklaşık 11.5 kg ağırlıkta, stack/reach oranı neredeyse 1.6 olan bir bisiklete asfalt lastiği takıp uzun yol yapılabilir elbette, ancak gerçek bir endurance yol bisikletinin verdiği keyfin yanına yaklaşamaz.

Mtb'ye ince teker taktığınızda ne kadar şehir bisikleti olursa, o kadar olur. Yaklaşık 11.5 kg ağırlıkta, stack/reach oranı neredeyse 1.6 olan bir bisiklete asfalt lastiği takıp uzun yol yapılabilir elbette, ancak gerçek bir endurance yol bisikletinin verdiği keyfin yanına yaklaşamaz.

AL Endurance öneriniz var mı

Decathlonun triban serisi ile bisanın grand tour modeline bakabilirsiniz
Carbon kadrolarda gravel ler genelde endurance formatindayken, bizde graveller maalesef bu sekilde degil genelde. . Soylediklerinize bakacagim, bununla beraber Bisan da calismis bir yetkiliden cok net bilgi vermemesi ile beraber bu markayı cok onermedi

Galiba 700x38
kardeşim @Sadettin Z. ye katılıyorum . 700.38 ise lastikler değiştirmeye değmez .
Carbon kadrilarda gravel ler genelde endurance formatindayken, bizde graveller maalesef bu sekilde degil genelde. . Soylediklerinize bakacagim, bununla beraber Bisan da calismis bir yetkiliden cok net bilgi vermemesi ile beraber bu markayı oek onermedi
Bisanı mı önermedi.
Decathlonun triban serisi ile bisanın grand tour modeline bakabilirsiniz
Triban şu an fiyat performans ürünü.
ama Bisan grand tour yerli firmalarda ki yegane tek endurance model. kadrosuna , işçilik kalitesine hayranım .
bütçeyi denklestirirsem bir tane 105 setlisinde almayı hayal ediyorum .
tek eleştiri bence rengine olabilir. öyle karizma rengin üstüne Bisan yazısını keşke canlı göz alıcı bir renkle yazsalar

kardeşim @Sadettin Z. ye katılıyorum . 700.38 ise lastikler değiştirmeye değmez .

Bisanı mı önermedi.
Aynen, bu arada gorselde sanirim carbon kadro kullanmislar, kendi sayfalarinda.. HD fren ve arka ruble 11-34 olsaymis guzel bisiklet 17K icin bunlarda olmaliymis bence 2022 modelleri nasil acaba

Son düzenleme:
  • Beğen
Aynen, bu arada gorselde sanirim carbon kadro kullanmislar, kendi sayfalarinda.. HD fren ve arka rubke 11-34 olsaymis guzel bisiklet 17K icin bunlarda olmaliymis bence 2022 modelleri nasil acaba
görseldeki kadro aluminyum kadro
alın borusu ve sele borusu birleşim noktalarında ki kaynak izleri tamamen temizlenmiş .

Ayrıca o eski Bisan çalışanına kesinlikle katılmıyorum . 20211016_141602.jpg

mesela bu bisikletin kadrosu da alüminyum ve Bisana ait .
Bisan İhlas a aitken üretim kalitesi düşüktü derse olabilir derim ama 2019 dan itibaren yeni sahiplerine geçtiğinden beri bence en iyi kadrolara sahipler . bu tamamen benim görüşüm .
@by0ne hd fren olsaydı fikrine sonuna kadar katılıyorum . o zaman tadından yenmezdi. 2 üç kağıt daha pahalı olurdu ama çok güzel bir tercih ve çok daha rekabetçi olurdu
arka aktarıcı uzun bacak Allah tan böylece 11.34 takilabilir . firmalar bunu niye yapar anlamıyorum . uzun arka bacak takmışken niye küçük ruble kullanırsın

görseldeki kadro aluminyum kadro
alın borusu ve sele borusu birleşim noktalarında ki kaynak izleri tamamen temizlenmiş .

Ayrıca o eski Bisan çalışanına kesinlikle katılmıyorum . 279347 dosyayı görüntüle

mesela bu bisikletin kadrosu da alüminyum ve Bisana ait .
Bisan İhlas a aitken üretim kalitesi düşüktü derse olabilir derim ama 2019 dan itibaren yeni sahiplerine geçtiğinden beri bence en iyi kadrolara sahipler . bu tamamen benim görüşüm .
@by0ne hd fren olsaydı fikrine sonuna kadar katılıyorum . o zaman tadından yenmezdi. 2 üç kağıt daha pahalı olurdu ama çok güzel bir tercih ve çok daha rekabetçi olurdu
arka aktarıcı uzun bacak Allah tan böylece 11.34 takilabilir . firmalar bunu niye yapar anlamıyorum . uzun arka bacak takmışken niye küçük ruble kullanırsın
Dostum bu da carbon gibi duruyor, eminmisin! Bu kadar iyi iscilik ilk defa goruyorum. Global markalarda bile yok boylesi

Ticari taktik sanirim 11-34 lerde de ayna kol 48 oluyor genelde mesela bu 50 lik en azindan biraz masrafla kotarilabilir. Yasadigim yer cok rampali yoksa hic dert etmem

Dostum bu da carbon gibi duruyor, eminmisin! Bu kadar iyi iscilik ilk defa goruyorum. Global markalarda bile yok boylesi

Ticari taktik sanirim 11-34 lerde de ayna kol 48 oluyor genelde mesela bu 50 lik en azindan biraz masrafla kotarilabilir. Yasadigim yer cok rampali yoksa hic dert etmem
Dostum bu benim bisikletim. 2021 den itibaren agresif sürüş pozisyonu sebebiyle Bisanın üretmediģi alüminyum kadro 2020 model rx 9400 modeli. benim aşkım bebeğim bitanem 😍😍😍😍😍😍. bana göre hasta bişey

aynı şekilde Bisanın rx 9500 ve grand tour kadrolarında da alın borusu ve sele borusu birleşim noktalarında kaynak izleri tamamen temizlenmiş.

Dostum bu benim bisikletim. 2021 den itibaren agresif sürüş pozisyonu sebebiyle Bisanın üretmediģi alüminyum kadro 2020 model rx 9400 modeli. benim aşkım bebeğim bitanem 😍😍😍😍😍😍. bana göre hasta bişey

aynı şekilde Bisanın rx 9500 ve grand tour kadrolarında da alın borusu ve sele borusu birleşim noktalarında kaynak izleri tamamen temizlenmiş.
Guzel gunlerde kullan harika makina aero kadrolar benimde cok hosuma gidiyor.
Hatta doruk bisiklette carraro carbon bir tane var. Duvarda asili, karasimsek adeta ben buradayim diyor 😁 mat siyah,antrasit, fume tonlari beni benden aliyor
Bisan Grand Tour 105
Bu model cok hosuma gitti 58 kadro bulabilirsem aynı renkte yaza degerlendirebilirim. Yurtdisina bakiyordum hatta bu model bulabilirim diye. . TR de varmis ben iskalamisim.. Tasarim renk herseyiyle tam bana hitap ediyor..
Baska bir site de nano carbon diye yazmislar ama kendi sitesindeki bilgilere itibar etmek lazim tabi. . Fabrika satis magazasi varmi acaba Bisan in

• Beğen
Guzel gunlerde kullan harika makina aero kadrolar benimde cok hosuma gidiyor.
Hatta doruk bisiklette carraro carbon bir tane var. Duvarda asili, karasimsek adeta ben buradayim diyor 😁 mat siyah,antrasit, fume tonlari beni benden aliyor
Bisan Grand Tour 105
Bu model cok hosuma gitti 58 kadro bulabilirsem aynı renkte yaza degerlendirebilirim. Yurtdisina bakiyordum hatta bu model bulabilirim diye. . TR de varmis ben iskalamisim.. Tasarim renk herseyiyle tam bana hitap ediyor..
Baska bir site de nano carbon diye yazmislar ama kendi sitesindeki bilgilere itibar etmek lazim tabi. . Fabrika satis magazasi varmi acaba Bisan in
Doruk Bisiklet Mustafa abi kraldır.
Bisan almayı düşünüyorsanız kesinlikle doruk bisiklet
urla da erol bisiklet
ve Güzelbahçe de bisiklet.com bayilerini tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: by0ne
Doruk Bisiklet Mustafa abi kraldır.
Bisan almayı düşünüyorsanız kesinlikle doruk bisiklet
urla da erol bisiklet
ve Güzelbahçe de bisiklet.com bayilerini tavsiye ederim
Aynen Mustafa abi cok candan, h.sonlari z.alaninda olabiliyorum bisikletcom a bu hafta bakicam teshirde vardir umarim. Cidden cok hosuma gitti 😍

• Beğen
Aynen Mustafa abi cok candan, h.sonlari z.alaninda olabiliyorum bisikletcom a bu hafta bakicam teshirde vardir umarim. Cidden cok hosuma gitti 😍
bisiklet.com acayip bir shimano yedek parça stoğuna sahip
erol bisiklet teki Osman kardeşim de harika bir çocuktur . bisiklet.com a uğrarsan araları çok yakın erol bisiklete de uğramanı tavsiye ederim.
Erol bisikletin stoğuna grand tour sora var bir tane

• Beğen
Tepkiler: by0ne
bisiklet.com acayip bir shimano yedek parça stoğuna sahip
Magazalarina hic gitmedim ama video ve fotolardan gordugum kadari ile ist. Tadinda bi bayi yapmislar. Ekip kalabalik ve dinamik gorunuyor. Buda insani cezbediyor gecekten

Aluminyum Gravel Specialized Allez E5 Sport kullanıyorum. 700c 30mm Yol lastiği ile Uzak gibi performanslı uzun sürüşlere gidiyorum. 700c 38mm lastikle kuru hafif araziye, 650b 47mm lastikle daha çamurlu arazide sürüş yapıyorum. Bisana sadece yol lastiği değil hem jant hem lastik almanızı tavsiye ederim.

Geri