Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

ikisi de çok farklı bisikletler. all trail gravel

carraro 052 endurance aero ortaya karışık yol bisikleti . jant göbekleri sora. bence tek artısı sadece tiagra .

ekonomik açıdan bakarsak all trail gravel olarak daha kullanışlı ve değerini daha iyi koruyan daha populer bir bisiklet. all trail e 700.28 takılırsa carraro 052 ile aynı hız kabiliyetine de ulaşır. ama cr 052 ye 700.25 ten geniş bir lastik takamazsinız

bir de cr 052 nin sele kelepçesi ne bir şey olsa yandınız .

o kadar güzel oluyor ki sormayın :D

20221001_154314.jpg
bunlar 38 lik yola bildiğin yapışıyprmuş bende diyorum acaba niye bu bisiklet akmıyor sonradan mı açılacak acaba diye millet akıp pedal basmazken ben durmadan yetişicem diye pedallıyordum. bu yüzden baya efor harcıyordum. dinlenmek zorunda kalıyordum.

20221112_134209.jpg 20221112_151236.jpg

açıkçası arkadaşlarda 700x25 var genelde bir kişide 23 var. bunlar 700x28 olmasına rağmen hem konfor çok fazla gitmeden hemde keyifle akmanın ne demek olduğunu efsane bi şekilde anlamış oldum. şimdi yokuşlar falan umrumda olmuyor dinlendiğim yerleri bu şekilde 3, veya çok zorlanınca 2 ye alıp çıkıyorum. o kadar farketti dinlenmeden git gel yapabiliyorum 80 km lik yolu. gittigimiz yerde bi çay molası veriyoruz tabii..!
Arkadaşlar benim arkadaş 13-14k civarlarında bisiklet almayı düşünüyor onun için bir sorum olacaktı sizce carraro race 052 mi yoksa Bisan all trail eco claris mi carraronun en büyük artısı tiagra grupseti ancak bisanda sokma mil rulmanlı jant seti karbon masa gibi seti yönleri çok siz olsanız hangisini seçersiniz ve neden?
eger yapabiliyorsa 2 kuruş fazla versin sahibinde grx li bisan alltrail var onlardan alsın. tadından yenmez bide 700x28 yapıp benim gibi jelli iç lastik taksın. keyfine baksın demesi benden :D

Scudo
çok güzel olmuş. güle güle güzel günlerde kullan kardeşim

• Beğen
Tepkiler: estaba
@estaba

Tek bisiklet kullanıp, gidilecek rotaya göre lastik değiştiriyorsanız, arazi-asfalt karışık kullanıyorsanız tercihiniz gayet uygun. Ancak o 28mm lastikler bisikletinizin kalıcı birer parçası olacaksa, arazi turları geçmişte kaldıysa, hayırlı olsun siz de gravel alıp yol bisikletine çevirmeye çalışanlar kulübüne katıldınız.

İlk durum için çift jant seti edinip, lastik değişimiyle uğraşmadan jantları değiştirmek ideal çözüm. İkincisinde ise performans arayışı varsa safkan yol bisikleti kaçınılmaz son.

• Beğen
o kadar güzel oluyor ki sormayın :D

297182 dosyayı görüntüle
bunlar 38 lik yola bildiğin yapışıyprmuş bende diyorum acaba niye bu bisiklet akmıyor sonradan mı açılacak acaba diye millet akıp pedal basmazken ben durmadan yetişicem diye pedallıyordum. bu yüzden baya efor harcıyordum. dinlenmek zorunda kalıyordum.

297183 dosyayı görüntüle 297184 dosyayı görüntüle

açıkçası arkadaşlarda 700x25 var genelde bir kişide 23 var. bunlar 700x28 olmasına rağmen hem konfor çok fazla gitmeden hemde keyifle akmanın ne demek olduğunu efsane bi şekilde anlamış oldum. şimdi yokuşlar falan umrumda olmuyor dinlendiğim yerleri bu şekilde 3, veya çok zorlanınca 2 ye alıp çıkıyorum. o kadar farketti dinlenmeden git gel yapabiliyorum 80 km lik yolu. gittigimiz yerde bi çay molası veriyoruz tabii..!

eger yapabiliyorsa 2 kuruş fazla versin sahibinde grx li bisan alltrail var onlardan alsın. tadından yenmez bide 700x28 yapıp benim gibi jelli iç lastik taksın. keyfine baksın demesi benden :D
Hocam arkadaşı Bisan AT grx400 veya Peugeot GR14'e ikna etmeye çalışıyorum yılbaşı zamları gelmeden bakalım ne yapacak :)
Ama bisan galiba üretimi durdurduğu için grx400lü eski çürük vişne rengi olan kasa ama çok da birşey farketmez bence

• Beğen
Arkadaşlar gravel bisikletler de sürüş pozisyonu kaç derece oluyor? Brooks b17 alacağım ilerde gravel alırsam selem uygun olur mu merak ediyorum da

Arkadaşlar gravel bisikletler de sürüş pozisyonu kaç derece oluyor? Brooks b17 alacağım ilerde gravel alırsam selem uygun olur mu merak ediyorum da
Yol bısıkletlerındekı acı ile aynı. Eğer çok cesıtlılık yoksa brooksta yani 45-60-90 ise 45 kullanılıyor

60 derece uyumlu brooks b17. Spacer felan takıp pozisyonu 60 dereceye getirmem lazım graveli ileride. Yoksa musluğu 3000₺ de specialized power sele ye açmak lazım 😃

ben c 17 kız arkadaşım b 17 kullanıyoruz ama gidonlarımız312374735_10159304225909075_5286037158883125762_n.jpgda yükseltme var
60 derece uyumlu brooks b17. Spacer felan takıp pozisyonu 60 dereceye getirmem lazım graveli ileride. Yoksa musluğu 3000₺ de specialized power sele ye açmak lazım 😃
fotoğraflı yanıt vermeye çalıştım ama fotoğraf yazıyı bölmüş biz gravellerimizde brooks kullanıyoruz bende c17 kız arkadaşımda b 17 var fakat gidonlarımızda yükseltme var

ben c 17 kız arkadaşım b 17 kullanıyoruz ama gidonlarımız297240 dosyayı görüntüleda yükseltme var

fotoğraflı yanıt vermeye çalıştım ama fotoğraf yazıyı bölmüş biz gravellerimizde brooks kullanıyoruz bende c17 kız arkadaşımda b 17 var fakat gidonlarımızda yükseltme var
Termosun olduğu aparatın linki var mı

zefalin olması lazım küçük olan kafes değil mi ?
(link)
Sağdaki bisiklette kırmızı gözüken. Çelik termosu tutan St borusunda. Bu galiba ufak olan

• Beğen
Tepkiler: areklim
Hocam arkadaşı Bisan AT grx400 veya Peugeot GR14'e ikna etmeye çalışıyorum yılbaşı zamları gelmeden bakalım ne yapacak :)
Ama bisan galiba üretimi durdurduğu için grx400lü eski çürük vişne rengi olan kasa ama çok da birşey farketmez bence
Benim arkadaş alacağı bisikleti taksit yaptiracagi için ikinci el düşünmüyor
Bide yakın vakitte gittiği bisikletçilerde 54 kadro bisan ATE sora gören varsa yazabilir mi

35-32C ölçülerinde gravel için zırhlı önerisi olan var mı. Schawalbe kojak baktım ama gravel için pek uygun değil gibi. Zırhsız lastıklerde basınç sorunu sıkıntı oluyor bi yerden sonra. Delınme fazla olunca sıvı iyide olsa kaçırma oluyor yama yapma şansı da kalmıyor fazla delikte

Vıttorıa road zaffıro pro var bırde

• Beğen
Tepkiler: kaganarda
Yokmu zırhlı kullanan 🤔

ben yazları cst 700* 35 kullanıyorum ama kışları stok 38 lere devam ( içten zırh taktım dikenlere karşı )
Icten zırh dediğiniz kendi yapımınız iç lastik falan mı. Cst nin 700x35 şehir lastiği var bende diğer bısıkletımde. Sırt kısmı daha düz yola uygun birsey bakıyorum bende

Icten zırh dediğiniz kendi yapımınız iç lastik falan mı. Cst nin 700x35 şehir lastiği var bende diğer bısıkletımde. Sırt kısmı daha düz yola uygun birsey bakıyorum bende
patlama önleyici zırh olarak geçiyor galiba zozoydu markası dechatlonda falanda gördüm

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Geri