Bende dün hangi gıdonu kullandıklarını sordum g2 de. Normalde 1 günde gün içerisinde yazıyolardı.
Bu arada gravel g2 için sitede xlc diyor. Önceden de öyle diyordu ama söküp baktım xlc yazab yer yok ayrıca kodunu yazdım dropta yazan zoom marka çıktı. Bazı işaretleme yerlerine bakınca zaten zoom olduğu anlaşılıyor.
Alakasız birde bilgi /deneyim yazayım yeri gelmişken. 44 cm fsa gidon almıştım 5-6 aydır kullanıyorum alışamadım. G2 de bulunan daha düşük flare açısı olan ve 40 cm olan gidona geçtim dün. 44 cm alma sebebimım gravel gidonlarda bedenler büyüyor ve rahat sürüş rampa tırmanışı vs gıbı sebepleri var geniş olmasınında. Ama pratikte pek öyle değil. Çağrı terzıoglunun videosunda da bahsettiği gibi geniş ve flare olduğu için bazı zorlukları var. Bilekler biraz daha hassas hale geliyor. Üst vücut yoruluyor genıslıkten dolayı, bazen küçük aralardan geçerken sorun olabiliyor. Eğer sürekli arazi gezılmeyecekse gerçekten gereksiz flare açılı ve geniş gravel gıdonu. Ben kullanıcıların hemen hepsınınde o gidona ihtiyaç duymayacagı yolları kullandığını düşünüyorum. düzgün bir yol varken kimse altımda gravel var diye toprak yoldan yavaş bir şekilde gitmez çünkü. Bunlara rağmen almak isteyen olursa iki tane satılık gıdonum var
birde g2 de bulunan zoom markanın bağlantı yerine göre tutuş yerleri kalın ve çok konforlu bir tutuş sağlıyor. Bugüne kadar degısmememın nedeni hem satacağım için orjinalini bozmamak hemde bi kaç gram ağır olması hemde sağ taraf dropda 1-2 derecelik dusmemdem yamukluk olmadı. Yamuklugu dün bastırarak düzelttim kullanmaya başladım. Aynı modelin 42 cm bulana kadar kullanacağım. 40 cm biraz küçük geliyor gibiydi. Suruslerde kollar kapalı olduğu için koltuk altı kısımlarım daha fazla terlıyordu. Ama hissiyatı tutuşu güzeldi.