Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Merhabalar carraro G2 gravel tiagra set bisikletimin diskleri erimesi sonrası değiştirmeye kalktığımda k02s kodlu balata ile karşılaştırdım, su an internette pek fazla satan olmaması nedeni ile araştırmaya devam ettiğimde . Şu şekilde bir PDF ile karşılaştım buna güvenerek k03s siparişi versem sorun yaşarmiyim? Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim:)

Dosyalar

• Disc Brake Pad Compatibility Chart.pdf
    427,1 KB · Okunma: 14
Scudo
Merhabalar carraro G2 gravel tiagra set bisikletimin diskleri erimesi sonrası değiştirmeye kalktığımda k02s kodlu balata ile karşılaştırdım, su an internette pek fazla satan olmaması nedeni ile araştırmaya devam ettiğimde . Şu şekilde bir PDF ile karşılaştım buna güvenerek k03s siparişi versem sorun yaşarmiyim? Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim:)
Grx ile uyumlu gözüküyor. Bb rx 400 kalıperın modeli olması lazım

IMG_20230322_122321.jpg
Sonunda karar verip Peugeot gr14ü alabildim
ilk 10 km'lik sürüste izlenimlerim güzel grx set ve fren performansı mekanik disk Bisan ATE den sonra çok iyi geldi kadro işçiliği vs güzel ve gerçekten premium görünüyor tek hayal kırıklığım kutu içerisinde aero bi gidon çıktı 2022 de artık ne bulurlarsa koymuşlar kutuya aslında elleri dinlendirmek için güzel bi his veriyor ama gravelde ne kadar uygun olur zamanla deneyimleyip görücez artik boy tercihi konusunda tereddüt ederek çok arada kalmıştım fakat 50 kadrosu 1.78 boy 79 cm iç bacak için gayet uygun geldi ve üzerinde çok rahat hissettim. düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Herkese selamlar. Yakında nasip olursa bianchi gr0014 ile aranıza katılacağım. Heyecanımı paylaşmak istedim. :krktm:

tempImagefe8fJf.jpg

Allah isteyen herkese en güzelinden nasip etsin. Bisiklete kavuştuk sonunda. Ayrıntılı fotoğraf ve inceleme için ayrıca bir başlık açmayı düşünüyorum.
Rubleyi 11-36t ile değiştirdim hiç kullanmadan. Grx set oldukça güzel, bisiklet akıyor. Bir maşallahınızı alırız. :)

301923 dosyayı görüntüle

Allah isteyen herkese en güzelinden nasip etsin. Bisiklete kavuştuk sonunda. Ayrıntılı fotoğraf ve inceleme için ayrıca bir başlık açmayı düşünüyorum.
Rubleyi 11-36t ile değiştirdim hiç kullanmadan. Grx set oldukça güzel, bisiklet akıyor. Bir maşallahınızı alırız. :)
11-36 10vıtes mi 11 mi. AE de bile zor buldum ben 11 i, oda biraz fazla geldi fiyatı zincirle beraber satıldığı için

Son düzenleme:
301923 dosyayı görüntüle

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
Bu bisikletin teslim ettiklerindeki hali midir? Gidon bandı sarmayı unutmuşlar sanırım. Bir de gidon çok eğik duruyor. Bu şekli ile bileklerinizin çok ağrıyacağını düşünüyorum.

11-36 10vıtes mi 11 mi. AE de bile zor buldum ben oda biraz fazla geldi fiyatı zincirle beraber satıldığı için

10 vites hocam. biraz yokuş performansı için tercih ettim.

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
Bu bisikletin teslim ettiklerindeki hali midir? Gidon bandı sarmayı unutmuşlar sanırım. Bir de gidon çok eğik duruyor. Bu şekli ile bileklerinizin çok ağrıyacağını düşünüyorum.

Teşekkür ederim. Bisikleti kuran servisteki usta biraz yaşlıcaydı. Eskiden sarılı gönderiyorlardı artık böyle yolluyorlar ben de çok beceremiyorum istersen kendin sar dedi. Ben de bu şekilde alıp eve geldim. Başka bir gidon bandı sipariş vermiştim zaten sarılmadığı iyi oldu. Daha önce bu gidondan kullanmadım ideal ayar nasıl olmalı?

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
10 vites hocam. biraz yokuş performansı için tercih ettim.

Teşekkür ederim. Bisikleti kuran servisteki usta biraz yaşlıcaydı. Eskiden sarılı gönderiyorlardı artık böyle yolluyorlar ben de çok beceremiyorum istersen kendin sar dedi. Ben de bu şekilde alıp eve geldim. Başka bir gidon bandı sipariş vermiştim zaten sarılmadığı iyi oldu. Daha önce bu gidondan kullanmadım ideal ayar nasıl olmalı?

1679516478326.png

kabaca, bu şekilde bir kullanımla daha sağlıklı olacaktır.

@kuzey efe hayırlı olsun kazasız sürüşler bende internetten alıp Bursa'da kendim kurulum yaptırdım yaptirdigim yerde şansımı deneyip 11-36 ruble sordum malesef ellerinde olmadığı için 12-34 ile devam tek canımı sıkan aero gidon artık açılı bı gravel gidon alicam

• Beğen
Tepkiler: Mazm
301927 dosyayı görüntüle

kabaca, bu şekilde bir kullanımla daha sağlıklı olacaktır.

Hocam bunun kaşıdan bakınca şu şekilde olması daha iyidir diyeceğiniz bir formu var mı? Benim ilk sürüşte bileklerim çok ağrıdı. biraz içe çevirdik frenlerin yönünü, daha rahatım ama acaba az daha içeri alsak mı, bir tecrübeliye sormak istedim

Hocam bunun kaşıdan bakınca şu şekilde olması daha iyidir diyeceğiniz bir formu var mı? Benim ilk sürüşte bileklerim çok ağrıdı. biraz içe çevirdik frenlerin yönünü, daha rahatım ama acaba az daha içeri alsak mı, bir tecrübeliye sormak istedim
Cepheden ve yandan fotoğraf var mı

@kuzey efe hayırlı olsun Çağrı Terzioğlu' nun dropbar montaj ayar videoları var güzel anlatmış

@kuzey efe @Smhcetinkaya güzel günlerde güle güle kullanın. Çok güzel bisikletler .
bu arada 11.36 candır

Çok teşekkürler.

@kuzey efe hayırlı olsun kazasız sürüşler bende internetten alıp Bursa'da kendim kurulum yaptırdım yaptirdigim yerde şansımı deneyip 11-36 ruble sordum malesef ellerinde olmadığı için 12-34 ile devam tek canımı sıkan aero gidon artık açılı bı gravel gidon alicam

Ben de internetten sipariş ettim. Ruble geldikten sonra bisikleti kutudan çıkarttırıp montaj yaptırdım.

@kuzey efe hayırlı olsun Çağrı Terzioğlu' nun dropbar montaj ayar videoları var güzel anlatmış

Teşekkür ederim. İzleyeceğim.

K03s siparişim elime ulaştı ve k02s ile uyumlu.

• Beğen
Tepkiler: Mazm
neden her videonun altından ingilizler çıkıyor? Adamların iklim şartları bile bisiklete elverişli değil.

Hollanda'nın iklim şartları bisiklete elverişli mi?

Geri