İkinci eli olsa da almayı düşünsem keşke, gayet hoş gözüküyor. Tekerinize taş değmesin, güle güle kullanın.
Her ikisine de sahip biriyle karşılaşmak beni hem mutlu etti hem de şanslı hissettirdi. İlginiz ve aktardığınız değerli bilgiler için çok teşekkür ediyorum.
Uzun tur algım ortalama olarak 100-200km ve bunun yanında türkiye turu hedefim var. Bunun için de uygun bir bisiklet arayışındayım. Kesinlikle aynı fikirdeyim; maşa ve jantlardan dolayı kazanıyor Bisan. Ama dediğiniz gibi kullanıcı deneyimi de önemli bu noktada. Söylediğiniz şeyleri dikkate alacağım. G2'nin hız performansı hakkında ne düşünüyorsunuz? Asfalttaki yol tutuşu (38c stok lastikleri ile) nasıl? Yol bisikletindeki performansı asla beklemiyorum ancak bisiklette hız yapmayı, kendi limitlerimi zorlamayı seven biriyim. Bu yüzden bu kısım da önemli benim için.
Ayriyeten, Endurance bisikletleri de araştırdım ancak ilgimi çekenler benim bütçemi bir hayli aşmaktaydı. İkinci el Trek Domane AL2 (2018 model) buldum 20.000₺. Ön aktarıcı Tiagra, arka aktarıcı Ultegra olarak yükseltilmiş. Ön ve arka fren kolları ve vites kolları Tiagra. 2x10 vites, ufak tefek çizikler dışında sorunsuz gözüküyor. Jantlar ve gidon kolu Bontrager. Lastikler Schwable Lugano, kadro Alüminyum. Bunu gördüğümden beri de G2 ve Trek Domane AL2 arasında kaldım da diyebilirim. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?