Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

@mariokaldato Evet en sert veya en çok eleştiren sensin ama tek değilsin o yüzden şahıslara indirgemedim olayı genel konuştum .. Ayrıca burada ben bir teşbih yaptım o bir benzetme idi, yani sizin Clio'nuz var Mercedes'e laf ediyorsunuz demedim, dememde böyle bir şey ..Fiyat konusuna gelince Türkiye'de maalesef her şey gibi bisiklette pahalı ama Avrupa'da böyle değil, benim bisikletim 1500 Euro civarına satılıyor Almanya'da asgari ücret ise 1560 Euro civarı, o yüzden herkes bir şekilde sahip olabilir, kullanabilir .. Bende sizin gibi zaten safkan bir yarışçı ya da hoplayıp zıplayan Mtb delisi değilseniz herkese en uygun bisiklet dedim .. Ayrıca bisikletime hayrlı olsun dediğinizi biliyorum, bende teşekkür ettim, saygılar ..

Scudo
@mariokaldato

@mariokaldato ah dostum ahhh senin bu şirin görünen mantığında kalsa idik hala bunu kullanıyor olurduk

roadstar.jpg

Allahını seversen karbon kadro da kullanmaya başladın ama teknolojinin neresindesin sen yaa çok basit çağ ilerliyor insanların istekleri artıyor teknoloji de bu nispette yeni ürün üretiyor insanlar da kendi iradeleriyle alıyorlar kullanıyorlar zaten arz talep meselesi olmasa bu gravel ya da diğer cinsler hiç üretilmezdi

Ayrıca senin bu sömürülme mantığına göre o kullandığın makinelerin piyasaya ilk çıktığında da fiyatları dişe dokunuyordu o zaman da bu bisikletleri almamak ve eskileri modifiye etmek lazım gelirdi.

Bana göre genel olarak kullandığımız bisikletlerin hepsi çoooh bahalı.

2017 de sıfır bir araba aldım arabanın kilosu bana 47 kırkyedi TL ye mal oldu
2017 de yine sıfır bir tur bisikleti aldım bunun da kilosu bana 280 ikiyüzseksen liraya geldi.

Arkadaş bu bisikletlerde otomobillerden daha komplike bir malzeme ve mühendislik mi var yoksa benim anlayamadığım başka durumlar mı var?

Bu konu hakkında da yeterince içinizi dökmüşsünüzdür herhalde, konuyu takip eden arkadaşlara saygısızlık olmamasına adına asıl sahiplerine bıraksak mı artık?

Ben de son söz olarak yakın gelecekte en çok tecih edilen tür olacak diyorum bu Gravel makineler...

Zira biraz mtb ile biraz yol ile haşır neşir olup da her ikisinin cezbedici yönlerini asgari düzeyde bir arada görmek isteyenlerin sayısı artacak diyorum

Ancak artık yeni bir tür olan bu gravellerin bu türe gereksiz diyenlerin yanlış anladığı gibi iki bisiklet türünün de (mtb-yol) azami faydalarını sunmayacak yani yolda kullanırken mtb den seri arazide kullanırken yol bisikletinden güvenli olacak böylece çok daha genel bir kullanım tarzına hizmet edecek.

Seviyorum bu yolları20190729_185312.jpg

Oooo çarşı karışmış deymez arkadaşlar ben ilk bisikletimi 47 yaşında aldım ömrüm çalışmakla geçti 3 yılda bu 3. Bisikletim kendi tarzımı bulana kadar 2 bisiklet kullandım ve en sonunda gravel aldım ne istediğini bilen kendi parasını kazanan ve harcayan birisiyim bu gravel bisiklet sayfasını ezbere biliyorum bisikleti alana kadar hatim ettim sayfayı
Şimdi bisikletin keyfini sürüyorum
Bisikletden .anlayan arkadaşların biz acemilere teknik destek vermesi ve hayirli olsun deyip bizi motive etmesi lazim.
Yolda olmak güzel beyler
Yolu sevgiden geçen herkesle bir gün bir yerde buluşuruz.

Son düzenleme:
@Yusuf'san
Seninle ayni fikirdeyim.
Gravel gelecegin bisikletlerinden biridir. Ama toprak yolda mis gibi ilerleyip asfaltta tın tın gittiginizi hissedip lutfen o guzelim makinalara 700-23 hiz lastikleri takmayin yav eheheh :D
Konuyu yumuşatmak adina "Bisikletciler icin gunluk forum faliniz" adli konumdan gunluk Gravel falimi alinti yapayim biraz neşemizi bulalim barisalim kanka ya .
Gravelciler icin gunluk sosyal mesajimda şu olsun bari " Güneş topla benim için " :D

Gravelciler icin falimiz da gelsin :

( Gerci forumda sadece muhabeti gecen bir tür ama daha safkan bir gravele bineni gormedim keh küh )

Sevgili günlük bu satirlari sana çakîllarla dolu bir yoldan yazıyorum.
Dur be hemen gaza gelme misal verdik.
Arkadaşim bisikletine drobbar taktın, yada ne idüğü belirsiz bisikletine az kalın bir teker taktin diye bu havalar nedir Allasen?
Belediye şikayetçi senden bilesin. Zirt pirt şikayet dilekçesi yazip gravel icin ozel bisiklet yolu istemek nedir la ? Bu ne tarz bir egodur hacı yanit ver? Adamlar napsin sen gireyvil aldin diye az miktarda olan çita kadar ince yollara mıcır mı döksünler ne yani? Hadi yaptılar diyelim sonra bizim bisikletci yutuberler eline dandirik selfi cubuklarini kapıp hemen protesto videosu çekerler bilesin. Ondan sonra da belediye komple yasaklar bu bisikletleri . Sirf sen istedin diye cografya kanunlarina kafa mi tutacaz lan ?
Neyse yollar çakilli degil diye umutsuzluga düşme , yapman gereken kentsel dönüşüm olan dev insaat alanlarina gidip agiz tadıyla bol cakilli micirli yollarda gezmektir kankicim .
Yalnız kamyonlara dikkat , sen girevilsan o dev kamyonlar daha da girevil bro. Onlar 350 beygir gucunde dev dizel motorlara sahip senin alette tek beygir bile yok denebilir . Aslinda var bir beygirde girmeyeyim bu mevzuya ehehe

Falinda girevilina talip bir hırsız gorunuyor aman apartman boşluguna kitleme sakın eve al bisikleti

@mariokaldato
Ne diyeyim bilader seninde tarzın bu herhalde
Yormayalım kendimizi sabah 5.30 kalkıp gravelimle taş çakıl kum yollardan işe gideceğim.
Mevzuyu uzatmayalimda bisiklet gerçekten çocuk işiymiş demesin millet.

@cagatay17

Abi senin bisikleti görünce koşa koşa bayii'ye " shut up and take my money" diyesim geliyor yeminle :)

Çok seviyorum bu makineyi , herşeyiyle tam benim isteklerime göre ... herkesin fikrine saygılıyım.

Kazasız belasız sürüşler olsun inşallah.

@Kobebryant
Şu bisikleti insan öylesine istiyor ki bir de öğrenci için hayaller de kalıyor diyebilirim. İnşallah bir gün ben de böyle bir fırsat yakalayabilirim :) Hayırlı uğurlu olsun yeni bisikletiniz yorumlarınızı an ve an bekliyoruz :D

@hamlet2006
Post truth’ a hoşgeldiniz, günümüzde herşey bu şekilde. Zamanın ruhunu yakalamak lazım, hele ki safkan yol bisikletlerine(!) 25c-28c lastiklerin takıldığı günümüzde hiç bir şeyi hakir görmemeli.

Önemli olan “yaptım oldu” diyebilmeli markaların/sektörün sultasında kalmadan. Ama bunu derken de “benden sonrası tufan!” dememeli. Bu son dediğim size değil, forumda vardı böyle bir iki arkadaş, zamanında cx başlıklarında şimdi gravel bağlamında dönen tartışmalar dönmüştü.

• Beğen
Tepkiler: cagatay17
@TatanQa_tr
dostum gerçekten beğenerek kullanıyorum girdiğim yolları bir görsen için acır ama tık demiyor maşallah her açıdan bana yetiyor.
Bozuk inişleri sevmiyor onun haricinde her yere gidiyor.

@Haggard1963
Benim gittiğim yere gidiyor

(link)

hadi yeni yeni fırından çıktı bunlar.
yeni model gravellerde dikkatimi çeken öküzleme lastik ebatları olduğu.

Vay vay en ucuzu 900 öyro dan başlıyor .

@mehmetsunu
Gerçekten de hepsi birer düz maşalı, drop barlı mtb bunların :ssrtcbya:

Demek ki hiçbir türü kısıtlamamak gerek, hepsi birbirinin özelliklerini taşıyabiliyor. Adı mühim değil, önemli olan ihtiyacına cevap verebiliyor mu?
Pazarlama taktiklerini, trendleri boşverin. Bütçenize ve ihtiyaçlarınıza göre model alın.

@mehmetsunu

Tövbe estağfirullah paylaşmayın kardeşim şu gevur icadlarını bunları temaşaa ettikçe tahrih oluyoz sona da burda bi gamyon malayani laf ediyoz birbirimize ??

rcx donanımlı gravel bisikletler corelli markası getiricekmiş haberi olan varmı arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri