Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

@Yusuf'san
Hay allah razı olsun Gravelcilerin üzerine okadar gidildiki adamlar bende aldım diyemiyor. Ah be kardeşim bir keyf yatırmadılar.

Scudo
@Samsam
Hayırlı olsun, çok güzel görünüyor. Bana kadrosu G2 Gravel'a göre biraz daha farklı gibi geldi. G2'ye göre bunda daha bir safkan yol bisikleti havası var sanki.

@Haggard1963 evet ölçüleride farklı zaten kadronun.

Carraro G2 bence de her yola gelir ve donanım olarak da tam takım bir bisiklet.

Fiyatı az daha uygun olsa gözü karartabilirim

Arkadaşlar bu jantlara en fazla kaç ebatlarında lastik takılabilir.Screenshot_20190728-144553.jpg

Gravel geleceğin bisikleti olacak, ardındanda Cylocross gelecek, yol bisikleti ise belediyesi iyi çalışan, yolları düzgün olan elit semtlerde oturup semtin dışına çok fazla çıkmayacakların bisikleti olacaktır. Mtb piyasası iyice küçülüp inatçı bir grup dışında kimseden yüz bulamayacaktır. Bunun yanında katlanırlarında sağlam bir kitle edineceğini düşünüyorum.

Seni aydos ormanında gezdirip, kadıköyde ki evine giderken hem bozuk yollarda taşıyacak hemde performansından çalmayacak başka bir bisiklet yoktur.

Eğer bağcılarda oturuyorsanda sana göredir bu bisikletler. Ne şehir olabilmiş ne dağ kalabilmiş bu yollarda seni zıp zıp zıplatmadan, sorunlu yollarda zorlamadan A noktasından B noktasına bu bisiklet en güzel şekilde ulaştırır.

He zaten büyükşehirlerden birinde oturmuyorsan gravel tamamen senin için yapılmış.

Norveçte değilsiniz arkadaşlar, şu -10kg yol bisikleti fetişizminizi içinizde tutun, gravel severler gayet halinden memnunlar.

Gravel bisiklet,günümüzdeki SUV araçlara benziyor.Bildiğiniz gibi SUV'ların da %95 i düzgün asfaltta kullanılıyor.Kullanım amacına yönelik değil bildiğiniz gibi.SUV sahipleri araçlarını arazi de kullanmak yerine sadece kaldırıma çıkarırken araçlarının yeteneklerinden faydalanabiliyorlar.:DGravellerin de durumu çok benzer.Gravel sahiplerinin ne kadarı ,yol biskletlerinin gidemeyeceği efektif olarak kullanılamayacağı nerede bisikletlerini kullanıyor ki?Gravel sahiplerinin büyük çoğunluğu da evlerinin yanındaki avm şantiyesinden geçerken gravel yol kullanıyor Suv cuların kaldırıma çıktığı gibi.:ssrtcbya:

@Fat1h
Aynen.yol bisikleti pismanliktir bence.?gravel ve cyclocross Türkiye yol şartlarina en uygun bisiklettir.ülkede otoban hariç kaymak yolları çok nadir yeni yerleşim yerlerinde sadece birkaç kilometre bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: cagatay17
Gravel ve cyclocross tip bisikletler keyifli görünüyorlar.Ben Hibrit bir Cube SL roadrace 105 setli flatbarlı bis biniyorum inanılmaz keyifli,buralarda geze geze dropbar taktırmama ramak kaldı.? dropbar nasıl olur maliyet vs gibi durumlar sevgili ustalar?

@Machagi dropbar takacaksanız fren ve vites tertibatının elden geçmesi gerekiyor. Buda maliyeti arttırıyor.

@hamlet2006

Bmw'ni garajda bırakıp, memlekete uçakla gidip orada bir dacia duster kiralarsın. Ama bir q5'e sahipsen bunlara ihtiyacın yoktur.

Gravelde bunun gibidir.

Son düzenleme:
Hemen hemen aynı işi görebilecek aynı markanın başka bir otomobil var iken; çok az bir farklılaştırma ile tüketici rantından maksimum faydalanmak şirketlerin işine gelecektir.Q5 ler de bundan dolayı ortaya çıktı graveller de.Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak çok sonra gelecektir.

gravel, adventure, dirt drop hiç fark etmez kendi boyuma göre uygun fiyatlı bir ürün bulamadığım için yol bisikletine geçtim gramda pişmanlık duymadım. Bazen yapacağınız yola diye hafiften belediyelere kulak çınlatması yapsam da şuanda memnunum. Bundan sonraki bisiklet kesinlikle çelik (chromoly) kadroya sahip bir bisiklet olacaktır. Bu ama kişisel bisiklet yapan bir firmadan olur ama seri üretim bir kadro olur onu zaman gösterecek. 2018 temmuz ayında 4500 lira olan trp hibrid frenli breezer radar expert dolar kuru ile 8000 üzeri fiyata olmasaydı onu almış olacaktım ama nasip değilmiş başka bahara kaldı.

breezer-radar-mega size2.jpg

@MakRo
Sevgili @MakRo yeri burası değil ama neresi tam bilmiyorum ? bisikletinizin son fotoğraflarında aerobar taktığınızı gördüm bir, iki fotoğraf paylaşıp marka, model, fiyat, bisiklet üzerindeki duruşunuza etkisi, toto durumlarına faydası/zararı vb. minik bir inceleme yazmanız mümkün mü ?

Aşağıda paylaştığım fotoğraflardan gaza gelerek yapmayı planladığım bir “flat bar gravel” projem var bu bisikletler mtb desen değil tur bisikleti desen değil o yüzden böyle bir isim uydurdum ???

EC7F2D64-8FAD-4C00-AC38-5308B0BDB9C5.jpeg56CC75CE-3DCD-48F8-B09C-CE3D6844A50E.jpeg7380D42E-3B38-46EA-AAE9-75A4749A4495.jpegE8A1C5CB-76EB-4453-A3CE-569C35B0EB30.jpeg

Son düzenleme:
@Yusuf'san

:D :D
Ben gravel dusmani filan degilim la durun, n'olur taşlamayin beni :D
Hadi size bir kiyak yapim, titanyum el yapimi gravel koyim suraya gahshwjsh :D

"GARIBANLAR ICIN FITNESS BISIKLETI HIDROLIKLI GRAVELE ÇEVIRME" diye bir proje yaptiracaksiniz en sonunda :D
Screenshot_2019-07-27-15-54-26.png
Screenshot_2019-07-27-15-53-37.png

@Gökay Akçay
Kanka normal hidrolik freni dropbara takmanin yolunu buldum isteyene taktik veririm GSJSHSH :D

@mariokaldato
Bu arada şaka bir yana yapılmayacak şey değil bir yere kadar telle devam edip hidroliğe dönüşen sistemler mevcut, ama ben kendimi biliyorum o dropları sadece dekoratif kullanıcam gereksiz sırt arası ?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Yusuf'san
Bak iste burada tamamen çuvallamissin dostum. Cunku fitnessler yol geometrisine ya cok yakindir yada aynidirlar. Mesela merida speeder serisi ( canim aşkim meridam ) uci onaylidirlar hatta. Bunlarin tek farki daha genis lastikler takabilmeye uygun bir tasarimdirlar ve duz gidonludurlar genelde.
Forumdaki Ziya kardeşimiz gravele cevirdigi Meridasiyla her turlu pis parkura girip, uzun yollar yapti bu bozuk rotalarda.

@mariokaldato
Bu konuda Raşit Abiye katılıyorum. Hatırladığım kadarı ile @Ziya On Road yüklü halde Gelidonya Feneri yolunda sürmüştü diye hatırlıyorum, konu hakkında kendisi daha doğru bir açıklama yapacaktır. Konu dışında Ziya Abi'ye bir sorum olacak yol bisikleti mavi değil miydi ne ara beyaz oldu ? (abi dedim çünkü hatırladığım +35 falandı galiba )

@ProfessionaL alt alta yazıp çok şey olmasın diye araya yazıyorum. "Günün Fotoğrafı" vol.4 cube bisiklette sanki o hava var. Ama 2.el var mı, sıfırda fiyat ne olur bakmak lazım.

Son düzenleme:
  • Muhteşem
Tepkiler: mariokaldato
Geri