@Unall
Muhakakkak vardır bir ön bagaj ya da hiç olmadı amortisör uyumlu ön bagajlar var kelepçeli, onlar bile olur diye düşünüyorum. Arka taraf için ise her türlü yer ve kombinasyon mevcut görünüyor. Mesela:
Şunun gibi bir hale getirilebilir mi? Aksesuar olarak yani ve hatta kadro bagaj çantası falan
Benim MTB ön bagaj hariç böyle, çünkü ben öyle görünmesini daha çok seviyorum : ) (kıymetlimiss)
Diğer taraftan aslında şunun gibi:
Bunların (link) kategorisine girdiğini biliyorum. O zaman şu denebilir; "o zaman bu tarz bisiklet al". E olmuyor işte bu üsteki TREK 920 bildiğiniz gibi ve fiyatı 10.000 tl üstü.
Fakat ben bu bisikleti 5200 tl ye alırsam daha az bir masrafla bu üsttekine evirebilirim herhalde. Hatta daha bilem güzel olur
Bu yüzden Carraro'nun bu tarz çıplak bir bisiklet vermesi güzel kişiselleştirmek sana kalmış.
Carraro'nun CRT-WORLD serisi hoşuma gidiyordu ama onda adını koyamadığım bir hantallık vardı (güzel bisiklet aslında). Bazı aksamları için arıza durumunda müdahale belki de zor olur özellikle hidrolik v frene. (bu parça her yerde bulunmuyor diye biliyorum).
Yanılıyorsam düzeltin söylediklerimi. İşin aslı bu bisikleti veya bu türü Gravel diye beğenmiyorum sadece bu şekilde göründükleri için seviyorum..