Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

@Şeffaf
Evet mesela haki yeşili hafif kamuflaj kadro birde siyah yeşil bi jant super durur

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Şeffaf
Scudo
Ankaraya gittiğimde Erdoğanlar Bisikletten Lütfü Bey ile yaptığım yüzyüze konuşma neticesinde, bu bisikleti almak istediğimi söylediğimde, stoklara girince güzel bir indirim yapacaklarını söylemişlerdi. Şu anda kendi sitelerindeki fiyatı 5265 olarak görünüyor. Bu da iyi aslında. 5830'luk bisiklet için.

Bir de o kaynak işçiliği niye o kadar kalın yahu ? At nalı gibi koca koca kaynak izleri. Ne bileyim biraz daha kibar olabilirdi sanki. Yoksa sağlam olsun bozuk yollara dayansın diye mi öyle? sanırım öyle. Ama kaba görünüyor, acaba üzerinden zımpara filan yapsalardı daha iyi olmaz mıydı ?

@OTEPEYURT
evet bagaj delikleri iç kısımda ?
ben g2 almayı düşünüyorum ancak iç deliklere ön bagaj bulunabilirmi fikrim yok bilgisi olup yardımcı olabilecek varmıdır

• Beğen
Tepkiler: Otepeyurt
Evet kaynak işçiliği biraz ilginç. (kaynak fışkırmış gibi). Lakin bilinçli bir tercih mi yoksa farklı bir şey mi bilemiyorum. Soulrider Frameworks sitesinde el işçiliği kaynaklara bakıyorum daha estetik sanki. Neyse, aslında bu bisikleti bir de aksesuar falan yüklü iken görmek lazım bence.. Böyle görmek biraz yavan geldi bana ;)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
700*38 fazla kalın değil mi? Sanki 32 filan olsa daha mı iyi olurdu acaba ?

Gravel ile Carraro Türkiye pazarına giriş yapmadı mı? Türkiye de yeşil mi kaldı. Adamlar çamurlu toprak rengi ile, sanayi grisi yapmışlar ? Mantıklı seçim olmuş.

Bisiklet fena görünmüyor, bence de farklı renklerde de olmalı, bence sadece bu şekilde piyasaya çıkmayacaktır.
38'lik lastikle gelmesi de güzel, fazla maşa açıklığının kimseye zararı yok.

@Unall
Muhakakkak vardır bir ön bagaj ya da hiç olmadı amortisör uyumlu ön bagajlar var kelepçeli, onlar bile olur diye düşünüyorum. Arka taraf için ise her türlü yer ve kombinasyon mevcut görünüyor. Mesela:187823
Şunun gibi bir hale getirilebilir mi? Aksesuar olarak yani ve hatta kadro bagaj çantası falan :) Benim MTB ön bagaj hariç böyle, çünkü ben öyle görünmesini daha çok seviyorum : ) (kıymetlimiss)

Diğer taraftan aslında şunun gibi: 187825

Bunların (link) kategorisine girdiğini biliyorum. O zaman şu denebilir; "o zaman bu tarz bisiklet al". E olmuyor işte bu üsteki TREK 920 bildiğiniz gibi ve fiyatı 10.000 tl üstü.
Fakat ben bu bisikleti 5200 tl ye alırsam daha az bir masrafla bu üsttekine evirebilirim herhalde. Hatta daha bilem güzel olur :) Bu yüzden Carraro'nun bu tarz çıplak bir bisiklet vermesi güzel kişiselleştirmek sana kalmış.
Carraro'nun CRT-WORLD serisi hoşuma gidiyordu ama onda adını koyamadığım bir hantallık vardı (güzel bisiklet aslında). Bazı aksamları için arıza durumunda müdahale belki de zor olur özellikle hidrolik v frene. (bu parça her yerde bulunmuyor diye biliyorum).
Yanılıyorsam düzeltin söylediklerimi. İşin aslı bu bisikleti veya bu türü Gravel diye beğenmiyorum sadece bu şekilde göründükleri için seviyorum..

Zaten fiyat olarak carraro çokta uçuk saçık bir fiyat politikası izlemedi. Şöyle genel olarak piyasada aynı vites grubuna sahip (kumpas frenli olarak) alüminyum yol serisine baktığınızda fiyatlar hemen hemen bu civarlarda genel bir artış var. Fiyat olarak dediğim gibi 5'ten verselerdi misal 100 yerine 200 tane satılırdı gibisine yazım elbet yine de alınacaktır. Oturduğum yer ile Accell fabrikası 12 km mesafede bir türlü işten fırsat bulup gidip canlı olarak göremedim. Bagaj deliğinin içte olduğundan haberim yoktu. turuncu-siyah renk hoş duruyor ama kadro rengi ile bütünleşmemiş gibi geldi bana.
@Şeffaf sizin dediğiniz gibi bir yeşil olsa çok hoş olurdu. Bu yeşillerden bir tanesi @mariokaldato 'nun da sahip olduğu kona da mevcut. Özellikle kona sutra ltd modelindeki yeşil. Yada trek 920lerdeki gibi askeri renkten gidebilirlerdi. Tan rengi, gri yada yeşil olarak. Grisi yanlış hatırlamıyorsam navy gri diye geçiyor. Hücum botlardaki uçak gemilerindeki griden.
Renk olarak belki fabrikadan almadan önce iletişime geçilse farklı bir renkte satın alınabilir gibime geliyor. Misal @İki Teker Bir Adam 'ın manifesto desenli cr052'si gibi. Fiyatı neyse üzerine koyup insanlara kişiselleştirme (renk yada donanım) imkanı verseler daha güzel olabilirdi.

@MakRo
Simdi yakin zamanda insallah Kona mi drobbara cevirecem ve bence cok hoş bir dirthydroop alet cikacak

Buradan sorayım dedim. 25.4 lük boğaza 31.8 lik gidonu biraz daha uzun somun kullanarak sıksam ne olur?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@hamlet2006

Yağış yok biraz zamandır da kurumuş yollar. Yoksa alırdım boyumun ölçüsünü ?.

Mrb. Yukarıda paylaşılan youtube carraro gravel g2 bana ait, bir kaç aksesuar ekledim ve burada paylaşmak istedim...189592189593189594189595189599189603189604189605189606189607189608189609

Dosyalar

• IMG_4546.JPG
    IMG_4546.JPG
    761,5 KB · Okunma: 7
Maşallah çok güzel. Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: catma
Geri