Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Kobebryant, Istanbul gibi sehirlesmenin en keşmekeş yasandigi bir megaköyde gravel ne işe yarar cok anlamadim dogrusu. Al bir fitness geç kardes. Cok fazLa fantaZiye giRmeK nE dereCe dogRu biLemeDim sahsen

Scudo
@mariokaldato HarfLeri Bana Nispet oLsun Diye Mi Arada Büyük Yazıyorsun, Yoksa İroni'nin Dibine Mi Vuruyorsun BiLemedim :S .. İstanbuL, Sur İçi N Kadar Sürüyorsunuz BiLmiyorum, BeLgrad'a Gidiyor Musunuz MisaL ? .. Teşekkür Ederim iLginize ..

@Haggard1963 Evet Cube GüzeL Canyon'da GüzeL Focus'da GüzeL uLan Hepsi GüzeL İnsan Seçemiyor Ki

@Gökay Akçay Fuji Yok Ama Ben aLmanya Üzerinden aLmaya ÇaLışacağım O'rada Vardı Bakmadım Pek Fuji'ye .. Baktıkça İnsanın Kafası Daha Çok Karışıyor Zaten , Teşekkür Ederim Yazarım ÖzeLden ..

Belgrat ormanina on basacak vahsilikte arazilere , her türlü bozuk yollara 90 lardan gelme alu ve celik bisikletlerle girdim.
Inan bana traş bisey bu gravel bisiklet kafasi. Cebindeki bol parasi kendine batan, canı sıkılmiş, beyaz yakalı , parali abileri"macera" gazıyla ceken bir sey bu gravel bisiklet . Ilk uretilme amacina ve girebildigi olagan ustu rotalara-parkurlara lafim yok.

Ama tcr yarisina girmeyeceksen bence cokda şeyetme kardesim.

Kitap evi isleten birinin senin yazdigin tarzda tuhaf bir internet yazim dili kullanmasina cok anlam veremedim .

Konumuzun Dışında Ama 99 Senesinden Beri İnternete Girerim, 2013 YıLından Beri Kitabevim Var .. İşim iLe Yazı StiLimin KıyasLanmasını AnLamadım Gerçi, ÖnemLi De DeğiL .. Bazı aLışkanLıkLar KoLay BırakıLmıyor, iLgine Teşekkür Ederim .. Günün GüzeL Geçsin, KeyifLi ForumLar :) ..

Nasil anlamadin arkadasim. Kitap demek duzgun yazim kurallariyla basili eserler demek. Bende cok fazla yazim ve imla hatasi yapiyorum elbet ona sozum yok ama bilerek, her kelimede ufak-buyuk tuslariyla dans etmek nasil bir hayat enerjisi istiyor çozemedim

@Gökay Akçay Fuji Melsa Bisikletten satışı devam ediyor. Daha önce kimdeydi bilmiyorum gerçi (link)

@Kobebryant

Bende öyle bir durum olsa Canyon'u alırdım. (link) bana 2xl modeli tam geliyor. ama parası kısmında biraz sıkıntı var. Malum dolar aldı gidiyor yine.

@MakRo
Oha fujiler 8 kaad olmus. Şoktan bime girdim resmen. Bi kac yakin zamanda 4 e almayani döVüYoRlaRdı :(

@MakRo
Hep melsa Türkiye sorumluduydu 2018 yılında bıraktılar. Şimdi yedek parça filan getirmiyolar sadece senin benim yapabileceğim şeyi yapıp komisyon alıyorlar yani internetten sipariş veriyorlar ? ben aldığımda 2.250 litaydı sıfırı faturası bile hala duruyor ozamanda 800 dolardı halada öyle gerisini siz düşünün

@cemkurkcu

Merhabalar teşekkür ederim. Boyum 1.78, kadro 48. Sedona 410'da V fren var STI kollar çalıştırır mı bilemedim dikkat edin ona.

• Beğen
Tepkiler: cemkurkcu
@mariokaldato

Maşaya geeel
Onnn numara
Tam retro gıravel olmuş.
Hatırlar mısın bi zamanlar senin yeşile tavsiye etmiştim bu maşayı da burun bükmüş idin @mariokaldato
Bah elin oğlu takmış takıştırmış nası da yakıştırmış :koptum:

• Hahaha
Tepkiler: mariokaldato
Arka fon kükürt banyosu koku çürük yumurta görsel Maldivler. Bisikletin mavisi ile güzel uyum oldu çektim.

@Yusuf'san
Aynen baskan doğru soyluyorsun adamlar yapmis gerçekten fakat benim alet 26" :D Bu 28 :D

@hmsarikaya
Normal sti kollar v freni zayif çekiyor , ekstra bir parxa var onun için ama bilmiyorum adını

@hmsarikaya
Normal sti kollar v freni zayif çekiyor , ekstra bir parxa var onun için ama bilmiyorum adını

• Beğen
Tepkiler: Yusuf'san
WhatsApp Image 2019-04-27 at 13.48.04.jpegDropbar fren kolu, kelepçesiz 10'lu vites kolu, uygun fiyatlı sele kelepçesi 31.8 vitesi monte etmek için; Büyük dişlide çaprazlık çok artıyor rubleden bir dişliyi feda edince çaprazlık normal hale geliyor. İkili aynakol da kullanılabilir. Ben tekli tercih ettim.

Dosyalar

• IMG_20190324_184710.jpg
    IMG_20190324_184710.jpg
    703,8 KB · Okunma: 34
  • Beğen
Tepkiler: cemkurkcu
Geri