Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

bir şekilde söksemde yapışkan işlevini kaybedeceğinden korktuğum için yerini değiştiremiyorum :) ne kadar dikkat etsemde kadroda çanta ve fren/vites kablolarının temas ettiği yerlerde kısa sürede ciddi aşınmalar oldu malesef :/

Scudo
@Unall
yapışkan işlevini kesin kaybedecek sonuçta çift taraflı bant yenisini keser koyarım diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Çağatay Bey bu tip yollarda bisiklet üzerinde kum girmeyen yer kalmıyor. Özellikle zincir temizliği beni bayağı zorluyor. Sizin pratik bir yönteminiz var mı temizlik bakım konusunda.

@Santaruins
İnanın hic bir pratik çözümüm yok aksine zaman problemi yüzünden bazen hakkini verip temizleyemiyorum ama 2 turda heryer ince toz isim cok zor

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@srdrmrs
bi cins duruyor evet :D

@mariokaldato
Garavele bindim belim ağrımaz
Toptübü büyüktür kamyonetler almaz
Ah o gidonu ecük yukarı koyaydın
Carraro garavele binmeyen kalmaz

Mavi siyah janta hiç mi yakışmaz
Kaldato bisikletin neresine karışmaz
Ah o renkler bari ecük farklı olaydı
Carraroyla, Rondo rut kapışmaz.

Selamlar bir arkadaş için Mosso Monza bisiklete 3380₺ 9 taksitle kargo dahil fiyat aldık 0-2019 model, iyi fiyat mıdır?

Bugün yağmur vardı gravelin lastiklerini test etme zamanı 60 km sürüşün tam 30 km si sağanak yağmur altinda IMG_20190602_170718_233.jpgsicak asfalt mıcırlı yol kist ve çakıldan oluşan hertürlü yola girdim
Normalinde malı kıymetli adamım pek yapmam böyle şeyler ama hakkını vermek adına daldım çamura deryaya
Valla lastik performansı fren performansı bana yetti artı her yolda hakkını verdi.
Fotoğraf çekemedim yağmurda elde olan bu
Yolda olmak güzel

@mariokaldato
Benle mi yaşayacak hakkını vermek lazim cok kötü çamur oldu sonra asfalda yıkandı
Eve gelince bende güzelce yıkadım yarın yaglarim keyf almaya vakmak lazım

Geri