Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

Bayimden haber geldi arkadaşlar, Çin'den beklenen parçalar fabrikaya ulaşmış, 1-2 hafta içerisinde bisikletler bayilere ulaşır dedi.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Bayimden haber geldi arkadaşlar, Çin'den beklenen parçalar fabrikaya ulaşmış, 1-2 hafta içerisinde bisikletler bayilere ulaşır dedi.
bayiler bi cacık bilmiyor ne yazık ki, ben dün tekrardan yazdım instadan cevap gelirse paylaşırım...

bayiler bi cacık bilmiyor ne yazık ki, ben dün tekrardan yazdım instadan cevap gelirse paylaşırım...
Fabrikadan haber gelmiş, bunun üzerine bayi beni aradı, bence bu sefer kavuşacağız.

• Beğen
Tepkiler: Sammyh ve MakRo
Fabrikadan haber gelmiş, bunun üzerine bayi beni aradı, bence bu sefer kavuşacağız.
Hadi hayırlı, kavuşursanız buradan bir fotoğraf isteriz. Herkesin içinde kaldı bu corelli goat

• Beğen
Daha corelli nin bile elinde olmayan bir bisikletin bayilere gelmesini ordan da almayı bekliyoruz. Bugün bende duran bisiklet ile görüştüm 2 ay sonra bile gelse bu bisikleti 4.500 e satacaklarını söyledi fakat ne zaman geleceği konusunda kesin birşey söyleyemediler. Sizin bağlantılar duran bisikletin bağlantısından daha sağlam anlaşılan. Umarım bekleyiş fazla sürmez 🙏☺️

• Beğen
Nereden ne kadara aldınız acaba? Bir de boyum 1.78, bana hangi ölçüdeki uygun olur?
İstanbul Teknik Bisikletten aldım. 183 boyundayım 55 kadro aldım.

Merhabalar, herkese iyi günler dilerim.
Salcano Gr001 modeli hakkında görüşleriniz nedir ? Canlı canlı gören var mı, hatta sahip olan. Fotoğraf paylaşırsanız benimle memnun olurum.

Merhabalar, herkese iyi günler dilerim.
Salcano Gr001 modeli hakkında görüşleriniz nedir ? Canlı canlı gören var mı, hatta sahip olan. Fotoğraf paylaşırsanız benimle memnun olurum.
Cyclist Türkiye de inceleme yazısı var. Oradan inceleyebilirsiniz.

• Beğen
@Samsam teşekkür ederim cevap için. Okudum ancak katalogda hep yeşil ve kırmızı renkli olan modelleri var. Tabi ister istemez gözün gördüğünü tam yansıtmayan şekilde oluyor . Birde bu bisikletin siyah üstüne siyah ve siyah üstüne gri modeli var özellikle onların görselleri için böyle bir mesaj atma gereği duydum .

• Beğen
Tepkiler: Samsam
Ya arkadaslar gravel gravel diyorsunuzda yok iste ortada adam gibi bir makina. Dusuk maliyetlerle , hidrolik diskte israr etmeyin ve guzel, uygun maliyetli ama v frenli bir macera bisikleti toparlayin kendinize diyorum her zaman , beni dinlemiyorsunuz. Alin temiz , ikinci el bi fitness yapin onu adventure -macera bisikleti. Ben 3 kusura full xt setli yaptim mis gibide oldu hani .
Öncesi
2019-08-02 21.11.03.png
Sonrasi
2019-11-09 20.24.19.png
2019-09-21 16.21.34.png
2019-09-11 19.02.24.png

Fiyat olarak uygun , hafif patika yollar için lastik önerisi olan var mı?

• Beğen
Tepkiler: MakRo
André Greipel’s Gorilla Factor ViSTA
Gorilla için tasarlanan gravel

92275426_3070575299653441_3693252075866554368_o.jpg92353662_3070574876320150_1287553349058560000_o.jpg92763391_3070574962986808_124915760844767232_o.jpg92830122_3070575122986792_565138269323395072_o.jpg

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Adam eski çelik bisikletini gravel yapiyor insanlar hala tanim ve bseyleri bir kaliba sokma peşinde :)

Şu tip kadrolarda boyuma uygununu göremedim hiç. vaktiyle çoğu insanın umrunda olmadığından türkiyede eski kadroların boyları hep benzer. 50cm civarı. Yoksa çok güzel projeler çıkabilirdi.

• Beğen
Adam eski çelik bisikletini gravel yapiyor insanlar hala tanim ve bseyleri bir kaliba sokma peşinde :)
Adam 15 dakikada yaptı yapacağını ben lastik değiştiremem bu kadar sürede , helal olsun demekki ehil olmak lazım bu işte . Odun hızarlarını şanzımanına kadar söküp taka bilecek becerim var. Ama bisiklet işine gelince tam bir odunum. Yok bakım tamir malzemeleri alıp birşeyler öğrenmeli artık. Bugüne kadar hep bisiklet katkı yaptı bana. Katkı süresi artık bende diye düşünüyorum.

Arkadaşlar lütfen bana yardım edin. Ne kadar karışmış bu camia. Neredeyse her bisikletin kendine has kategorisi var. Ne alacağımı şaşırdım.Graveller,fitnesslar vs. Şimdi durum şöyle. Bisikletimi değiştirmek istiyorum. Eski turculardanım. Lakin artık eskisi gibi uzun turlara çıkmayacağım. Daha çok şehir içinde,sahillerde,ulaşımda kullanacağım lakin buna ek haftasonları arkasına belki çadırımı uyku tulumumu vs. atıp köy rotalarında,stabilize yollarda ufak tefek kamplı kaçamaklar yapacağım. Bazen aklıma esiyor ve dur bakalım dalalım bir şuraya deyip toprak yollara,hafif çimenli arazilere girmeyi seviyorum. Aradığım özellikler ise öncelikle rahat ve konforlu olması. Oturuş açım keyifli ve aktif bir sürüşe uygun olmalı. Diğer bir özellik ise sabit maşalı ve nispeten yormayan bir bisiklet olmalı. Ne almam gerekiyor karar veremedim. Bütçem 4.500 civarı. Graveller çok övülüyor ama Türkiye’de birbiri ile alakası olmayan garip modeller var. Ne önerirsiniz bana? Model tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkürler. Forumda yeniyim. Sürçü lisan ettiysem affınızı diliyorum.

Fiyat olarak uygun , hafif patika yollar için lastik önerisi olan var mı?
Aynı lastik arayışında olanlardan bir tanesi de benim. Akılma yatanlarda iki tanesi bunlar. Tabi global pandemi nedeniyle yurt dışı alış-veriş ve döviz bu haldeyken nasıl olur bilemiyorum.
(link)
(link)
Desen olarak birde şunu beğenmiştim ama (link) şimdilik eksikleri toplamam lazım.
Şehir içi ve hafif arazi için en uygunu şu (mesaj-2241811) - olacaktır. Ama aynı lastiğin deseni gibi cüzdanda açıldığı için bakıyoruz.

700x38c gravel, adventure, cyclocross lastik önerilerinizi bekliyorum.

Geri