Arkadaşlar lütfen bana yardım edin. Ne kadar karışmış bu camia. Neredeyse her bisikletin kendine has kategorisi var. Ne alacağımı şaşırdım.Graveller,fitnesslar vs. Şimdi durum şöyle. Bisikletimi değiştirmek istiyorum. Eski turculardanım. Lakin artık eskisi gibi uzun turlara çıkmayacağım. Daha çok şehir içinde,sahillerde,ulaşımda kullanacağım lakin buna ek haftasonları arkasına belki çadırımı uyku tulumumu vs. atıp köy rotalarında,stabilize yollarda ufak tefek kamplı kaçamaklar yapacağım. Bazen aklıma esiyor ve dur bakalım dalalım bir şuraya deyip toprak yollara,hafif çimenli arazilere girmeyi seviyorum. Aradığım özellikler ise öncelikle rahat ve konforlu olması. Oturuş açım keyifli ve aktif bir sürüşe uygun olmalı. Diğer bir özellik ise sabit maşalı ve nispeten yormayan bir bisiklet olmalı. Ne almam gerekiyor karar veremedim. Bütçem 4.500 civarı. Graveller çok övülüyor ama Türkiye’de birbiri ile alakası olmayan garip modeller var. Ne önerirsiniz bana? Model tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkürler. Forumda yeniyim. Sürçü lisan ettiysem affınızı diliyorum.