Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Scudo
Bugün Delta Bisiklete uğradım. Cannondale olaya farklı bir bakış açısı getirmiş :) evet doğru gördünüz lefty maşa :)

Enfesss bir makina olacakken direkten dönmüş. Cannondale'in şu saçma tek bacaktan vaz geçmesi lazım artık. (bence)

Merhaba, arkadaşlar lütfen, son kez rica ediyorum; konuyu karşılıklı atışmalarla kirletmeyiniz! Bu neyin inadı anlamıyorum; gravela ilgi duymayan arkadaşları konu dışına alabilir miyiz lütfen! Hala neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz?
Gerçekten bu konudaki şikayetler sıkıcı olmaya başladı, fikrinizi beyan ettiniz anladık ama hala neyin inadı bu? Beğenmiyorsanız almayınız, binmeyiniz, konuya girmeyiniz!
Kimseyi konudan uzaklaştırmak istemiyoruz ancak bu inat devam ederse gerekeni yapmak zorunda kalacağız, iyi forumlar.

Arkadaşlar bu işte yeniyim giriş seviye şehir tur bisikletim var yaklaşık 130 km felan yaptım.700x35 ince lastik yol tutuşu iyi olmuyor.benim gibi yeni birine tavsiye eder misiniz peki gravel bisikleti ? Dağda bayırda sürmekten daha çok keyif aldığımı farkettim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu işte yeniyim girişmseciyr şehir tur bisikletim var yaklaşık 130 km felan yaptım.700x35 ince lastik yol tutuşu iyi olmuyor.benim gibi yeni birine tavsiye eder misiniz peki gravel bisikleti ? Dağda bayırda sürmekten daha çok keyif aldığımı farkettim.
Hangi lastiği hangi koşullarda kullanıyorsunuz da yol tutmuyor acaba?

Şehir bisikletini topraklı yolda kullanırsan yol tutuşu fiziksel olarak az olacaktır.Agrasif bir sürüş yapacak olursan da aynı sonuç olacaktır.
Dağ,tepe,toprak ve çamur lu zeminde gezerim diyorsan Mtb daha iyi seçim olur senin için.(Kendimden pay biçerek Mtb diyorum)

• Beğen
Tepkiler: serkanungoren
Şehir bisikletini topraklı yolda kullanırsan yol tutuşu fiziksel olarak az olacaktır.Agrasif bir sürüş yapacak olursan da aynı sonuç olacaktır.
Dağ,tepe,toprak ve çamur lu zeminde gezerim diyorsan Mtb daha iyi seçim olur senin için.(Kendimden pay biçerek Mtb diyorum)
Bu seferde asfaltta iyi olmaz ama

• Beğen
Bugün Delta Bisiklete uğradım. Cannondale olaya farklı bir bakış açısı getirmiş :) evet doğru gördünüz lefty maşa :)227252 dosyayı görüntüle
Cannondale Slate 2015 yılında çağının otesinde bir bisikletti. O kadar ileriydi ki üstünde gelen lastikler bitince kullanıcılar piyasadan alacak lastik bulamıyordu. Cannondale üretimi bitirdi bu bisikletlerde

@altundalbugra bisiklet gerçekten güzel, rengi olsun donanımı olsun, Farklı tasarımıyla birlikte oldukça ilgi çeken güzel bir bisiklet..Türkiye pazarı için gravel disiplininde yeni yerleştiği ülkemizde satılma ihtimali...bilemiyorum

Arkadaşlarım bu çantalar neden bu kadar pahalı ? 500 diyorlar yahu ! Kasa mı alıyoruz 😂 yok mu bunların uygununu satan bir yer ?

Dosyalar

• Screenshot_2020-05-21-01-29-10-987_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-05-21-01-29-10-987_com.android.chrome.jpg
    145,9 KB · Okunma: 55
  • Screenshot_2020-05-21-01-11-40-760_com.dmall.mfandroid.jpg
    Screenshot_2020-05-21-01-11-40-760_com.dmall.mfandroid.jpg
    101,7 KB · Okunma: 55
  • IMG_20200521_011045.jpg
    IMG_20200521_011045.jpg
    68,9 KB · Okunma: 51
  • Beğen
10 yıl burada soranlardan olmak istemiyorum. sizlerden çok şey öğrendim. ve son gelişmeler ışığında şu iki gravel arasında kaldım.

kross esker 2.0 ve carraro gravel g2

carraro 2020 henüz stoklarda yok ama çok yakında girecek.
kross ise stoklarda var.

aralarında ne fark var kararını etkleyn derseniz. carraro hd fren, kross md fren
carraro da grx kross ta claris set var
kross bikepacking için tam hazır, carraro yarım
kross 13 kg carraroyu bilmiyorum
ikisinin de fiyat aralığı; 5500 - 6000 tl arası
SİZ OLSANIZ HANGİSİNİ ALIRDINIZ?

• Beğen
Tepkiler: FuBu ve AkseL
10 yıl burada soranlardan olmak istemiyorum. sizlerden çok şey öğrendim. ve son gelişmeler ışığında şu iki gravel arasında kaldım.

kross ise stoklarda var.

aralarında ne fark var kararını etkleyn derseniz. carraro hd fren, kross md fren
Açık ara g2 bence, sadece set yeterli farkı ortaya koymaya, duruş olarak esker daha iyi ama komponentler kötü, g2 12.8 yada 11.8 gr bu arada.

kross ise stoklarda var.

Ben sıfır diverge E5 sport denk getirip aldım geçen sezon sonunda denk gelmese ben g2 alırdım.
Teknik detaylar ve açılar gibi konularda daha bilgili arkadaşlar cevap verecektir ancak benim oyum g2 ye.

kross ise stoklarda var.

Neden goat 2.0 düşünmüyorsunuz neredeyse tüm özellikler aynı ?

@Neojess Goat mı :D ilk sipariş edenlerden biriyim..Sipariş geçmeden önce Şubat 2. hafta diyorlardı ay ve ay ertelediler. Teslimatla alakalı cevap veremeyince de instagramdan 'engellediler ! '.... ŞU sıralarda temmuz diyorlar... İllallah ettirdiler sağolsunlar....

@serkanungoren Carraro 11 12kilo arasında olur yine.. ve ben yerinizde olsam Carraro'ya yönelirdim..Hidrolik fren gerçekten başkaymış...

Neden goat 2.0 düşünmüyorsunuz neredeyse tüm özellikler aynı ?

birkaç nedeni var, yeni modelin yalan hikayesine dönmesi, sorulara cevap alamamamız, birçok arkadaşın mağdur olması ve veeee O LANET OLASI KABLOLARI KADRO İÇİNE ALMAMALARI :) ÇOK MU ZOR?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Arkadaşlarım bu çantalar neden bu kadar pahalı ? 500 diyorlar yahu ! Kasa mı alıyoruz 😂 yok mu bunların uygununu satan bir yer ?
Bu çantaları yurt içinde almak istersen
Kişiye özel heybe çanta tasarım (Avrupaya açılan genç girisimcimiz)
yada
@BerkEvren 'in incelemesini yaptığı İnceleme - Pack 2 Ride / Inna Kadro Çantası
çantalarına bakabilirsin. Resimde attıklarınızın en büyük sebeplerinden bir tanesi global marka olmaları diye düşünüyorum. El beceriniz varsa internetten çeşitli kaynaklar ile sizde yapabilirsiniz.

kross ise stoklarda var.

Fiyat ve donanım olarak bakınca carraro daha önde yer alıyor, ara ara aklımı çeliyor. Canlıda 52 kadrosunu gördüm, 58 kadrosuna rast gelsem "başlarım toplmasına da projesine de" diyesim geliyor. Yeni G2 de yeşil renk hoş olmuş, geçen seneki renklerde de @sspl'deki renk kombini hoşuma gidiyor.

Geri