Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

Açıklamasında lastik için şu yazıyor
FLASH V66 37X622 (1mm ZIRHLI-REFLEKTÖRLÜ)
Muhtemelen Rubena Flash kullanıyorsunuz. Bu lastik zırhlı ve sert hamurludur. Kuru asfalt kullanımı amacıyla üretilmiştir, bunun dışındaki kullanımlarda sizi üzebilir.
Bu seferde asfaltta iyi olmaz ama

Her karı bir adama vermiyorlar diye bir söz var hocam

Açık ara g2 bence, sadece set yeterli farkı ortaya koymaya, duruş olarak esker daha iyi ama komponentler kötü, g2 12.8 yada 11.8 gr bu arada.
11.5 kg G2.
Claris setli bir bisiklete ben şahsen bu parayı vermem.

Scudo
Arkadaşlarım bu çantalar neden bu kadar pahalı ? 500 diyorlar yahu ! Kasa mı alıyoruz 😂 yok mu bunların uygununu satan bir yer ?
Anunnaki tavsiyemdir hocam
2019-10-21 22.51.02.png

@Neojess Goat mı :D ilk sipariş edenlerden biriyim..Sipariş geçmeden önce Şubat 2. hafta diyorlardı ay ve ay ertelediler. Teslimatla alakalı cevap veremeyince de instagramdan 'engellediler ! '.... ŞU sıralarda temmuz diyorlar... İllallah ettirdiler sağolsunlar....

@MertV Evet ben yeni araştırmaya başladığım için o kadar uzun beklemedim. Temmuzda teslim edilme sözüyle 3900 den goat 2.0 siparişini verdim bugün. Hatta ödedim. Artık temmuz olur ağustos olur , bi bakarsın haziran olur bilemem 😂acelem yok, beklerim. İlk tatil hedefim çadır kamp araçla gideceğim zaten. Ağustos gibi bisiklet turu patlatırım😂

3900 tl ye goat 2 yi alamazsin dostum..ya 5900 yazacaktın yanlış oldu ya da sen goat 1.0 siparişi verdin?

3900 tl ye goat 2 yi alamazsin dostum..ya 5900 yazacaktın yanlış oldu ya da sen goat 1.0 siparişi verdin?
😂Goat 2.0 3900 e sipariş ettim. Eminim :) fabrika içinden bağlantı buldu bizim corelli bayisi :))) hatta bugün ödedim , katalogdan 2.0 ın rengini bile beraber seçtik :)
Bisiklet eğer buysa doğru seçtim 😂
Bu arada ödeme işlemini bayi de almadı, fabrikadan mail order ile ödedim. Hesap bilgisinde alıcı korel elektronik sanayi falan yazıyor.

Dosyalar

• goat-20-bb9f.jpg
    goat-20-bb9f.jpg
    147,9 KB · Okunma: 61
Mart ayının ilk haftasında ödemesini gerçekleştirdiğim Corelli Goat 2.0 siparişimin gecikmesi sebebiyle projemi başka bir kadro set üzerinde devam etmeye başladım. Şayet uygun fiyattan goat 2 almak isteyen varsa özelden ulaşabilir. (teslimat İzmir içi alıcıya ait fatura kesilerek yapılacaktır)
Bu kesinlikle bir satış postu değildir. İyi forumlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
😂Goat 2.0 3900 e sipariş ettim. Eminim :) fabrika içinden bağlantı buldu bizim corelli bayisi :))) hatta bugün ödedim , katalogdan 2.0 ın rengini bile beraber seçtik :)

Bisiklet eğer buysa doğru seçtim 😂
Bu arada ödeme işlemini bayi de almadı, fabrikadan mail order ile ödedim. Hesap bilgisinde alıcı korel elektronik sanayi falan yazıyor.
dogruysa helal olsun cok iyi fiyat..kablolari yenisinde kadro icine almislar mi bizimle paylasirsaniz cok mutlu olurum..

Dosyalar

• Screenshot_20200521-030612_Chrome.jpg
    Screenshot_20200521-030612_Chrome.jpg
    256,6 KB · Okunma: 48
dogruysa helal olsun cok iyi fiyat..kablolari yenisinde kadro icine almislar mi bizimle paylasirsaniz cok mutlu olurum..
Evet katalogda dışarıda gözüküyor, ben çok dert etmedim onu. Bu fiyata bu set bisiklet bulmuşum, amannn çocukluğumuzda da kablo dışardaydı dedim. He üretimde içeri alırlar o da bana sürpriz olur 😂

Kablolar kadro içinden geçmiyor goatın renkte katalogdaki değil lansmandaki renk üzerinden üretimi yapılcak

Son düzenleme:
Kablolar kadro içinden geçiyor goatın renkte katalogdaki değil lansmandaki renk üzerinden üretimi yapılcak
Lansman rengi bu değil mi işte ?
Bir de burada da kablolar dışarıda ? Bildiğin bir şey mi var umutlandır bizi 😂😂😂

Dosyalar

• IMG_20200521_034540.jpg
    IMG_20200521_034540.jpg
    169,9 KB · Okunma: 106
  • IMG_20200521_034524.jpg
    IMG_20200521_034524.jpg
    216,3 KB · Okunma: 106
  • IMG_20200521_034456.jpg
    IMG_20200521_034456.jpg
    170,7 KB · Okunma: 104
@Neojess pardon içinden geçiyor demişim, içinden geçmiyor ve evet renk bu...

Kabloların içerden gecmesine neden bu kadar meraklisiniz bilmiyorum ama bir problemde kac bisikletci gezeceginizi bilseniz "Allahini seven ustume disardan gecen kablo firlatsin" diye bagrinirsiniz. Inanin bana disardan gecen kablo candir gerisi heyecan. Hele ki ön maşanin icinden gecen hidrolik fren kablolari yok mu en ufak bir sorunda oraya mudahele etmek icin tum Hidrolik yağın bosaltilmasi gerektigini, tum bağlantıların sokulmesi gerektigini bilseniz "salkano ng 650 alaydikda bu rezilligi cekmeyeydik " derdiniz.

@mariokaldato valla bugün dönüşte biri yardım istedi, açık bisikletçi bulamadım vitesimi ayarlatıcak yardım eder misin diye abi, yeni bir bisikletti kablolar içten yine. Elim kablo aradı gerginliğine bakmak için :D

Yeni aldığım bisiklette de içten geçiyor umarım problem yaşamam...

Gravel bisikletinize aero bar takma konusunda ne düşünürdünüz ?

Muhtemelen Rubena Flash kullanıyorsunuz. Bu lastik zırhlı ve sert hamurludur. Kuru asfalt kullanımı amacıyla üretilmiştir, bunun dışındaki kullanımlarda sizi üzebilir.

Her karı bir adama vermiyorlar diye bir söz var hocam. [/QUOTE]

Graveller benim için uygun olmaz mi
hocam?

10 yıl burada soranlardan olmak istemiyorum. sizlerden çok şey öğrendim. ve son gelişmeler ışığında şu iki gravel arasında kaldım.

kross esker 2.0 ve carraro gravel g2

carraro 2020 henüz stoklarda yok ama çok yakında girecek.
kross ise stoklarda var.

aralarında ne fark var kararını etkleyn derseniz. carraro hd fren, kross md fren
carraro da grx kross ta claris set var
kross bikepacking için tam hazır, carraro yarım
kross 13 kg carraroyu bilmiyorum
ikisinin de fiyat aralığı; 5500 - 6000 tl arası
SİZ OLSANIZ HANGİSİNİ ALIRDINIZ?

dostum bu ikisi arasında benim de tercihim carraro G2 olurdu çok net. kadro kalitesini diğer arkadaşlar daha iyi bilirler ama üzerindeki kompenantlara sadece baksan bile G2 bayağı tercih edilesi.

• Beğen
Tepkiler: AkseL
bu goat 2 de alın konik değilmiş konik alınla düz arasında dayanımda ne kadar fark olur çok ciddi bir fark olurmu acaba ?

Geri