gkselspn
Üye
- Tepki
- 72
- İsim
- Göksel
- Bisiklet
- Mosso
Abi bunu direk senin çözmen gerekirdi yav. üst gidon tutmak için alt gidon far mar bim poşeti asmak için. Gravel bisiklet doğası gereği sağına soluna birşeyler asılacağından böyle ilave yer olması iyidir.Muhendisligi geçtim. Vardir Almanlarin bir bildigi dedim. Hem alcaktan tutarak daha ayro bir sürüş saglamak icin , hemde daha az egilerek konforlu bir suruş icin farkli farkli tutuş sekilleri zaten dropbar denen tasarimda mevcud. Hadi diyelim ki full ayroya yatacaz o zaman kollarimizin açisina gore o alttaki kaçak kat bizi her turlu engeller,
228647 dosyayı görüntüle
hadi diyelim daha dik bir sürüs arzuladik o zaman gidon yukselticiler var , yukari açili gidon bogazlari var .
Var anam var. Birisi bana lutfen bu mühendislik harikasinin maksadini teknik olarak anlatsin, Allahini seven yuzume dökme demirden yapilmis grail firlatsin.
(Alttaki gorseldeki mavi isaretler bzim tutuşumuza kesinlikle sorun cikaracak bolgeler )
228644 dosyayı görüntüle
228645 dosyayı görüntüle
Maxxis yerine neden cst taktınız? Maxxis, cst'den daha iyidir .Lastikler : Orjinal maxxis geldi ama ben cst platinum protector 700x35 ile değiştirdim.
Bu haliyle kullan veya hiç masraf yapmadan satıp gravel bir bisiklet bak derim. Kadro geometrisi, duruş açısı ve yapacağın masraf sonuca değmeyecektir derim ben.Arkadaşlar merhaba,
İkinci el olarak aldığım bisikleti GRAVEL stiline çevirebilir miyim, eğer mümkünde bana gerekli olan kompanentleri yazabilir misiniz. Öncelikle bisikletimi şöyle bir tanımlayayım.
Marka : ARROW PACER ( Bisiklet hakkında çok detaylı bilgiye ulaşamadım. eBay da felan ikinci el satışı var. İsviçre üretimi )
Model: 2018
Dişli grubu: shimano Deore lx ( 3x9 ) ( ruble-ayna dişli oranlarını bilmiyorum )
Fren: Shimano deore lx Paralel baskı ( Frenlere bastığımda hafif ses geliyor. İyi bir fren papucu tavsiyesine de ihtiyacım var. )
Kadro: 7005 Akiminyum
Lastikler : Orjinal maxxis geldi ama ben cst platinum protector 700x35 ile değiştirdim.
Ağırlık: 12,4 kg
Maşa RST yaylı sistem ( Kitlenebilir sistem olup olmadığını bilmiyorum )
Sele: Üzerinde falkon sele ile geldi ama iyi bir sele arayışım devam ediyor.
Evet, ne diyorsunuz. Bu bisiklet GRAVEL tarzına çevirilebilinir mi, ihtiyaçlarım nelerdir. İlginiz için teşekkü ederim.
Bu haliyle kullan veya hiç masraf yapmadan satıp gravel bir bisiklet bak derim. Kadro geometrisi, duruş açısı ve yapacağın masraf sonuca değmeyecektir derim ben.
Onlar bakıma girer, tabiki güzel bir bakım yapın bisiklete. Yeni bir lastik, yeni fren pabuçları ve gerekliyse kablolar, iyi bir fren vites ayarı vs. Gayet keyifli bir alet olacaktır neticedeYola tutunan dişler aşınmış. Frenlemede kayma sorunu yaşıyordum. Birde patlamaya karşı korumalı lastik olsun dedim.
Arkadaşlar şuan şehir bisikleti kullanıyorum bir süre sonra goat 2.0 almayı düşünüyorum bu iç lastiği yedek olarak alacağım acaba goat 2.0 da kullanabilir miyim ?
(link)
Speedster Gravel ve Addict Gravel olarak 2'ye ayırmışlar. Yurt içi bisiklet satan bir kaç sitede Speedster Gravel modellerini görmüştüm. Ama sanki yol bisikletine az daha geniş lastik aralığı sağlamışlar gibi bir duruşu var. Çokta yeniden tasarlanmış gibi durmuyor. Tabi ki detaylı bakmak lazım.Arkadaşlar merhaba Scott marka bisikletin gravel türü hangisi model olarak?