MakRo
🤘Forever Metal🤘
- Tepki
- 9.484
- İsim
- Alperen Atman
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
merhabalar
Goat 1 i aldık deneme imkanımız oldu sürüşü güzel, görüntü olarak da hoşuma gitti. Boyası biraz basit gibi geldi, çekiş olarak beğenmedim 34/34 yeterli gelmedi bana Ankara'da yokuşlar malum, koşullara göre değişir tabi ben genel olarak beğendim fiyatına göre gayet güzel bir ürün sorularınız olursa cevaplamaya çalışayım.
231965 dosyayı görüntüle231966 dosyayı görüntüle231967 dosyayı görüntüle
Çünkü o kadar sayfada sadece 1 kişi de corelli goat 1.0 var, o da zaten yeni aldı deneyimlerini kullandıkça aktaracaktır. Corelli goat yoluna giren herkes hayal kırıklığı yaşayarak farklı marka veya modellere yöneldi. Çünkü mart ayından itibaren sürekli sonraki aya teslim tarihini erteleyip durdular. Ortalıkta bisiklet yok ki insanlar yorum yapsın. Görsel, donanım ve fiyat olarak goat 2.0 modeli güzel bisiklet umarım bir gün konudaki ön sipariş veren kişiler bisikletine ulaşır biz de daha fazla meraktan çatlamayız.Konuyla alakalı olarak corelli Goat 1.0 veya 2.0 tavsiye edilmemiş hiç nedendir acaba? Aklımda corelli goat 2.0 varken G2ye kaydı valla.
Bu başlık alından yola çıkarsak forumda carraro g2 çoğunlukta, sonrasında bisan ve corelli var (ön sipariş ve teslim alan) 1 yada 2 tane specialized var, 1 tane soulrider var. Arada unuttuklarım varsa affola.
232793 dosyayı görüntüle
232794 dosyayı görüntüle
Bu halkalardan bahsediyorum
Bisan All trail Eco modelinde bunu kullanmış @ventiotto 'nun bisikletinin resimlerinde öyle görünüyor
Alta eklediğim Jantla 6 yılı geride bıraktım Taşrada yaşıyorum düzgün yol görmedi ne bir akort ne de başka birşey istemedi hala hizmet vermeye devam etmektedir.
Teşekkürler, o kadar etkili olacağını bilmiyordum. Evde bir tane mtb jantı var onda var mı bir bakayım.