Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım bisan all trail modelini bu videoda tanıtıyorum. Merak edenler izleyebilir. Görebildiğim eksiklerinden de bahsettim. İyi seyirler :)

Tanıtımın güzel ve ilgililer için oldukça faydalı olacağı kanaatindeyim 👍🏻👍🏻👍🏻

Scudo
Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım bisan all trail modelini bu videoda tanıtıyorum. Merak edenler izleyebilir. Görebildiğim eksiklerinden de bahsettim. İyi seyirler :)

Gayet başarılı ve açıklayıcı bir paylaşım olmuş izlenimleriniz için teşekkürler ☺️

Bayıldım. Harika bir çekim olmuş sağolun, varolun.

Sayın pedalşörler, az önce corelli bayisinden çıktım Goat 1.0 52 kadro üretime başlamış dağıtım yapıyorlar 54 kadro haftaya çıkacakmış. 2.0 ise ağustosun ilk haftası olacakmış maşasında sıkıntı yaşamışlar. Hepinize iyi günler dilerim.

Harika ve tatmin edici bilgiler dostum.

Sayın pedalşörler, az önce corelli bayisinden çıktım Goat 1.0 52 kadro üretime başlamış dağıtım yapıyorlar 54 kadro haftaya çıkacakmış. 2.0 ise ağustosun ilk haftası olacakmış maşasında sıkıntı yaşamışlar. Hepinize iyi günler dilerim.
1 ve 2 aynı kadroya takılan farklı grup setli bisikletler değil mi , yani 1 deki maşayı 2 ye de kullanmıyorlar mı ?

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: MakRo ve sspl
@ventiotto rica edersem özel mesajla bana ulaşabilir misin ? Bisikletin hakkında bazı şeyler soracaktım da.. dönersen sevinirim.

Türkiyede ki son 50 kadro, 2020 model, yeşil G2 yi ben aldım :) Başkada 50 kadro yeşil aramayın. Ağustos sonu 2021 ler çıkacak, tabi zamlı olacaktır. Haftaya parşembe günü canavar elimde oluyor. Resmini paylaşırım. 6250 ye taksitle aldım

1 ve 2 aynı kadroya takılan farklı grup setli bisikletler değil mi , yani 1 deki maşayı 2 ye de kullanmıyorlar mı ?
GOAT 2.0 DA SIKINTI YARATMIŞ MAŞA O YÜZDEN DEĞİŞİKLİĞE GİDİLECEK DENİLDİ TELEFONDA BİZE DE BAKALIM BENDE ÖYLE BİLİYORDUM AMA DEĞİŞTİRİYORLAR HERHALDEÇ

GOAT 2.0 DA SIKINTI YARATMIŞ MAŞA O YÜZDEN DEĞİŞİKLİĞE GİDİLECEK DENİLDİ TELEFONDA BİZE DE BAKALIM BENDE ÖYLE BİLİYORDUM AMA DEĞİŞTİRİYORLAR HERHALDEÇ

Yada bahane uydurmaya devam ediyolar :)

hangisine inancaksınız siz karar verin artık...

@MertV karar bizim dimi ama 😂
Türkiyede ki son 50 kadro, 2020 model, yeşil G2 yi ben aldım :) Başkada 50 kadro yeşil aramayın. Ağustos sonu 2021 ler çıkacak, tabi zamlı olacaktır. Haftaya parşembe günü canavar elimde oluyor. Resmini paylaşırım. 6250 ye taksitle aldım
Hayırlı olsun izlenimlerini bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: Equilibrium
ben de bulamadım maviyi aldım yeşil kadro içimde ukde olsa da mavi de gayet güzel.

@MertV
Yan yattı çamura battı...
Bisiklette Dünya markasıyız...
Bizi karalamaya çalışıyorlar, inanmayın...
Şubat'tan itibaren bisikleti üretemedik ama bizi kıskanıyorlar....
Yeri malı yurdun malı...

Hülooğğğğ

015efa4421216ae6fa1ce417e43afa96.jpeg

@tunahankayak mavi fotoğraf varsa özelden ya da buradan alabilir miyiz?

@MertV
Yan yattı çamura battı...
Bisiklette Dünya markasıyız...
Bizi karalamaya çalışıyorlar, inanmayın...
Şubat'tan itibaren bisikleti üretemedik ama bizi kıskanıyorlar....
Yeri malı yurdun malı...
Hülooğğğğ

Allah sipariş verenlere sabır versin, rezillik diz boyu.
Bisikletin ilk prototipleri Şubattan önce, yani verdikleri ilk tarihten önce zaten üretimden çıkmış ve lansman, fuar ve bayi toplantıları gibi yerlerde sergilenmişti.
Hadi bu banttan çıkanlarda ilk etapta bir problem gözükmedi, deneyimlemek amaçlı birilerine illaki kullandırdılar hadi ozamanda problem çıkmadı.

Tam seri üretme çıkcak başka bir problem ! Bak sen şu kör talihe 😂😂

Allah sipariş verenlere sabır versin, rezillik diz boyu.
Bisikletin ilk prototipleri Şubattan önce, yani verdikleri ilk tarihten önce zaten üretimden çıkmış ve lansman, fuar ve bayi toplantıları gibi yerlerde sergilenmişti.
Hadi bu banttan çıkanlarda ilk etapta bir problem gözükmedi, deneyimlemek amaçlı birilerine illaki kullandırdılar hadi ozamanda problem çıkmadı.

Tam seri üretme çıkcak başka bir problem ! Bak sen şu kör talihe 😂😂
Sabırla da olacak iş değil. Ben 1 hafta sabrettim, gerisi malum. Hayır, gerek yok gerçekten 😁
Şubat'tan beri ben uğraşsaydım yemin ederim yapardım ya 😄 @MakRo da boyasını atardı, tamam :D

Goat 2 yi bekle bekle ömrümüz çürüdü en son bir kaç bayi corelli üretmeyecekmiş vs gibi şeyler söyleyince en son vazgeçtim yapıştırdım g2 yi. Şimdilik 100 km yaptım yol bisikleti tadını da gayet veriyor akışı, performansı vs olarak goat 1 den çok daha beğendim, tabi seviye ve fiyatı aynı değil ama goat 1 le 2 aynı kadroyu paylaşacağı için tereddüt etmiştim goat 2 için. Şimdilik gayet memnunum g2 den, şahinden inip mercedese binmiş gibi oldum tabiki lastik ve göbek farkı en büyük etken olduğunu düşünüyorum.

Dosyalar

• 2DB11A35-C6CE-44C9-903D-05ABB667A6B3.jpeg
    2DB11A35-C6CE-44C9-903D-05ABB667A6B3.jpeg
    1,1 MB · Okunma: 131
  • FBD98D1D-B79E-4C25-930E-0CEF086063B2.jpeg
    FBD98D1D-B79E-4C25-930E-0CEF086063B2.jpeg
    1,2 MB · Okunma: 128
  • 8EA9B623-5744-4157-BDA6-2EA13F42130A.jpeg
    8EA9B623-5744-4157-BDA6-2EA13F42130A.jpeg
    1,2 MB · Okunma: 127
  • C32E153A-5A43-4E15-9115-1F7FD1854527.jpeg
    C32E153A-5A43-4E15-9115-1F7FD1854527.jpeg
    894,7 KB · Okunma: 118
  • DEBADEEB-01CB-4571-8D72-200D106B6C09.jpeg
    DEBADEEB-01CB-4571-8D72-200D106B6C09.jpeg
    1 MB · Okunma: 115
Son düzenleme:
@tunahankayak yani bakınca Goat 1 neresi G2 neresi abi Goat 1 ile aynı kadro olsa bile set farkından dolayı Goat 2 G2 karşılaması nasıl olabilir acaba onu merak ediyorum kullanıcı izlenimini

Geri