Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Arkadaşlar yanlış anlamayın ama Gravel bisiklet seçenekleri sınırlıyken bu kadar zorlamanızı pek anlamadım. Endurance yol geometrisi ile gravel bisiklet geometrisi zaten aynı. Endurance yol bisikleti seçenekleri daha fazla ve fiyatları daha uygun olabiliyor. Endurance yol bisikletlerinde de 32 mm lik lastiklere kadar da uyumlu olanlar var (Çok daha kalın lastikler kullanacaksanız başka tabi). Gravellerde asıl fark daha küçük vitesler olması ama bu bazen dezavantaj da olabilir. Benim atladığım bir şey mi var acaba?

Gravel seçenekleri zannettiğin kadar sınırlı değil..

Suv tarzındaki araçlar da ilk çıktıklarında insanlar bu ne biçim şey ne binek otoya ne de jipe benziyor diyorlardı..

İnanıyorumki biraz daha zaman geçince gravel diye tabir edilen tür insanların kafasına oturacak..

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Scudo
@Yusuf'san Sizinle gravel bisikletlerin yaygınlaşacağı konusunda hemfikirim. Ancak yavaşlayan ekonomi yüzünden üretim ve tedarik zincirinde aksamalar oluyor. Hem arz kısıtlılığı hem de değeri düşen para yüzünden fiyatlar çok hızlı artıyor. Görünen o ki bir süre daha devam edecek. Otomobil piyasasında da benzer durum var. Yani gravel bisikletlerin çeşitlenmesi ve yaygınlaşması zannedilenden uzun sürebilir. Gravel seçenekleri ise ithal bisikletlerin yüksek fiyatları nedeniyle TC vatandaşları için çok fazla değil. Bisiklet keyfini ertelememek için endurance yol bisikleti iyi bir alternatif olabilir.

Arkadaşlar merhaba aranıza YENI katılma sürecinde yardımınıza ihtiyacım var . GVL 290 modeli kullanan var mı acaba aranızda ? Var ise görüşleri nedir. 2500 TL sıfır olarak almak üzereyim. Boyum 1.83m iç bacak 79 cm . Ellerinde sadece 21 kadro var sizce sorun yaratırmı ? :kötü:

Biraz daha ekleyip full claris setli yol bisikleti alınabiliyor ama Gravel daha çok istiyorum sanırım, bozuk zeminlerde de gidebilmek adına. İşte bu nokta da GVL 290 sizce yeterli midir ? fiyatına göre bekleneni verebilir mi ? Hiç bir yerde kullanıcı yorumu ya da video bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar.:harika:

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Evet sonunda karar verip aldığım Specialized Men's Diverge bisikletim dün mağazaya geldi. Gidip teslim aldım.微信图片_20200810100824.jpg İlk sürüşümü yaptım. Bisiklet çok atak ve hızlı.Kilitli pedal henüz almadım.

微信图片_20200810100846.jpg

Dosyalar

• 微信图片_20200810101010.jpg
    微信图片_20200810101010.jpg
    322,3 KB · Okunma: 59
  • 微信图片_20200810100838.jpg
    微信图片_20200810100838.jpg
    266,5 KB · Okunma: 58
Fiyat bilgisi verebilir misiniz

1500 USD(Gerçi dolar ülkemizde uçtu gitti :( ) . Hocam ben Çinde yaşıyorum. Burada fiyatlar Türkiye ye göre daha uygun. Sipariş verdikten sonra Tayvan'daki fabrikadan geldi.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Eveeet, sayfaya ve aranıza ikinci el bir RC500 ile katıldım. Bugün Çanakkale’de ilk sürüşü yapıp hakkını verdiğimi düşünüyorum. İnanılmaz keyif aldım. Çok geç kalmışım...

236685 dosyayı görüntüle

Bisiklet şuan tam bir adventure bike :) Bazı ciciler aldım. Gelince daha gravel olacak ve inceleme konusunu açacağım.

236686 dosyayı görüntüle
236687 dosyayı görüntüle

236688 dosyayı görüntüle
236689 dosyayı görüntüle
236690 dosyayı görüntüle
Massey ferguson traktor takas

Bro hayirli olsun bi tur verirsin eheh

Aranıza cumartesi günü Bisan All Trail Eco modeliyle katılmış bulunuyorum. Bu akşam teslim almaya gideceğim. Aklıma takılan sorularda bu konudaki arkadaşlardan yardımlarını esirgememesini diler, benim de yardımcı olabileceğim her konuda elimden geldiğince yardım edebileceğimi belirtmek isterim.

İyi günler dilerim.

Yeni bisiklet alan arkadaşlar biraz inceleme tadında birşeyler yazarlarsa mutlu oluruz. Özellikle Bisan All Trail ECO (düz trail) merak ettiğim bisikletler arasında.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Eveeet, sayfaya ve aranıza ikinci el bir RC500 ile katıldım. Bugün Çanakkale’de ilk sürüşü yapıp hakkını verdiğimi düşünüyorum. İnanılmaz keyif aldım. Çok geç kalmışım...

236685 dosyayı görüntüle

Bisiklet şuan tam bir adventure bike :) Bazı ciciler aldım. Gelince daha gravel olacak ve inceleme konusunu açacağım.

236686 dosyayı görüntüle
236687 dosyayı görüntüle

236688 dosyayı görüntüle
236689 dosyayı görüntüle
236690 dosyayı görüntüle

Hayırlı olsun güle güle kullanamanız dileğiyle, hakkını vererek kullanacağınıza eminim. Sizin bisikletin bir üst modeli olan rc520'yi bir getirmediler o bisiklet olsa piyasa daha çok görebilirdik. Benden başka mail atan olmadı her halde.

Evet sonunda karar verip aldığım Specialized Men's Diverge bisikletim dün mağazaya geldi. Gidip teslim aldım.236812 dosyayı görüntüle
İlk sürüşümü yaptım. Bisiklet çok atak ve hızlı.Kilitli pedal henüz almadım.

236815 dosyayı görüntüle

Hayırlı olsun, güle güle kullanmanız dileğiyle. Siz Çin'deydiniz galiba, Çin diyince aklıma sürekli devasa binaların olduğu yerleri geliyor. Siz hangi bölge, şehir veya eyalettesiniz? Tayland'ta yaşayan arkadaşım da s-works enduro topluyor,. Bisikleti aldığı günden beri Türkiye fiyatı 2'ye 3'e katlamış durumda.

Ve beklenen oldu, corelli de fiyatları değiştirdi... Goat 2 hala çıkmadı ve bekliyorum. Ama bu sanırım iyi haber yakın zamanda çıkaracaklar ki güncelleme yapmışlar... Dolar böyle artarken beklenen bir durumdu...
Screenshot_2020-08-10-18-01-05-466_com.android.chrome.jpg

@MakRo ben az önce attım RC520 Gravel için email . Bakalım bir işe yarar umarım.

• Beğen
Tepkiler: halils
Ve beklenen oldu, corelli de fiyatları değiştirdi... Goat 2 hala çıkmadı ve bekliyorum. Ama bu sanırım iyi haber yakın zamanda çıkaracaklar ki güncelleme yapmışlar... Dolar böyle artarken beklenen bir durumdu...
236886 dosyayı görüntüle
O setle goat 2 'yi çıkartsınlar hala güzel bir seçenek, tabi yine yapıyoruz 1 ay sonra 1 ay sonra demesinler. Neredeyse bir insanın dünyaya geliş süresi dolacak ama bisikletten hala görsel bir temas yok. Arada link atıp şu sayfayı okutup "ya biz ne yapmışız, bu kadar potansiyel müşteriyi kaptırmışız" demelerini görmeleri lazım.

@MakRo ben az önce attım RC520 Gravel için email . Bakalım bir işe yarar umarım.

Yeteri kadar talep olursa gelebileceğinden bahsetmişlerdi. Ben o ara yol bisikletini almamış ama araştırma içindeydim, bisikleti aldım yine de şansımı denemek istedim daha öne yazdığımız gibi yeterli talep olması lazım biz yine üst yöneticilerimize talebinizi ileteceğiz demişlerdi.
Keza bu rc520 kendi içinde 3 model. RC520, RC520 Gravel, RC520 LTD
Birde fiyatı zaten bize gelmez olan ve döviz ile daha da gelmeze çıkan (link) bu var. Ağustos ortasında satışa çıkarılacaktı.
(link)

@Neojess attığınız yazıyı hatırladım. "Kalan sağlar bizimdir" demeye devam etsinler ne yapalım.

O setle goat 2 'yi çıkartsınlar hala güzel bir seçenek, tabi yine yapıyoruz 1 ay sonra 1 ay sonra demesinler. Neredeyse bir insanın dünyaya geliş süresi dolacak ama bisikletten hala görsel bir temas yok. Arada link atıp şu sayfayı okutup "ya biz ne yapmışız, bu kadar potansiyel müşteriyi kaptırmışız" demelerini görmeleri lazım.

Yeteri kadar talep olursa gelebileceğinden bahsetmişlerdi. Ben o ara yol bisikletini almamış ama araştırma içindeydim, bisikleti aldım yine de şansımı denemek istedim daha öne yazdığımız gibi yeterli talep olması lazım biz yine üst yöneticilerimize talebinizi ileteceğiz demişlerdi.
Burada yazılan tüm eleştirileri attım atıyorum. Haberleri var, hatta verdikleri cevabı da buraya eklemiştim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Arkadaşlar merhaba dağ bisikletinden ayrılıp yeni bir bisiklet almak istiyorum Gravel G4 düşünüyorum sizce alınır mı yoksa onun yerine önerebileceğiniz herhangi bir model ve marka var mıdır?

Arkadaşlar merhaba dağ bisikletinden ayrılıp yeni bir bisiklet almak istiyorum Gravel G4 düşünüyorum sizce alınır mı yoksa onun yerine önerebileceğiniz herhangi bir model ve marka var mıdır?
Aynı özelliklerde bisan all trail de var inceleyebilirsiniz.

Geri