Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Şikayet maili attım korel e , corelli hakkında... Paşalarım zor duruma düşmüşler corellide bi kaç çalışan... Kıyamam... İşlerini doğru düzgün yapmıyorlar bir de üzerine teessüf etmişler neden korel e mail atıyorsunuz diye...
Maile buradaki tüm şikayetleri de ss ekledim ...
korel@korel.com.tr

Siz de yollayabilirsiniz sonuçta ortada ücreti aylar önce alınan ama çıkarılmayan bir ürün var. Korel firmasındaki üst düzey yöneticilere kadar gitmiş mail.
Geçici olarak goat 1.0 gönderdiler, yine belirtiyorum corelli firmasına kalsa ohoooo. Allahtan benim bisikletçi sağlam, müşterisine değer veren biri onun bastırmasıyla mağduriyet giderilsin demesiyle goat 1.0 geldi. Kağıtta imzaladım 2.0 üretilince takas edilecektir diye...

Yalnız bu goat 1 de claris set var , bunda fren boşluk ayarı yokmuş. Kafaları biraz eğdi mecburen, yoksa parmaklarım yetişmiyordu. Umarım goat 2.0 de grx 400 sette bu ayar vardır.

Ve mekanik disk fren performansını hiç ama hiç beğenmedim... Hem ses çıkartıyor hem durma mesafesi çok sıkıntılı...

237685 dosyayı görüntüle

Grx 400 de fren boşluk ayarı var mı ? Parmaklar yetişmezse diye ?
@tunahankayak fren boşluk ayarı var mı grx 400 sette?
uzun zamandır arıyordum goat 1 olumsuz yorumlar soğuttu resmen. 3800e g0 var 4300e all trail Eco. Sizce hangisini almak lazım. O aradaki para farkına iyi ekipman alırım diyordum.

• Beğen
Tepkiler: hll bey
Scudo
Günaydın ısrarla 54 kadro dememe rağmen bayi 52 kadro corelli goat 1.0 getirmiş şuan boyum 1.82 iç bacak ölçüm 80-81 sizce alsam problem olur mu lütfen yardımcı olur musunuz
Ben 54 kadro kullandım ölçülerimiz aynı, 54 bile küçük hissettirdi. 52 yi düşünemiyorum...

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Ben 54 kadro kullandım ölçülerimiz aynı, 54 bile küçük hissettirdi. 52 yi düşünemiyorum...
Dediğiniz gibi çok küçük gelecek galiba sağlık olsun çok teşekkür ederim sağolun

Şikayet maili attım korel e , corelli hakkında... Paşalarım zor duruma düşmüşler corellide bi kaç çalışan... Kıyamam... İşlerini doğru düzgün yapmıyorlar bir de üzerine teessüf etmişler neden korel e mail atıyorsunuz diye...
Maile buradaki tüm şikayetleri de ss ekledim ...
korel@korel.com.tr

Siz de yollayabilirsiniz sonuçta ortada ücreti aylar önce alınan ama çıkarılmayan bir ürün var. Korel firmasındaki üst düzey yöneticilere kadar gitmiş mail.
Geçici olarak goat 1.0 gönderdiler, yine belirtiyorum corelli firmasına kalsa ohoooo. Allahtan benim bisikletçi sağlam, müşterisine değer veren biri onun bastırmasıyla mağduriyet giderilsin demesiyle goat 1.0 geldi. Kağıtta imzaladım 2.0 üretilince takas edilecektir diye...

Yalnız bu goat 1 de claris set var , bunda fren boşluk ayarı yokmuş. Kafaları biraz eğdi mecburen, yoksa parmaklarım yetişmiyordu. Umarım goat 2.0 de grx 400 sette bu ayar vardır.

Ve mekanik disk fren performansını hiç ama hiç beğenmedim... Hem ses çıkartıyor hem durma mesafesi çok sıkıntılı...

237685 dosyayı görüntüle

Grx 400 de fren boşluk ayarı var mı ? Parmaklar yetişmezse diye ?
@tunahankayak fren boşluk ayarı var mı grx 400 sette?
Fren kolunu ileri geri alacak 2 kadrmede bir ayar var eğer onu kast ediyosan ayarı bana uygun geldiği için hiç uğraşmadım.

Dirt droptan tutarken frene parmaklar yetişmezse diye fren boşluğunun ayarını demiştim .

MTB için aldığım 29x2.25 leri denedim. Sığıyor ama dönmüyor😅

Üzerinde gelen 28mm ile inişli, çıkışlı, uzun, kısa, yolda, arazide sürüşler yaptım. Kendi gravel lastikleri de geldi. Onlarla da sürüş yaptıktan sonra incelemesini yazacağım.

5489B170-E910-4031-95E3-04AEED59B2BA.jpeg
2734003D-49D4-4C00-81C1-541DC66E79D2.jpeg
7893934A-55A4-428D-96A1-BDDAC04E7E35.jpeg
D8831B06-F746-4A38-9986-CA7703F07D70.jpeg

Merhabalar forumda yeniyim :) O yüzden öncelikle bir hatam olursa yanlış yere bir şeyler vs. yazarsam kusura bakmayın. Bisikletimin çalınması üzerine yaklaşık 3000 3500 TL bandında bir bisiklet bakmaya başladım. Ama kafam gerçekten çok karıştı. Önceki bisikletim Salcano ng 650 idi ve onunla her şeyi yapabiliyor her yere gidebiliyordum ama yeni bir bisiklet arayışına girdikten sonra bisikleti şehir içinde daha fazla kullandığımı fark ettim. O yüzden dağ bisikletlerine pek sıcak bakmamaya başladım ve genelde hibrit bisikletlere baktım. Tabii aynı zamanda yol bisikletlerine de bakıyordum ama ben kaldırımlardan inen, Türkiye'mizin bozuk yollarında bisiklet süren bir çocuktum :) ve o ince lastiklerin beni kısıtlamasını pek istemiyordum. Carraronun sportive 227 modelini beğenmişken gravel bisikletlerle tanıştım ve buraya geldim. Açık söyleyeyim o drop barlar ve kadro şekilleri çok hoşuma gidiyordu. Gravel bisikletlerde dikkatimi çeken ilk şey fiyatlarına göre donanımlarının gözüme biraz düşük gelmesiydi ve birkaç model dışında hiçbirine param yetmiyordu. Burada okuduklarıma göre corellinin goat modelleri de teslimat açısından sıkıntılıymış yani mossonun gvl270 ve 290 modellerine kaldım. Şimdi aklımı kurcalayan şey şu hazır bütçem varken Carraroyu mu alsam ya da mossoyu alıp yine bütçem olduğu için yükseltme mi yapsam? (şunu da belirteyim ki daha önce hiç drop bar kullanmadım acaba sorun yaşar mıyım?) (14 yaşındayım belki forumda bir yaş sınırı vardır diye doğum tarihime 2000 yazdım bu kötü bir şeyse çok özür dilerim)

Merhaba uzun düşünceler sonrasında Gravel G4 almaya karar verdim ve siparişi verdim. Bir aksilik çıkmaz ve kutudan hıyar çıkmazsa yarın gravelime kavuşacağım :) merak ettiğim kutunun içinde pedal mevcut mu acaba? Ayrıca önerebileceğiniz ön far vs var mıdır?

Carraro fiyatlandırmada "güncelleme" yapmış. 😅
6499 TL olan Gravel G2 6889 TL olmuş.

3 gün önce 6 bin TL'ye G2 aldım. Kurulumu yapıldıktan sonra sizlerin arasına katılacağım umarım.
Merhaba uzun düşünceler sonrasında Gravel G4 almaya karar verdim ve siparişi verdim. Bir aksilik çıkmaz ve kutudan hıyar çıkmazsa yarın gravelime kavuşacağım :) merak ettiğim kutunun içinde pedal mevcut mu acaba? Ayrıca önerebileceğiniz ön far vs var mıdır?
G2'nin kutusunda pedal mevcuttu. G4'e de koymuşlardır diye düşünüyorum.

3 gün önce 6 bin TL'ye G2 aldım. Kurulumu yapıldıktan sonra sizlerin arasına katılacağım umarım.

Bende bugün 8.300 e G4 aldım siz diyince carraronun sayfasına baktım ve güncelleme ile 9.115 olmuş 😂

• Beğen
Tepkiler: futuristik

Benim G2 yolda, gelmek üzere. Zam gelmeden alayım dedim ve iyiki sparişi vermişim

Boyum 1,70 Bisan All Trail Eco 52 kadro bana büyük mü gelir?

Boyum 1,70 Bisan All Trail Eco 52 kadro bana büyük mü gelir?
İç bacak boyunuz yeterli bir uzunluktaysa, denenebilir.
Benim boyum 173, iç bacak boyum 78 cm. Alttaki resim sana fikir verebilir.
1597998623576.png
1597999991457.png

Son düzenleme:
İyi forumlar herkese
189 Boyum İç Bacak 88
3000 TL civarlarında önerebileceğiniz modeller neler?
54 veya 56 kadro çok yorarmı yeni başlıyorum?

teşekkür ederim

İyi forumlar herkese
189 Boyum İç Bacak 88
3000 TL civarlarında önerebileceğiniz modeller neler?
54 veya 56 kadro çok yorarmı yeni başlıyorum?

teşekkür ederim
Ufak gelir. Üst boru uzunluğu 59-60 lara bakmanız gerek.

@gezgin gezer o kadro boyunda hangi modeller var bir türlü bulamıyorum

Geri