Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Scudo
Hocam bir bisikletçi atasözü der ki rahat sele yoktur, alışmamış popo vardır. Bisiklet üzerinde çok uzun süreler kalmıyorsanız(min 4-5 saatten bahsediyorum) seleye alışırsınız zaten. Pedli taytı zaten kullandığınızı varsayıyorum o olmazsa olmaz.
Brooks kullanmamış bisikletçi beyanı. Rahat sele vardır o da Brooks 😏😅.

Özel mesaj nereden yazılıyor bulamadım iletişime geçebilir misiniz benimli fiyat için ?

Uzun zamandır çok sevdiğim bir MTB rotasını RC 500 ile deneme fırsatına sonunda kavuştum. Suratım, bacaklarım hatta vites kollarına kadar toz toprak oldu :) Her ne kadar inişte GoPro'nun şarjı bitmiş olsa da bu vesileyle inceleme videosu için gerekli içerik de hazırlanmış oldu.

IMG_2045.jpg

IMG_2068.jpg

IMG_2066.jpg

IMG_2064.jpg

@Neojess Shimanoda siyahtan başka renk yok yanlış hatırlamıyorsam sramda vardı farklı renk

Uzun zamandır çok sevdiğim bir MTB rotasını RC 500 ile deneme fırsatına sonunda kavuştum. Suratım, bacaklarım hatta vites kollarına kadar toz toprak oldu :) Her ne kadar inişte GoPro'nun şarjı bitmiş olsa da bu vesileyle inceleme videosu için gerekli içerik de hazırlanmış oldu.

241663 dosyayı görüntüle

241661 dosyayı görüntüle

241662 dosyayı görüntüle

241664 dosyayı görüntüle
Massey ferguson full modafiye , full paynır tesisatli traktor takas

Supermis baskan

Bu arada bu gozler goat 2 yi de gordu ya artik avrupa amariha korksun bizden . Bence hedef 2023 ün en onemli kaniti goat 2 modelinin musteriyle bulusmasidir xd

Arkadaşlar merhaba,
Dün akşam Gravel G4'ün zinciri kırıldı. Daha önce bu durumla karşılaşan var mı aranızda acaba?
Bisikletçiye gidip sadece tek parça attırsam sıkıntı yaratır mı?

@Neojess Siz nasıl rahatsanız o şekilde kullanın zaten kullancıkça rahatsız olduğunuz yerleri tespit edip düzeltmeye başlarsınız.
Arkadaşlar merhaba,
Dün akşam Gravel G4'ün zinciri kırıldı. Daha önce bu durumla karşılaşan var mı aranızda acaba?
Bisikletçiye gidip sadece tek parça attırsam sıkıntı yaratır mı?

Zincir yamuk değilse ve parça eklemeye uygunsa ekleme ile kurtarılabilir

• Beğen
Tepkiler: syildirim0151
IMG_20200925_130148.jpg
Şimdi tekrar baktım , sorun yok gibi ? Yada ben böyle rahatım 😁

Bu neyin kafasıdır arkadaş?
Güncel satış fiyatının 1400 lira üzerine satmak. Ayıptır. Screenshot_20200926-190245.png

Geri