Neojess
Aktif Üye
- Tepki
- 305
- İsim
- Erman
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Allah iyiliğini versin akşam akşam ne güldüm be 😁(link)
Buna bi göz atın bence
Allah iyiliğini versin akşam akşam ne güldüm be 😁(link)
Buna bi göz atın bence
Brooks kullanmamış bisikletçi beyanı. Rahat sele vardır o da Brooks 😏😅.Hocam bir bisikletçi atasözü der ki rahat sele yoktur, alışmamış popo vardır. Bisiklet üzerinde çok uzun süreler kalmıyorsanız(min 4-5 saatten bahsediyorum) seleye alışırsınız zaten. Pedli taytı zaten kullandığınızı varsayıyorum o olmazsa olmaz.
Vites kol açınız yanlış değil mi hocamSti kol kılıfı shifter aynı renk nereden bulabilirim hiç bi yerde yok 😔
241680 dosyayı görüntüle241681 dosyayı görüntüle
Massey ferguson full modafiye , full paynır tesisatli traktor takasUzun zamandır çok sevdiğim bir MTB rotasını RC 500 ile deneme fırsatına sonunda kavuştum. Suratım, bacaklarım hatta vites kollarına kadar toz toprak oldu Her ne kadar inişte GoPro'nun şarjı bitmiş olsa da bu vesileyle inceleme videosu için gerekli içerik de hazırlanmış oldu.
241663 dosyayı görüntüle
241661 dosyayı görüntüle
241662 dosyayı görüntüle
241664 dosyayı görüntüle
Yok eğikti , baya kaldırttım onları, sence daha mı dik durmalı ?Vites kol açınız yanlış değil mi hocam
Daha eğik olmalı. Kafalar içeriye bakmalıYok eğikti , baya kaldırttım onları, sence daha mı dik durmalı ?
Arkadaşlar merhaba,
Dün akşam Gravel G4'ün zinciri kırıldı. Daha önce bu durumla karşılaşan var mı aranızda acaba?
Bisikletçiye gidip sadece tek parça attırsam sıkıntı yaratır mı?
YuhhhhhhhhhhhBu neyin kafasıdır arkadaş?
Güncel satış fiyatının 1400 lira üzerine satmak. Ayıptır.