Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Sti kol kılıfı shifter aynı renk nereden bulabilirim hiç bi yerde yok 😔
241681 dosyayı görüntüle

@Neojess Selamlar hayırlı uğurlu olsun inşallah, corelli goat 2.0 olduğunu anlıyorum ve hiçbir bayii yok diyor gelmeyecek diyor, iki günde bir ankaradakileri arıyorum ama hepsinin cevabı aynı!! nereden aldığınızı ve kaça aldığınızı söyleyebilir misiniz?
@sccetin Triban RC500'e en fazla hangi genişlikteki lastik takılabiliyor ve sizin bisikletinizdeki lastik ebatı nedir? güvenli ve keyifli sürüşler :)

Scudo
Benim goat geldi. Diskler hafif sürtüyor. Sinir etti beni. Bir tanesi yamuk geldi zaten.hemen yeni disk sipariş ettim deore marka gelsin takacağım. Grup set çok güzel ama güzel ayar yapılması lazım

Benim goat geldi. Diskler hafif sürtüyor. Sinir etti beni. Bir tanesi yamuk geldi zaten.hemen yeni disk sipariş ettim deore marka gelsin takacağım. Grup set çok güzel ama güzel ayar yapılması lazım
Freni sıktığında ilk başlarda bi ses çıkartıyor zamanla azalıyor.
@Neojess Selamlar hayırlı uğurlu olsun inşallah, corelli goat 2.0 olduğunu anlıyorum ve hiçbir bayii yok diyor gelmeyecek diyor, iki günde bir ankaradakileri arıyorum ama hepsinin cevabı aynı!! nereden aldığınızı ve kaça aldığınızı söyleyebilir misiniz?
@sccetin Triban RC500'e en fazla hangi genişlikteki lastik takılabiliyor ve sizin bisikletinizdeki lastik ebatı nedir? güvenli ve keyifli sürüşler :)
3900 e aldım ben ama mayıs sonuydu aldığımda...şimdi görüyorum millet sahibindene 7000 e falan koymuş...

• Beğen
Tepkiler: serhanaltintas
Freni sıktığında ilk başlarda bi ses çıkartıyor zamanla azalıyor.
3900 e aldım ben ama mayıs sonuydu aldığımda...şimdi görüyorum millet sahibindene 7000 e falan koymuş...
Ses değil bariz bir sürtme var direnç yapiyor. Ama bisikletin kendini oturması lazım bir müddet. Vites ayarları ile biraz oynadım ön aktarıcı sürtme yapıyor

Forumda goat 2.0 satan birisi var hatta market bölümünde de ilanı var. Goat 2.0 yeniden üreteceklerse bu gidişle 1 yıl daha bekleyebilirsiniz.

Corelli Goat 2.0

Goat 2.0 almak istiyorsanız yardımcı olabilirim.

Goat 2 sonunda geldiğine göre -resmini göremesek de- işimize geri dönelim. Buyrun sıcak sıcak... gidon bandı tıpası düşmüş :( bahanesi ile değiştiririz artık bandı.

Tırmanış başlar
241160 dosyayı görüntüle

10 km sonra zirve
241161 dosyayı görüntüle

Gökelete inip, kahvaltı keyfi
241162 dosyayı görüntüle

Bu da özeti.
241163 dosyayı görüntüle
Jantlar harika. Cole rollen brontes 29.1. 5 yıldır kullanıyorum sıfır almıştım. Çok memnunum. Screenshot_20200927_205724.jpg

@Ysryyn evet hocam ben de senin referansınla aldım zaten. Gerçekten çok akıcı, hafif ve sağlam. Üstünde gelen jantlarla araziye girdiğim teller gevşiyordu bunda hiç bir problem olmuyor.

Herkese merhaba,

Uzun süredir siteyi takip etmekle birlikte paylaşım yapmıyordum ama dağ bisikletinden Gravel' e geçiş yaparak deneyimlerimi paylaşmaya karar verdim.
Bu arada Carraro Gravel G0 aldım. Hedefim G2 idi ancak 55 kadro bulamayınca 2021' i beklememeye karar verip 55 kadro G0 modelini aldım. Belki model yükseltirim ama hedefimi küçültmüş olsam da G0 hoşuma gitti. Yaklaşık 15 km civarı alışma sürüşleri yaptım; kadro, vites, fren anlamında sıkıntısını görmedim. Lastiğe diken batması sonucu bir defa patlak sorunum oldu. İlkbaharda zırhlı ve biraz daha dişli bir lastik ile değiştireceğim gibi.

Selamlar ve saygılar.

Corelli Goat 1 alalı 150 km olmadan balatalarını değiştirdim. Balatalar berbat hem güven vermiyor hem çok gürültülü çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
@Levent11, sağlıkla keyfile kullanın :)
correllinin yerliliğine hiç itimadım kalmadı. corelli ile ilgili hangi yorumu görsem olumsuz, bana mı denk gelmedi acaba!! Triban 500 için katlanırımı acilen satmam lazım anlayışınıza sığınarak duyrulur =))

Şimdi eski bir bisikletçi olarak bir kaç sorum olacak tüm mesajları okumadığımı belirtmek isterim öncelikle ; ( not : iki sene XRS 030 kullandım )

Asfalt kullanımında yol bisikleti ile arasındaki fark çok büyük mü bu gravel türünün ?
Bir diğer sorum sürüş konforu ? Yani yol bisikletinden daha mı konforlu ?

Şimdi eski bir bisikletçi olarak bir kaç sorum olacak tüm mesajları okumadığımı belirtmek isterim öncelikle ; ( not : iki sene XRS 030 kullandım )

Asfalt kullanımında yol bisikleti ile arasındaki fark çok büyük mü bu gravel türünün ?
Bir diğer sorum sürüş konforu ? Yani yol bisikletinden daha mı konforlu ?
Kendime ait yol bisikletim olmamasına karşın arkadaşlarımla çıktığımız turlarda onların bisikletlerini kullandım (genelde giriş seviyesi bisikletler Triban 500 Salkano xrs bianchi nin bir kaç modeli) güzel ve eğlenceli bisikletlerdi ve eminim bu bisikletleri kullanıp çok memnun olanlar vardır ama ben indiğimde hala ellerimde titreşimi hissediyordum ve insana dolma tekerde bisiklet sürmüş hissi veriyorlardı. Gravel bisiklette bu olmuyor. Bir de hassasiyet konusu var; bir arkadaş yol bisikletinde çukurdan taştan kaçarken kendimi bilgisayar oyununda gibi hissediyorum yazmıştı, gravel da bu durum daha az çok derin olmayan çukur yada ufak tefek taşlar sizi rahatsız etmiyor. Bir dağ bisikleti konforu da yok tabi... ama amortisörüz hibrit bisiklet konforu ile yol bisikleti keyfi almak gibi bir şey bu. Tamamen şahsi görüşümdür.

Arkadaşlar 3 bisiklet arasında kaldım sizinde fikrinizi almak istedim. Triban rc 500 4500 tl fiyatı var decathlonun sitesinden alacam.corelli goat 2.0 5000 tl bir bayiden alacam nakit fiyatı.carraro gravel g2 6900 tl 9 taksit var bundada.En çok hoşuma giden carraro g2 oldu fakat arada ki 1900 tl farka değer mi ne yapmalıyım sizce.

• Beğen
Tepkiler: Clal
1 yıldır Carraro Gravel G2yi yol bisikleti olarak kullanıyorum. Sürüş açısı rahat bir bisiklet ancak yol yarış bisikletlerinde de aynı konforu bulabileceğime inanıyorum doğru kadro ve bikefit çalışmalarıyla(Aero kadroları bir kenara bırakarak konuşuyorum).
Karbon maşalı, karbon sele borulu ve kaliteli bir karbon kadronun bu bisiklete göre çok daha konforlu olabileceğini düşünüyorum. Çünkü soğuk asfalt, bozuk asfalt gibi yerlerde darbe sönümlemeleri hiç iyi diyemem. Ama fiyat/performans anlamında bakarsak amatör bir kullanıcı için yol bisikleti kıvamınd abile rahatıkla iş görüyor mu evet görüyor. Bütçem elverdikçe karbon bir bisiklet bakar mıyım, evet bakarım :) Gravel yapanların yorumları tabiki benim yorumlarıma göre daha faydalı olacaktır. Ben sadece yol tecrübelerimi paylaşıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Clal
Gravel g4 kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederim. G2 ile arasında dağlar kadar da bir fark yok gibi geliyor bana

Şu sıralar GOAT 1 ile oldukça uzun vakit geçiriyorum. Bisiklet frenler hariç kullanması oldukça keyifli. Tek sorun duramıyorsun. Durmak için yapılmamış frenler.

(link)
(link)

Goat 2 mizi sonunda aldık. Kısa mesafede test imkanım oldu. 1.83 boyum var ve 54 kadro ideal oldu. Frenler hidrolik olduğu için tutuşu güzel. Vites sistemide iyi sadece ince ayar yapılması gerek. Genel olarak memnunum. İnsanların kötülediği kadar da değil. Sonuçta paranıza göre ürün alıyorsunuz. Herkese iyi sürüşler dilerim

Goat 2 mizi sonunda aldık. Kısa mesafede test imkanım oldu. 1.83 boyum var ve 54 kadro ideal oldu. Frenler hidrolik olduğu için tutuşu güzel. Vites sistemide iyi sadece ince ayar yapılması gerek. Genel olarak memnunum. İnsanların kötülediği kadar da değil. Sonuçta paranıza göre ürün alıyorsunuz. Herkese iyi sürüşler dilerim
En temel sıkıntı paraniza gore urunu 6 ay sonra almak oldu sanirim. Yoksa ustundeki set basta olmak uzere guzel bir bisiklete benziyor. Kullandikca sikintilar tespit edilip çözülür ancak yine de kimse sorunlu bisiklet almak istemez. Hic bir bilgi sahibi olmadan Carraro G2 almistim. Acikcasi lastik sisirmek, zincir ruble temizlemek, vites ayari yapmak disinda 6000km oldu herhangi bir sikinti yasamamak biraz sans isi olsa da firmanin da bu konulara ozen gösterdiğini ortaya koyuyor diye dusunuyorum.
Corelli bu konularda biraz daha dersini iyi calismali ve kendini gelistirmeli diye dusunuyorum.

Geri