Sat ikisini de G4 al yada 2019 G2(yolda daha cok kullanacaksan)Selam,
Bu yaz bir carraro G0 aldım, ve ilk defa bir seferde 100km sürdüm. Muhteşem bir histi, ancak zaman zaman Claris setin "akmadığını" hissettim.
Zaman içerisinde bir fırsat çıktı ve uygun bir fiyata Salcano xrs033 105 setli aldım. Açıkçası binmesi son derece keyifli bir bisiklet ama Carraro'mun daha rahat ve yapmak istediğim uzun yollar için daha rahat olacağını hissediyorum. Carrarro'nun disk frenleri zaten yokuşlu yollarda beni daha da rahat hissettiriyor, ancak Salcano'daki 105 sete de ayrıca aşık oldum.
Sizlere sorum şu:
105 seti Carraro g0'a takabilir miyim? Jantta yeterli yer var gibi görünüyor ama bu işi daha önce yapmadım. Siz neler yaşadınız gravel'a 105 tarzı komponentler takınca, merak ettim
Kaç km kullanınca değiştirme gereği duydunuz?Carraro G2'nin üzerinde gelen SCHWALBE G-ONE SPEED RACEGUARD 700X38C lastiklerden çok memnunum,özellikle de yağmurlu havalarda ama özellikle de arka lastiği değiştirme zamanı yavaş yavaş geliyor. Nette bakındım ama bulamadım,bu lastikle devam etmek istiyorum. Bu lastiğin aynısını nereden bulabiliriz?
ben 183 ile 55 kadro kullanıyorum denemediyseniz 55e de bir bakın imkanınız varsa.@Burak Altaç benim boy 1.82.. Bi tane 52 kadro gravel gözüme kestirdim.. Tabi 20 güne satılmazsa.. Yada git yol bisikleti al diye kendimi kandırmazsam
Kullanım stilinize bağlı olmakla beraber 2-3000km görünce dişleri siliniyor. Ön arka değişimi yapılarak tahminimce kendi kullanımıma göre 5-6000km gider diye düşünüyorum.Kaç km kullanınca değiştirme gereği duydunuz?
Benim boyum 178. 52 kadro kucuk gelmisti, seleyi biraz asagida konunlandirmak disinda bir değişiklik yapmadan 55 kadro kullandim 1 yil. Hic de sorun yasamadim. Sonra yol bisikletine geçerken 54 kadro aldim. Simdilik halimizden memnunuz😇ben 183 ile 55 kadro kullanıyorum denemediyseniz 55e de bir bakın imkanınız varsa.
Kullanım stilinize bağlı olmakla beraber 2-3000km görünce dişleri siliniyor. Ön arka değişimi yapılarak tahminimce kendi kullanımıma göre 5-6000km gider diye düşünüyorum.
Bana da genelde 54 kadro yol bisikletleri oluyor. G2de de hiç düşünmeden 55e geçtim.Benim boyum 178. 52 kadro kucuk gelmisti, seleyi biraz asagida konunlandirmak disinda bir değişiklik yapmadan 55 kadro kullandim 1 yil. Hic de sorun yasamadim. Sonra yol bisikletine geçerken 54 kadro aldim. Simdilik halimizden memnunuz😇