osmancan71
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.258
- İsim
- osman
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
geçen yazdığımı hatırlaBende gözükmüyor
(Tamam kaldırmışlar)
Bu da mı kapıldı ya![]()
geçen yazdığımı hatırlaBende gözükmüyor
(Tamam kaldırmışlar)
Bu da mı kapıldı ya![]()
Eğer olura alamazsan falan ben de arkadayımgeçen yazdığımı hatırlatemize benziyor, yarında bayi şirketle konuşayım dedi iptal ettirebilirsem siparişimi almaya gideceğim. adanada hem sana uzak kalırdı
![]()
geçen yazdığımı hatırlatemize benziyor, yarında bayi şirketle konuşayım dedi iptal ettirebilirsem siparişimi almaya gideceğim. adanada hem sana uzak kalırdı
![]()
yok herhangi bir ödeme yapmadım. bende öyle düşünüyorum bakalım yarın kesinleşir heralde ararım dedi. beklememiş olurum bende nisan belkide mayısa anca gelecekti sıfırı.Peşinat, kaparo vb ödeme yapmadıysanız firma hakkında pek endişe etmeye gerek yok. Alıcısı sırada bekliyordur o bisikletin. Hayırlı olsun diyelim.
Seleyi alabildiğiniz kadar geri aldıktan sonra daha da geriye almaya yarayan aparatlar vardı. Gidon boğazını uzatmakta çözüm olabilir ama gravel bisiklet bu arazide kullanırken kontrol ön plana çıkar. Bahsettiğim yöntem bisikletin dengesiyle fazla oynamadan iş görebilir. Bir araştırın derim.
Sele ön arka ayarının mantığı o zaten. Vücut tiplerimiz birbirinden farklı. Kimi öne alır kimi arkaya. Geri alınca uzanma mesafesini gövdenize göre ayarlamış oluyorsunuz. Sonuçta hazır kadrolara biniyoruz, binde birimizin milimetrik olarak uygun bisikletleri vardır. (fit sonucu yaptırılan soulrider gibi kadroları saymıyorum)Seleyi geriye almam sürüş konusunda rahatsızlık oluşturur mu? Dediğiniz gibi gidon boğazını uzatsam kontrol azalacak. Bisikleti de satıp bı buyuk kadro bulmaya calismak ta ölüm.. küçük kadro sorunu ciddi sorunmus anladim
Aynı model değil ama benim arkadaşım size yakın boyda ve G2 52 kadro almıştı. Seleyi en sona dayadı gayet rahat kullanıyorSeleyi geriye almam sürüş konusunda rahatsızlık oluşturur mu? Dediğiniz gibi gidon boğazını uzatsam kontrol azalacak. Bisikleti de satıp bı buyuk kadro bulmaya calismak ta ölüm.. küçük kadro sorunu ciddi sorunmus anladim
Seleyi ileri geri almanın mantığı bu olayı yakalamak zatenSeleyi en geriye aldığım zaman bu durum ortadan kalkmaz mi peki? Bu da uzun yolda yormaz mi?
Alt-Üst vücut oranının en büyük handikapı bu zaten. Hangisi daha fazla tölere edilebilirse onu uygulayın derim.Seleyi en geriye aldığım zaman bu durum ortadan kalkmaz mi peki? Bu da uzun yolda yormaz mi?
Tarıh imza eksıkRabbim, bana göklerden 52 kadro GRX G2 indirir misin?
Şaka maka cidden 52 yok piyasada! Salı günü gidip 55 kadro G0 deneyeceğim eğer olursa G2 yi alacağımTarıh imza eksıkboyle kabul olmaz
![]()
Öyle bır hata yapma dıcektım ama senin boy uzayada bılır doğruŞaka maka cidden 52 yok piyasada! Salı günü gidip 55 kadro G0 deneyeceğim eğer olursa G2 yi alacağım
“Olursa”Öyle bır hata yapma dıcektım ama senin boy uzayada bılır doğru![]()
Alt-Üst vücut oranının en büyük handikapı bu zaten. Hangisi daha fazla tölere edilebilirse onu uygulayın derim.
İnsanlar bu yüzden bike fit ile kadro yaptırıyorlar.
Merhabalar, geçtiğimiz salı günü sıfırından farkı olmayan ikinci el MOSSO GVL290 aldım. Şu zamana kadar 200km kadar kullandım ve memnunum. (400kmlik turu Tourney group setli Carraro cr011 ile tamamlayan biri olarak, belki 105 kullanan birini memnun etmeyebilir.) Şimdi tekrar uzun turlar yapmak istiyorum ve bu sefer bikepacking ile yapacağım. Başlarda ortileb, apidura gibi markaları biliyordum ve pahalı olmaları canımı sıkıyordu. 1 hafta önce pack2ride diye bir markayı buldum. Bu şekilde ucuz ve kaliteli bikepacking çanta üreticisi var mı? Herkese bol ve keyifli pedallar!
Anunnaki. İstediğiniz her çantayı üretiyor. Instagram sayfası var, oradan sipariş alıyor, bir hafta gibi bir sürede de hazırlayıp gönderiyor.Merhabalar, geçtiğimiz salı günü sıfırından farkı olmayan ikinci el MOSSO GVL290 aldım. Şu zamana kadar 200km kadar kullandım ve memnunum. (400kmlik turu Tourney group setli Carraro cr011 ile tamamlayan biri olarak, belki 105 kullanan birini memnun etmeyebilir.) Şimdi tekrar uzun turlar yapmak istiyorum ve bu sefer bikepacking ile yapacağım. Başlarda ortileb, apidura gibi markaları biliyordum ve pahalı olmaları canımı sıkıyordu. 1 hafta önce pack2ride diye bir markayı buldum. Bu şekilde ucuz ve kaliteli bikepacking çanta üreticisi var mı? Herkese bol ve keyifli pedallar!