Ben de GVL700 aldım. Yaklaşık 1 saat önce kurulumunu yaptırıp eve geldim.
Önceden yol bisikleti kullanmadığımı belirtmek isterim. Yazacaklarım buna göre düşünülmeli. Yaklaşık 10km kullandım ve bir dağ bisikletçisi olarak ilk izlenimlerim şu şekilde,
1-) Boynumu ve sırtımı bir miktar ağrıttı ancak zamanla alışacağımı düşünüyorum.
2-) Bisikletin hissiyatı benim için çok çok iyi, kontrolün sizde olduğunu hissettiriyor. Önceki bisikletime göre agresif bir pozisyonunun olması sürerken biraz zorluk yarattı ama iyi hissettiriyor.
3-) Hızı bana göre gayet iyi. Mağazadan çıktıktan sonra hep arka aktarıcıyı kullandım. Eve 1km kala ön aktarıcıdan büyük dişliye geçtim ve gerçekten hızı tatmin etti. Kısa bir yokuş aşağı olunca iyice uçarım gibime geliyor.
4-) Yoldaki ufak çakıl, toprak, eziklik, asfalt kırığı vs. hiçbir şekilde rahatsız etmiyor. Üstlerinden geçerken ufak bir titreşim oldu ama beklediğim kadar titremedi.
5-) Gidon sürerken çok hoş hissettiriyor. Özellikle droplardan tutunca yana açık olmalarından dolayı kontrolüm pek azalmadı. Ayağa kalkıp hızanmaya çalıştışımda dengem bozuldu. Bu bakımdan gidona alışmak lazım tabi
6-) Daha uzun yol yapmadım ama haftaya 50km lik bir yolum var. Size ondan sonraki görüşlerimi de bildiririm.