Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

2021 model g2 arkadaşlar. Son perşembe İzmir'deki birkaç bayiisine gelince hızlı bir operasyon ile son dakikada aldım, daha sele ayarı bile yapmak mümkün olmadı, şu tatsız kısıtlamalar bitse de binsek. Renk konusunda herkesi memnun etmek zor gerçekten : D
Acaba ikinci bir renk varyantı var mı bilmiyorum mağazaya gidemedim ofis vs derken.

• Muhteşem
Tepkiler: osmancan71
Scudo
2021 model g2 arkadaşlar. Son perşembe İzmir'deki birkaç bayiisine gelince hızlı bir operasyon ile son dakikada aldım, daha sele ayarı bile yapmak mümkün olmadı, şu tatsız kısıtlamalar bitse de binsek. Renk konusunda herkesi memnun etmek zor gerçekten : D
Acaba ikinci bir renk varyantı var mı bilmiyorum mağazaya gidemedim ofis vs derken.
Oo guzel bu haber. Demek kı dagıtımlara başlandı. umutsuzdum ben yınede bayramdan sonrakı hafta kargolar cıkar demıstı bayı :)

Oo guzel bu haber. Demek kı dagıtımlara başlandı. umutsuzdum ben yınede bayramdan sonrakı hafta kargolar cıkar demıstı bayı :)
Aynen umudu kesmek üzereyken ulaştım, umarım yakın zamanda dilediğiniz bisiklete - renge ulaşırsınız : )

@cku güle güle kullanın, carraro tasarım işinde rakipsiz bence, manifesto ile çıtayı yukarılara taşımışlardı, şimdi bütün modellerde renk uyum ve tasarım şiir gibi. sizin bisikletiniz rengi, gidon sargısı sele ve lastik yanaklarının uyumu ile tablo gibi duruyor maşallah, binme yanında yat yani... pandemide ancak yanında yatarız zaten :)) gerçi ben hanımın market isteklerini 10 sefer de yolu uzatarak alıyorum, günde bir 10 km çıkarıyorum :))) hayırlı olsun tekrar, harika bir gravel...

@cku güle güle kullanın, carraro tasarım işinde rakipsiz bence, manifesto ile çıtayı yukarılara taşımışlardı, şimdi bütün modellerde renk uyum ve tasarım şiir gibi. sizin bisikletiniz rengi, gidon sargısı sele ve lastik yanaklarının uyumu ile tablo gibi duruyor maşallah, binme yanında yat yani... pandemide ancak yanında yatarız zaten :)) gerçi ben hanımın market isteklerini 10 sefer de yolu uzatarak alıyorum, günde bir 10 km çıkarıyorum :))) hayırlı olsun tekrar, harika bir gravel...
Tesekkür ederim. Evet anca yaninda yatiyoruz - bu pandemi bisiklet kullanimini ozendirmek icin iyi bir firsatti ama tabi ki de kullanilamadi : ) Yine de aklin sesini dinleyip hayatina entegre etmeye calisanlar var.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
@sspl CARRARO nun ilk gravel modelleri Rondo modelleriydi zaten. Hatta ve muhtemelen modelin haklarını da almışlardı ki rondo sitesinde o modelleri bir süre sonra kaldırmıştı. Tarzı maşadaki yazı stiline kadar aynıydı zaten. Lakin 2021 üst seviye modelleri daha çok kendine has gibi duruyor.

@sspl CARRARO nun ilk gravel modelleri Rondo modelleriydi zaten. Hatta ve muhtemelen modelin haklarını da almışlardı ki rondo sitesinde o modelleri bir süre sonra kaldırmıştı. Tarzı maşadaki yazı stiline kadar aynıydı zaten. Lakin 2021 üst seviye modelleri daha çok kendine has gibi duruyor.
Yanlış anlaşılmasın kopyası demiyorum, esinlenme var diyorum zaten. Farklılıkların en temeli maşa geometrisinde. Modelin tasarım hakkını aldı mı almadı mı bilmem.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Otepeyurt
ben bu işi anlamadım. g4pro satışa çıktı diyor facebooktan sordum. g2 için haziran diyor ama satın almış arkadaş izmirde.

kaça aldın aradım ama bulamadım googlede

@cku bayi numarası var mı bi sorsak. ne zaman gelmiş dağıtım başlamış mı vs...

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
(link)

Ben buradan bu fiyata aldım, renkleri adında yazdığı gibi mavi gri turuncu. Yeni ürün fotoğrafı çekilmemiş.

Sundu bisiklet izmir çankaya, kadans bisiklet karşıyaka. Bu ikisinde var : )
aynen bende şimdi ona baktım. yeni bisikletin fotosu yok ama yan tarafta rengini yazmışlar. kaçırdık güzel rengi :(

Bu iki bisiklet arasında özellikler olarak hangisi üstün sizce? Uzun sürüşler yapabileceğim yokuşları rahatça çıkabileceğim. Bozuk yola girebileceğim bir bisiklet arayışındayım.

325164ED-0359-47CF-BFE3-D775DDCE9CD1.pngF72C38C1-EF57-4FC0-A25F-4D3FE0C84690.jpeg

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@vurakh tırmanmada g4 30/34 oranla bütün yokuşları çok rahat çıkıyor, bisan tek aynakol bu yüzden 42/42 daha zorlar, tercih meselesi ben g4 seçerdim ,donanımda bisan bir tık daha önde gibi...hangisini sevdiyseniz onu alın pişman etmez, sanırım dişli oranları seçimi etkileyebilir biraz, tek aynakolunda hafiflik,bakım kolaylığı ve pratiklik gibi avantajları var...

@vurakh tırmanmada g4 30/34 oranla bütün yokuşları çok rahat çıkıyor, bisan tek aynakol bu yüzden 42/42 daha zorlar, tercih meselesi ben g4 seçerdim ,donanımda bisan bir tık daha önde gibi...hangisini sevdiyseniz onu alın pişman etmez, sanırım dişli oranları seçimi etkileyebilir biraz, tek aynakolunda hafiflik,bakım kolaylığı ve pratiklik gibi avantajları var...
Hızlanma konusunda bisan daha mı iyidir? Bir de fulcrum jant seçim için önemli kriterlerden biri olabilir mi sizce

@vurakh 2 jantında özelliklere baktım ağırlıkları aynı ancak fulcrum daha geniş ve yüksek bir jant seti kullanım olarak benzerdir bence ama fulcrum belki daha kalın lastik takmaya daha uygun olabilir tecrübeli kişiler daha iyi bilecektir.Hızlanmayı bilemem ama son hız olarak öndeki 46 büyük aynakol nedeniyle g4 ün hızı daha yüksek olabilir tabi başka etkenlerde vardır onuda uzmanları iyi bilir kısıtlı tecrübemle bu kadar...bisan daha çok araziye yatkın gözüküyor tek aynakol olarak...bence bütcenize uygun olanı ve sevdiğiniz modeli alın ilk bisiklet ise g2 de fazlasıyla sizi memnun eder donanım seviyesi yükseldikçe yedek parça fiyatlarıda artıyor epey bu işte 😁

• Beğen
Tepkiler: vurakh
Teşekkür ederim cevaplarınız için

• Beğen
Tepkiler: gravel06
Bu iki bisiklet arasında özellikler olarak hangisi üstün sizce? Uzun sürüşler yapabileceğim yokuşları rahatça çıkabileceğim. Bozuk yola girebileceğim bir bisiklet arayışındayım.

Tavsiye verebilecek kadar tecrübem olmadigindan size su yada bu diyemem ancak kisaca bir animi paylasabilirim ( yokus cikma konusunda )

Evet vites disli orani cok önemli ancak Sizin kondisyonunuz ve kilonuz da oldukca önemli.
Gecenlerde benim icin dik sayilacak bir rampada oldukca fazla vitesimi kücülttüm sn de 1500 devir yardirarak cikiyordum.
Yanimdan daha yüksek vitesle ancak dogru kadans ve güc (sanirim watt diyorlar) kullanarak yanimdan hic zorlanmadan rampayi su gibi akarak cikti adam.
Ona bakacam derken iyice yavasladim ve bisikletimle bereber kalan yokusu yürüyerek tamamlamak zorunda kaldim.

Geri