Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

benim kaliper aparatı bile yamuk geldi disk şöyle dursun :D pense ile düzeltemedim sertliğinden :) olabilir yani kontrol edin. tekeri çevirip bırakın durduktan sonra ufak bi geri dönme yapıyorsa sürtüyor olsa bile iyi durumda bence. genelde sürtme çok oluncada o geri dönme olmuyor
Dediğiniz gibi disk yamuk. durduktan sonra geri dönüş olmuyor. Arka freni ayarlamam yarım dakikamı almadı ancak ön diski ayarlayamadım. Bir iki pense ile düzeltmeye çalışsamda birşey değişmedi. Diske müdahele etmeyi pek gözüm yemiyor işin ehli birinin ayarlaması daha doğru olacaktır.

Scudo
2 defa ciddi kaza yaptım.

Birincisi, iki tarafı bariyerli olan bir yolda dağ bisikletiyle bayır aşağı gayet hızlıı bir şekilde trafikle beraber iniyordum. Bariyerlerin üstünden o zamanlar yaşıtım sayılabilecek bir çocuk atladı. Çocuğa dokunmadım ama benim gözümden olay çok ciddi bir sürüklenmeyle bitmişti. Çantamdan eldivenlerime, bisikletin elciklerinden aktarıcısına kadar her şey sürtünmeden dolayı zımparalanmıştı. Yaptığım en ciddi kaza bu.FEB706F1-B4D4-4C0E-9E72-679CA9AEBA97.jpeg
Selenin bir kısmını da ben soymuştum zevkine :D
Diğeri ise yokuşun bitişindeki bir viraja hızlı girmiştim ve altımda eski bisikletim (NG750) vardı. Tüm gücümle dıştaki pedala yüklenip yatabildiğim kadar yattım ama dıştaki pedal kırıldı ve tahmin edebileceğiniz üzere güzelce yuvarlandım. Tam da gecenin yeni başladığı saatlerde kafelerin önünde yaşandı...ABADFD92-D08E-4E4E-8A09-5B23C604298E.jpeg
İçindeki bilyelerin mermi gibi fırlayıp asfalttan sektiğini duymuştum

Son düzenleme:
Çok kötü oluyor kazalar bende grup sürüşü yaparken yokuş aşağı yola mazot benzeri bir madde döküldüğünü fark ettim sağa doğru yanından geçsemde arkamdan gelen bisikletli çocuk aniden bana çarptı hatırlamıyorum sonrasını 96 yılında da kask, eldiven yoktu ve bu kadar bilinçli değildik maalesef uyandığımda hastane de serum veriliyordu Türkiye Petrolleri Anonim ortaklığı sitesinde geçmişti az yaralanmadık ama hep çok sevdik bisikleti 700binkm Rahman agam sağolsun bize bisikleti sevdirdi bisikletin doruklarına çıktık 👏🐱🥰

Merhaba
ben 2014 yılından beri şu sistemi kullanmaktayım shimano grx setlerde zincir atlamasını engellemek için kilit mekanizması kullanıyor elle manuel her araziye girişimizde durup o mekanizmayı açmak gerekiyor sram daha mantıklı değil mi ?

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve benben
Merhaba
ben 2014 yılından beri şu sistemi kullanmaktayım shimano grx setlerde zincir atlamasını engellemek için kilit mekanizması kullanıyor elle manuel her araziye girişimizde durup o mekanizmayı açmak gerekiyor sram daha mantıklı değil mi ?
Benim nazarımda sram her daim shimanoya göre daha deneysel, daha teknolojik bir firma. Shimano sram'e göre daha geleneksel kalıyor.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Merhaba

o mekanizmayı kilitli kullanmamızın bir zararı var mı ki?

Merhaba
Merhaba, Shimano, Canyon gibi firmaların kullanma kılavuzları, clutch sistemini her zaman kilitli şekilde kullanmayı, sadece tekeri çıkartıp takarken, vites ayarı yaparken ve clutch sertliğini ayarlarken kapatmayı tavsiye ediyor. Ben xt arka aktarıcımı, 1 senedir tamamen kitli şekilde kullanıyorum. Bir kez merakımdan açıp clutch bakımını yaptım. Hiçbir problem de yaşamadım. Clutch kapalıyken aktarıcı gerginliğini arazi için yeterli bulmuyorum.
(link)
(link)

Oncelikle hayirli olsun. Arkadasim icin aldik. Renkler cok guzel ve kullanimi cok keyifli bir bisiklet.
Alan arkadaslar guzel gunlerde kullansin.

• Beğen
Tepkiler: Satürnlü
Zaten sadece yazıyı kaplattım ama renk çok uyumlu oldu. Rengarenk olmasın diye kaplattım zaten,o yüzden kırmızı vs hiç olmaz :)
Çamurluğu aldığım yerde kalmmaış ama bunu buldum. Model adı aynı ama sanki rengi biraz daha farklı. Zor bulunan bir çamurluk,ben de şans eseri bulmuştum.
(link)
sizin bu çamurluk 26" mi yoksa 28 felan mı? internette bi kaç sitede buldum 26" yazıyor hepsinde.

sizin bu çamurluk 26" mi yoksa 28 felan mı? internette bi kaç sitede buldum 26" yazıyor hepsinde.
Benim ki 28" . BikeandOutdoor'dan almıştım .Çok memnun kalmadım ama,az miktarda da olsa sırta çamur sıçratıyor. Ön lastikten ayaklara gelen suyu da tam olarak kesmiyor. Bu kış için daha kapalı bir çamurluk alacağım.

50 kadro dostum

Güle güle keyifli günlerde kullanın. Ben alırken tek seçeneğim 52 kadroydu ve sınırdaydı benim için (İç bacak 75 cm) o zaman bir 50 kadroya denk gelseydim denemek isterdim. Merakımdan sordum o yüzden. :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri