osmancan71
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.256
- İsim
- osman
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Formulaxı ben kullanıyorum uygun olmayan bi durum yok. 70 civarı psı tutuyor buda gravel için gayet başarılı. Beyaz ucuz onleyıcıler var akışkan onlar 40-45 psı tutabılıyor. Asfaltta giderken biraz sorun oluyor odaGravel için uygun bir patlama önleyici sıvı var mı acaba?
Formula x için yorumları okudum ama onda da yarış/gravel lastikleri için uygun olmadığı yazılmış. Yok mudur piyasada gravelin lastiğe uygun bir sıvı?
Formulaxı ben kullanıyorum uygun olmayan bi durum yok. 70 civarı psı tutuyor buda gravel için gayet başarılı. Beyaz ucuz onleyıcıler var akışkan onlar 40-45 psı tutabılıyor. Asfaltta giderken biraz sorun oluyor oda
Formulaxı ben kullanıyorum uygun olmayan bi durum yok. 70 civarı psı tutuyor buda gravel için gayet başarılı. Beyaz ucuz onleyıcıler var akışkan onlar 40-45 psı tutabılıyor. Asfaltta giderken biraz sorun oluyor oda
Btwin en küçük el pompasını kullanıyorum.Merhaba
Gravel için (Bianchi gr0013) el pompası ve iç lastik patlama önleyici sıvı almak istiyorum. Dikkat etmem gereken bir şey var mı? Sanırım sibop türüne göre değişiyormuş ama ben bisikletin özelliklerine internetten baktığımda göremedim hangi tür valf olduğunu?
Herhangi bir el pompası (Decathlon vs, kolayca bulunabilen) ve patlama önleyici sıvı uyar mı gravel için?
Mesela Decathlon'daki el pompasında "tüm valf türleri için -schrader, Dunlop, presta- uygundur" yazmış ve 6bar/87 psi demiş. Bu psi değerinde dikkat etmem gereken nokta var mı?
Link atamıyorum maalesef. Teşekkürler
Yeşil ambalajlı eduroyu kullanıyorum. 250 yeterli epey götürür o. Haftada 2#3 sürüş her suruste 1-2 patlak oluyosa 3 ay götürürTeşekkürler hocam. Hd jel'i mi enduro'yu mu kullandınız? 250 ml'lik sipariş versem yeterli olur sanırım?
Teşekkürler hocam. Hd jel'i mi enduro'yu mu kullandınız? 250 ml'lik sipariş versem yeterli olur sanırım?
Mucc off bende deneyecektım ama formulax işini yapınca maceraya girmek istemedim. Psı olarak ne kadar tutuyor baktınız mı muc off a
Yalan olmasın ama formulax galiba 80 civarınıda koruyodu. Beyaz olan sürüş sonuna 40 45 e duruyodu ama formulaxta sürüş sonuna kadar koruyor sonra dusuyoda olabilir net hatırlamıylrum
fark olduğunu biliyordum da o kadar fark var mı hocam?carraro g4 pro aldım bir haftadır kullanıyorum fren ve vites konusunda çok iyi ama yol bisikleti performansıyla kıyaslanmaz tabiki arka bagaj taktım çok kullanışlı her türlü yolda ama gidip asfaltta performans denemesi yapayım demeyin ben denedim 90 km 150 km gibi geldi lastikler dişli ve 40lık çok normal tabiki
Bu modeli araştıranlar ve merak edenler için yardımcı olurum her konuda mesaj atmaktan çekinmeyin
Merhabalar
Çalıştığım okulda öğrenciler bugün bisikleti kurcalamış. Şu kabloyu kadroya bağlayan klipsi çıkarmışlar ve kablo zincire epey sürtüp yıpranmış.
Şu anda da zincirden kurtaramıyorum kabloyu. Öneriniz var mıdır? Beceremedim bir türlü. Ve uzun vadede kablonun hasarı sorun çıkarır mı?
Hocam bisikletçilerde genelde o klipsten oluyor da meret çok sağlıksız, en ufak tansiyonda atabiliyor. Plastik kelepçeyle sabitlerseniz sorun olacağını sanmıyorum. Zaten yuva müsait kelepçe atmaya. Kablonun hasarı sadece dış kabuktaysa yağmur çamur yemedikçe bi sorun olmaz, tine tecrübe değil de fikrim bu yönde. bence bi plastik kelepçeyle bi deneyin, içteki tele zarar verdiğini düşünüyorsanız da maliyet çok yüksek değil sanıyorum, bi bisikletçi 10 dakikada halleder.
Hocam klipsi aldım fakat sorun kabloyu zincirden kurtaramıyorum, takıldı oraya ve sürtme yapıyor sürmek için denerken. Bir türlü eski haline döndüremedim kabloyu, normal halini de hatırlayamadığım için de beceremedim henüz. En kötü bisikletçiye götürürüm artık
Fotoğraflarda kablo orta göbeğin üstünde kalmış gibi görünüyor, öyle mi? Biraz daha uzaktan, aynakolla arka vitesi içine alacak şekilde bir yandan bir üstten fotoğraf çekebilir misiniz?
hocam aynakolu anahtarı var mı sizde? gevşetip kabloyu çıkarın.Merhabalar
Çalıştığım okulda öğrenciler bugün bisikleti kurcalamış. Şu kabloyu kadroya bağlayan klipsi çıkarmışlar ve kablo zincire epey sürtüp yıpranmış.
Şu anda da zincirden kurtaramıyorum kabloyu. Öneriniz var mıdır? Beceremedim bir türlü. Ve uzun vadede kablonun hasarı sorun çıkarır mı?
Evet orta göbeğin üstünde. Şu an şehir dışındayım. Yarın dönünce çekip atayım