Abdülkadir Ergin
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.116
- İsim
- Abdülkadir Ergin
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Direkt olarak söyledikleri 150 € aşmasıydı.Söylediğiniz KDV tutarları ile ilgili bi konuşma geçmedi. Alış verişi yeni kanunun bilinciyle yapmaya çalıştım YouTube den videoları izledim 150€ aşan siparişlerde kanunun nasıl uygulanacağını kimse yorumlayamıyordu.Bu tür video hazırlayan Murat Gamsız'ın videosunu izledim.Açıkçası deneme yanılma yöntemiyle bi tecrübe etmek istedim.Acı bir tecrübe oldu diyebiliriz. Bana söyledikleri diğer bir şeyde 0.01 € bile geçse sürecin yine aynı böyle olacağıydı.
Bu durumu gözardı etmişim.Sonra ki siparişimde dikkat edeceğim maşa anahtarını çıkartıp tekrar sipariş verdiğimde bakalım neler olacak iade sürecim tamamlandığında tekrar deneyeceğim.Süreç hakkında yine bir paylaşımda bulunacağım.
Geçmiş olsun, biraz da şanssızlık olmuş sizinkisi. Murat Gamsız dünkü Teknoseyir muhabbet bölümünde yine bu mevzudan bahsetmişti. 150 euro'yu geçse de eski usul muamele görenler de varmış arada. Sizin durumu istese memur gözardı edebilirdi diye düşündüm bunu duyunca. Bazı bölgelerde tam bakılmıyor mu artık nasıl oluyorsa. Yine de uygulamadan mağdur olan sayısı da çok. Bu saatten sonra hiç riske etmemek lazım.
Son düzenleme: