Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

hi fi

Ses kartı olarak olarak audient id4 mk2 yada focusrite scarlet 4. Gen. Monitör olarak Eris 3,5 2.nesil.

Sadece kulaklıkla müzik dinlemek için, esas kullanım amacı kayıt-prodüksiyon olan bu tür ses kartlarından edinmeye hiç gerek yok. Giriş seviyesi bir USB DAC de işinizi görecektir. Size tavsiyem, 2. el bir Audioengine D1 DAC olacak. Bu DAC 600 ohm'a kadar olan kulaklıkları rahatlıkla sürebiliyor.

(link)

Scudo
@Mehmet Altuğ
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Aslında sadece kulaklık değil. Monitör, kulaklık ve aynı zamanda ileriki dönemde düzgün bir mikrofon da dahil edilebilecek. Ve ses kalitesi oldukça iyi. Su anda 4300 TL'ye de sıfır olarak alınabiliyorken tercihim bu yönde olacaktır

• Beğen
Tepkiler: awakening
@Mehmet Altuğ
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Aslında sadece kulaklık değil. Monitör, kulaklık ve aynı zamanda ileriki dönemde düzgün bir mikrofon da dahil edilebilecek. Ve ses kalitesi oldukça iyi. Su anda 4300 TL'ye de sıfır olarak alınabiliyorken tercihim bu yönde olacaktır
İd14 mk2 olanı kullanıyorum ve çok memnunum id4 mk2 yide tavsiye ederim güzel cihazdır.

• Beğen
Tepkiler: OnTheRun
Merhabalar. 20 yıl kadar önce aldığım philips fr 740 hi fi için modern sistemlere bağlantı yapabilir miyim? Hdmi çıkışı bulunmamaktaIMG_9874.jpeg

Herkese merhaba. Kulak içi kulaklık arıyorum. Fakat beynin içine sokulanlardan ziyade 90'larda kullandığımız gibi olan tiplerden. Sennheiser mx 80'den 570'e kadar tüm modellerini beğenerek kullandım. Fakat ne yazık ki marka artık bu tarz modeller üretmiyor. Bir tek mx 375'i aliexpress'ten alabiliyorum. Kulaklık kablolarını lehimleyerek düzeltmiştim. Ama tekrar bununla uğraşmak yerine belki başka bir kulaklık tavsiyesi alırım diye buraya yazıyorum.

İkinci sorum ise söküp takılabilir kablosu olan, jack girişini sahip fiyat performans bir kulaklık önerisi. Bunu genellikle oyun oynarken kullanacağım. Kulak içi de olabilir kafa üstü de olabilir.

• Beğen
Tepkiler: templeos
Herkese merhaba. Kulak içi kulaklık arıyorum. Fakat beynin içine sokulanlardan ziyade 90'larda kullandığımız gibi olan tiplerden. Sennheiser mx 80'den 570'e kadar tüm modellerini beğenerek kullandım. Fakat ne yazık ki marka artık bu tarz modeller üretmiyor. Bir tek mx 375'i aliexpress'ten alabiliyorum. Kulaklık kablolarını lehimleyerek düzeltmiştim. Ama tekrar bununla uğraşmak yerine belki başka bir kulaklık tavsiyesi alırım diye buraya yazıyorum.

İkinci sorum ise söküp takılabilir kablosu olan, jack girişini sahip fiyat performans bir kulaklık önerisi. Bunu genellikle oyun oynarken kullanacağım. Kulak içi de olabilir kafa üstü de olabilir.
Bu uyar mı?
(link)

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Ses kalitesinden memnun musunuz? Şekil olarak uyuyor. Daha önce sony denemiştim ama pek tatmin etmemişti.
Bu modelini denemedim. Ayrıca beklenti seviyenizi de bilmiyorum. Yaş farkından dolayı aynı üründen aynı verimi zaten alamayız :)
Teknosa birçok yerde var. Teknoloji marketlere gidip bizzat denemek bence en temizi.

• Beğen
Bu modelini denemedim. Ayrıca beklenti seviyenizi de bilmiyorum. Yaş farkından dolayı aynı üründen aynı verimi zaten alamayız :)
Teknosa birçok yerde var. Teknoloji marketlere gidip bizzat denemek bence en temizi.
Teşekkür ederim, bir bakacağım. 😀

• Beğen
Tepkiler: Özcan

Merhaba. CS2 oynarken kullanmak üzere kulak üstü corsair hs80 aldım. Terleme yapıyor. Ardından müzik için kulak üstü açık tip hifiman sundara aldım ve şuan oyun için de bunu kullanıyorum. Açık tip olduğu için nispeten daha geç terletiyor. Ama yaz şartlarında kulak üstü kulaklık hiçbir türlü rahat gelmedi bana. Ses kasma konusunda da naturel ses vermeyen baskın basları olan bir kulaklık daha keyifli olacaktır diye düşünüyorum.

Araştırdığım almayı düşündüğüm Truthear Zero blue öneririm size de. Fiyat performans ürünüdür. Beyne yapışan modelden ama belki ürünle gelen farklı boylardaki silikonlardan çok sıkı olmayanı kullanarak rahat edebilirsiniz. Tabi ne kadar gevşek olursa doğal olarak aldığınız ses kalitesi düşebilecektir. Yine de diğer eski tiplerden daha iyi ses alacağınız kanısındayım.

• Beğen
Merhaba. CS2 oynarken kullanmak üzere kulak üstü corsair hs80 aldım. Terleme yapıyor. Ardından müzik için kulak üstü açık tip hifiman sundara aldım ve şuan oyun için de bunu kullanıyorum. Açık tip olduğu için nispeten daha geç terletiyor. Ama yaz şartlarında kulak üstü kulaklık hiçbir türlü rahat gelmedi bana. Ses kasma konusunda da naturel ses vermeyen baskın basları olan bir kulaklık daha keyifli olacaktır diye düşünüyorum.

Araştırdığım almayı düşündüğüm Truthear Zero blue öneririm size de. Fiyat performans ürünüdür. Beyne yapışan modelden ama belki ürünle gelen farklı boylardaki silikonlardan çok sıkı olmayanı kullanarak rahat edebilirsiniz. Tabi ne kadar gevşek olursa doğal olarak aldığınız ses kalitesi düşebilecektir. Yine de diğer eski tiplerden daha iyi ses alacağınız kanısındayım.

Teşekkür ederim. Bu truthear KZ modellerine benziyor. Bir bakacağım.

Teşekkür ederim. Bu truthear KZ modellerine benziyor. Bir bakacağım.
appleın yanında gelen basit kullaklıklar da o tip değil mi? ses kalitesi de fena değil
bir de philipslerde var bu tarzlar
(link)
ve jvc
(link)

appleın yanında gelen basit kullaklıklar da o tip değil mi? ses kalitesi de fena değil
Tipinden ziyade kablosunun değişebilir olması aslında benim için önemli olan. Bu modelde öyle gözüküyor. Ne kadar korusam da bir süre sonra gidiyor kablolar. Kablosuz ürün de kullanmak istemiyorum hem ses kalitesinde kayıp hem de beynime bu kadar yakın kablosuz cihaz sakat geliyor 😅

Tipinden ziyade kablosunun değişebilir olması aslında benim için önemli olan. Bu modelde öyle gözüküyor. Ne kadar korusam da bir süre sonra gidiyor kablolar. Kablosuz ürün de kullanmak istemiyorum hem ses kalitesinde kayıp hem de beynime bu kadar yakın kablosuz cihaz sakat geliyor 😅
altında paylaştıklarım 300tl bişey zaten kulaklığı değişmek daha ucuza gelebilir :D
Bu arada amazon.com.trde var mx375 biraz tuzlu, yurtdışı çünkü
(link)

• Hahaha
altında paylaştıklarım 300tl bişey zaten kulaklığı değişmek daha ucuza gelebilir :D
Bu arada amazon.com.trde var mx375 biraz tuzlu, yurtdışı çünkü
(link)
Türkiye'de satışta olan alternatif bir model vardır diye bakınıyorum aslında. Mx375'ten üçüncüye alıyorum. 2 Kere bu şekilde yurtdışından aldım. Aliexpressten geliyor ve orjinal gözüküyordu. Kablosu dışında güzel kulaklık tavsiye ederim 😅

Türkiye'de satışta olan alternatif bir model vardır diye bakınıyorum aslında. Mx375'ten üçüncüye alıyorum. 2 Kere bu şekilde yurtdışından aldım. Aliexpressten geliyor ve orjinal gözüküyordu. Kablosu dışında güzel kulaklık tavsiye ederim 😅
Ben de senheisser kullanıyorum kablosuz bir model burada paylaşmıştım, aynı zamanda kablosu da var kaskla kullanmak için ideal. Bu arada sağlık açısından bakarsak bluetoooth ihmal edilebilir şekilde güvenli.
Apple airpods max denedim geçen appleda inanılmaz iyi 9eylülde 2.si çıkacakmış ondan almayı planlıyorum, normalde bu tarz kulaklık kullanmam, appleın kulaklıklarına da güvenmezdim ama bu başka bir şey

• Beğen
Kablosuz ürün de kullanmak istemiyorum hem ses kalitesinde kayıp hem de beynime bu kadar yakın kablosuz cihaz sakat geliyor

Tercih tabi ki de sizin ama 2 noktaya değinmek istiyorum.

1. Ses kalitesindeki farkı çoğu insan fark edemez. Kaliteli bir kablosuz kullaklık çoğu ince telli kablolu kulaklıktan daha yüksek kalite sunmakta. Samsung buds kullanıyorum ve şu ana kadar kullandığım en iyi kulaklık. (maalesef kaliteli kulaklıklar pahalı).

2. Kulaklıklar minnacık bir batarya ile kaç saat çalışmakta, yani anlık güç değerleri çok çok düşük.

Dediğim gibi tercih sizin ve saygı duymak lazım. Ama olur ya kablosuz düşünüyorsanız içinize biraz da su serpmiş gibi olayım.

• Beğen
AirPods max 2 çıktı ama usb cye geçmekten başka hiç bir farkı yok, bilsem geçen sen alırdım boşuna beklemişim bir yerde ama en azından telefonla aynı kablodan şarj edebileceğim.

Aradığınızı bulabildiniz mi acaba?

Aradığınızı bulabildiniz mi acaba?
Ne yazık ki bulamadım. Kafaüstü model olarak Sennheiser'lardan insanlar memnun fakat sök tak yapılan kablosu normal 3.5 mm jack değilmiş. Bir kilit mekanizması varmış. O yüzden ya Çinden alıp kalitesiz kabloya maruz kalıyoruz ya da Sennheiser'a parayı basıyoruz. O sebeple eledim. Arkası açık olan kafaüstü modellerin çoğunda sök tak jack girişi bulunuyor. Ama fiyatlar çok yükseliyor. En son bir gaming kulaklık buldum kablosu söküp takılabilen. Steelseries Arctis Nova 1. Pedleri de kumaş çok terletmez diye düşünüyorum. Onu almaya karar vermiştim. Tam alacağım sırada arkadaşım bana kulaklık hediye edince kaldı.

• Beğen
Tepkiler: OnTheRun
Geri