Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

hi fi

Sennheiser momentum sport kulak içi kulaklık kullanan oldu mu? nabız ve vücut ısısını da takip ediyormuş

Scudo
Ne yazık ki bulamadım. Kafaüstü model olarak Sennheiser'lardan insanlar memnun fakat sök tak yapılan kablosu normal 3.5 mm jack değilmiş. Bir kilit mekanizması varmış. O yüzden ya Çinden alıp kalitesiz kabloya maruz kalıyoruz ya da Sennheiser'a parayı basıyoruz. O sebeple eledim. Arkası açık olan kafaüstü modellerin çoğunda sök tak jack girişi bulunuyor. Ama fiyatlar çok yükseliyor. En son bir gaming kulaklık buldum kablosu söküp takılabilen. Steelseries Arctis Nova 1. Pedleri de kumaş çok terletmez diye düşünüyorum. Onu almaya karar vermiştim. Tam alacağım sırada arkadaşım bana kulaklık hediye edince kaldı.
Fiio FF3 veya FF5 modelini inceleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Fiio FF3 veya FF5 modelini inceleyebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim. Bu gerçekten aradığım model. Fiyat olarak biraz yüksek geldi ama yurtdışından bulmaya çalışacağım.

@-Deniz- ve monk plus ile vido tavsiye ederim aliexpresste var, vido 16ohm alt frekansları güçlü baya sadece kablosu biraz uyduruk, mx500 tasarımı ikisi de, monk plus da ayrı güzel daha dengeli diyebilirim 64ohm ayrıca

*monk plusın kablosu sağlam ve dolaşmıyor, bırakınca açılan cinsten

Son düzenleme:
hatalı bilgi vermişim vido 32ohm olacak;

monk plus yaklaşık 500tl - vido da adet sayısı arttıkça fiyatı daha ucuza geliyor 200tl civarı şuan

(link) (link)

bunlar da eq grafikleri
Screenshot from 2024-09-28 20-01-03.pngVidos.png

Son düzenleme:
  • Beğen
Çok teşekkür ederim. Bu gerçekten aradığım model. Fiyat olarak biraz yüksek geldi ama yurtdışından bulmaya çalışacağım.
Kz zs10 pro aşırı dengeli bir kulaklık.Flac müzikle hoş tatlar bırakır.

• Beğen
hatalı bilgi vermişim vido 32ohm olacak;

monk plus yaklaşık 500tl - vido da adet sayısı arttıkça fiyatı daha ucuza geliyor 200tl civarı şuan

(link) (link)

bunlar da eq grafikleri
321840 dosyayı görüntüle321841 dosyayı görüntüle
Monk plus kullandım. Iki tane sipariş etmiştim zamanında. O zamanlar 100 lira civarındaydı. Ikisinde de sol ve sağdan eşit ses gelmiyordu. Kısmi para iadesi almıştım aliexpressten. Malzeme kalitesi de hoşuma gitmemişti.

• Beğen
Tepkiler: potato3d
@-Deniz- ben de birkaç yıldır kullanıyorum monk plusı, sağ sol eşit ama sesli dinlerken bazen alt - orta frekanslarda hafif cızırtı oluyor, ( vidoda da oluyor ) uygun fiyatlı olduğu için tavsiye ettim

• Beğen
@-Deniz- ben de birkaç yıldır kullanıyorum monk plusı, sağ sol eşit ama sesli dinlerken bazen alt - orta frekanslarda hafif cızırtı oluyor, ( vidoda da oluyor ) uygun fiyatlı olduğu için tavsiye ettim
Aslında sennheiser 375 750 lira. Yakın yani fiyatları ama ses kalitesi olarak çok fazla fark var. Eski sennheiser 375 i sök tak hale getirmeye çalıştım. Soket lehimledim ama çok ağır oldu. O sebeple kablosu değişebilen bir kulaklık arıyorum. Örnek verilen kulaklıklar güzel ama fiyat bana da çok geldi biraz.

• Beğen
Tepkiler: potato3d
İyi bir dac amfiniz varsa kulaklıklarin gerçek performansını görmüş olursunuz ben kablolu kulaklığı Bluetooth dac amfi ile sürüyorum.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Aslında sennheiser 375 750 lira. Yakın yani fiyatları ama ses kalitesi olarak çok fazla fark var. Eski sennheiser 375 i sök tak hale getirmeye çalıştım. Soket lehimledim ama çok ağır oldu. O sebeple kablosu değişebilen bir kulaklık arıyorum. Örnek verilen kulaklıklar güzel ama fiyat bana da çok geldi biraz.
ben konuya vakıf olamadım galiba, neden sök tak kablo arıyorsun?

@-Deniz- mx500 tasarımlı chifi markalarından 3-4 tane denedim (link) forumunda adı çokça geçenlerden, 2 tanesi bozuldu -kablolar zaten kısa ömürlü, düzgün moduler bir kulaklıkla aynı fiyata geliyor

mx 375 sesini seviyorsan o ölçüde boş moduler kulaklık alıp istediğin kablo ile lehimleyip kullanabilirsin, 375in sürücü ölçüsünü araştırdım bulamadım ama ölçüsüne göre vardır (link) gibi birşey

@Buraksel dac amfi kullanmadım şimdilik cx31993 dongle kullanıyorum masaüstünde, ses kartı kadar iyi ses veriyor temiz, detaylı ve yüksek

• Beğen
ben konuya vakıf olamadım galiba, neden sök tak kablo arıyorsun?
Hoşuma giden tarzda kulaklıklar artık çok üretilmiyor. Kablo kopma sorunu olmasa çok uzun süreli kullanabileceğim. Lehimlemek de çok uğraştırıyor. Kablo bozuldu mu yenisini takıp yola devam edeceğim bir kulaklık bakıyorum.

@Buraksel dac amfi kullanmadım şimdilik cx31993 dongle kullanıyorum masaüstünde, ses kartı kadar iyi ses veriyor temiz, detaylı ve yüksek
Direk bağlantıdan çok daha iyidir. ben de fiio q3 var type c ile kablolu bağlanıyorum bir yere kadar monitör kulaklık da sürebiliyorum. haricen günlük kullandığım astell&kern xb10 bluetooth dac amfi var balanslı 2.5mm ve normal 3.5mm jak destekli ben 2.5mm balanslı jack ile kullanıyorum inear kulaklıklarda gayet yeterli ve tonalitesi nispeten sıcak ayrıca earstudio es100mkII var bu da bluetooth dac amfi var bazen de bunu kullanıyorum yine 2.5mm ve 3.5mm jak destekli ayar skalası geniş özelleştirmek istediğimde de bunu kullanıyorum tonalitesini bunun da beğeniyorum. genel olarak ses çok derin mevzu sonu yok ve çok kişisel ben sahneyi geniş, vokal ve tizleri berrak seviyorum ekipmanlarım bu yönde kimisi bass sever ona göre ekipman düzer ama şunu net söyleyebilirim dac amfi kullanmadığım dönemde beğenmediğim kulaklıkları dac amfi ile beğendiğim oldu çözünürlüklü müzik dinlemek istiyorsanız bence sırayla dosya olarak kaliteli bir müzik yada uygulama, sonra dac amfi ve en son kulaklık.
fiio ff1 var daha bütçe dostu değiştirilebilir kablolu tr de var onu da inceleyebilirsiniz

@Buraksel dac / player biraz araştırmıştım, fiio bluetooth modelleri vardı baktığım -youtube inceleme videoları izleyince de fikir sahibi olunuyor ama denemeden anlaşılmıyor. Şimdilik mobilde monk plus / vido, masaüstünde cx31993 ile sennheiser hd203 idare ediyorlar budget hi-fi

@Buraksel dac / player biraz araştırmıştım, fiio bluetooth modelleri vardı baktığım -youtube inceleme videoları izleyince de fikir sahibi olunuyor ama denemeden anlaşılmıyor. Şimdilik mobilde monk plus / vido, masaüstünde cx31993 ile sennheiser hd203 idare ediyorlar budget hi-fi
Dediğim gibi çok kişisel ve ucu açık fakat gerçek şu ki Türkiye de yaşamanın bazı bedellerini ödüyoruz birçok konuda olduğu gibi bu konuda da ne yazık ki

Geri