Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Igpsport Bsc100s - 200 kullanıcıları kulübü

bu arada bsc100s ten bir tane sipariş verdim. bakalım bu sefer anlaşabilecek miyiz? sürüş yaparken ara verip devam ettiğinizde cihazda otomatik duraklatıp başlatma işlevi var mı acaba?
Ayarlar kısmında dediğiniz özellik mevcut, bahsettiğiniz markalar hemen hemen birbirlerinin yakın markalar diye biliyorum. Kullanarak tecrübe edinen arkadaşlar, bu sorunuza cevap verecektir. Benimde ilk sensörlerim bunkar umarım, dediğiniz gibi üzmez.

Scudo
Ayarlar kısmında dediğiniz özellik mevcut, bahsettiğiniz markalar hemen hemen birbirlerinin yakın markalar diye biliyorum. Kullanarak tecrübe edinen arkadaşlar, bu sorunuza cevap verecektir. Benimde ilk sensörlerim bunkar umarım, dediğiniz gibi üzmez.
ben ikili olarak sipariş vermiştim geçen sene. hız bozuldu, sensör sabitken bilgisayara veri aktarıyordu. çoğu zaman yolda giderken anlık kesintiler de oluyordu, kesintiler bilgisayarın sorunu olabilir belki. kadans sensörü sağlam olabilir, dışarı çıkınca bir denerim.

daha önce magene nin nabız sensörünü denedim ve cihazdan memnunum. bu yüzden sensörlerink de deneyebilirim? sensör tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?

ben ikili olarak sipariş vermiştim geçen sene. hız bozuldu, sensör sabitken bilgisayara veri aktarıyordu. çoğu zaman yolda giderken anlık kesintiler de oluyordu, kesintiler bilgisayarın sorunu olabilir belki. kadans sensörü sağlam olabilir, dışarı çıkınca bir denerim.
Pilleri değiştirip denediniz mi? Denemediyseniz birde öyle deneyin. Eğer o zaman çalışmazsa, yada ikisinden birisi sağlam çıkarsa sağlam olanı kadans sensörü yapın. Hiz sensörü almasanızda olur bazi arkadaşlar hız sensörü olmadan kullanıyor, hız bilgisinin doğru olduğunu söylüyorlar.

İgpsport bende aldım kullanıyorum. Geçenlerde sürüşten sonra kayıt yapmadan kapattım direk.Ama daha sonra açıpsenkronizasyon yaptığımda sürüşü kayıt yaptığını ve bir süre sonra stravaya attığını gördüm. Arada sorun çıkarıyor olabilir belki ben rastlamadım şu ana kadar ama fiyatına göre gayet makul bir cihaz. Sensörleri cyplus c3 ve nabız sensörü de coospo.Mustafa Zeybek arkadaşımızın almış ve linklerini paylaşmış olduğu sensörler. Sürüş sırasında huawei watch gt2 ile karşılaştırdığımda nabız verilerinin arada sırada 2 ya da 3 birim birbirinden farklı ölçümler yaptığını gözlemledim ki bu da sorun teşkil etmez diye düşünüyorum. Şarj konusunda ise 5 gündür 1 er saatlik sürüşlerden sonra şarj şu an 2 diş olarak göstermekte.Şu an gayet memnunum.

Ben magene sensor denemeyi düşünüyorum. nabız sensörüm de magene. Hiç sorun yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Pilleri değiştirip denediniz mi? Denemediyseniz birde öyle deneyin. Eğer o zaman çalışmazsa, yada ikisinden birisi sağlam çıkarsa sağlam olanı kadans sensörü yapın. Hiz sensörü almasanızda olur bazi arkadaşlar hız sensörü olmadan kullanıyor, hız bilgisinin doğru olduğunu söylüyorlar.
denemedim hocam, henüz pili bitirecek süre olmamıştı. hafif orman gibi yerlerde uydudan bilgi çekmeyi deneyen cihaz yanlış veriler gösteriyor, denedim. o yüzden hız sensörsüz kilometre saati kullanmak bazen yanıltıyor. o dönem cycplus lar en ucuz sensörlerdi, diğerlerinin neredeyse yarı fiyatınaydı. bağlantı gibi şeylerde çok basitler, bisikleti hareket ettikten birkaç saniye sonra direk bilgisayara bağlanıyorlar fakat benimkinde bir gariplik var gibi duruyor.

şimdi baktım, xoss lar ucuz. bence denenebilir. forumda bu kadar fazla cycplus sensörü kullanan olduğunu bilmiyordum.
Ben magene sensor denemeyi düşünüyorum. nabız sensörüm de magene. Hiç sorun yaşamadım.
en basit model olan nabız sensöründen bende de, daha önce bilekten de nabız bilgisi verisini denedim fakat magene nin nabız sensörü bilekliğe göre çok daha hassas. ben çok memnunum, en basit model olmasına rağmen oldukça iyi.
İgpsport bende aldım kullanıyorum. Geçenlerde sürüşten sonra kayıt yapmadan kapattım direk.Ama daha sonra açıpsenkronizasyon yaptığımda sürüşü kayıt yaptığını ve bir süre sonra stravaya attığını gördüm. Arada sorun çıkarıyor olabilir belki ben rastlamadım şu ana kadar ama fiyatına göre gayet makul bir cihaz. Sensörleri cyplus c3 ve nabız sensörü de coospo.Mustafa Zeybek arkadaşımızın almış ve linklerini paylaşmış olduğu sensörler. Sürüş sırasında huawei watch gt2 ile karşılaştırdığımda nabız verilerinin arada sırada 2 ya da 3 birim birbirinden farklı ölçümler yaptığını gözlemledim ki bu da sorun teşkil etmez diye düşünüyorum. Şarj konusunda ise 5 gündür 1 er saatlik sürüşlerden sonra şarj şu an 2 diş olarak göstermekte.Şu an gayet memnunum.
tamam o zaman hocam, kafamdaki soru işareti gitti. 80 - 100 kilometre sürüşten sonra veriler giderse biraz sinirlenirim diye düşünmüştüm.

• Beğen
Tepkiler: makaram ve jamaen
henüz pili bitirecek süre olmamıştı.
Siz yinede bir pilleri değiştirip deneyin yukarıdaki yorumlarda pillerin erken bittiğini dile getiren arkadaşlar oldu. İçerisine yerleştirilen fabrika çıkışlı piller. Sorunlu olabiliyor.

IGPsport uygulaması ya da internet sitesi üzerinde sistem bağlantı sorunu yaşayan var mı? Almış olduğum bsc100s bugün elime ulaştı. Yazılımı daha önce kurmuştum fakat şuan ne şifre değişimi yapabiliyorum, ne de strava'ya bağlayabildim. Eğer bağlantı sorunu varsa, Bu sık yaşanan bir sorun mu?

IGPsport uygulaması ya da internet sitesi üzerinde sistem bağlantı sorunu yaşayan var mı? Almış olduğum bsc100s bugün elime ulaştı. Yazılımı daha önce kurmuştum fakat şuan ne şifre değişimi yapabiliyorum, ne de strava'ya bağlayabildim. Eğer bağlantı sorunu varsa, Bu sık yaşanan bir sorun mu?
Su an icin uygulamaya girerken network hatası veriyor.

• Beğen
Tepkiler: Okan Vural
Su an icin uygulamaya girerken network hatası veriyor.
Sunucularda bakım var galiba, yada bir problem var.

• Beğen
Teşekkürler bilgi için. Bu sık olan birşey mi? Yoksa nadir olur ama benim ilk günüme mi denk geldi.
Sürekli olan birşey değil tabiki şansınıza denk gelmiş 😁 yoksa cihaz olsun uygulama olsun f/p ürünüdür. İçiniz rahat olsun

• Beğen
Tam da 160 kmlik sürüş yapmıştım. İgpden stravaya atamadık verileri 😭😭

• Beğen
Keşke şu cihazda flash bellek gibi bilgisayara bağlayınca gpx dosyalarını çekme özelliği olsaydı. Uygulama bakıma girince falan stravaya veri akışı sorun oluyor.

• Beğen
Daha öncede demiştim simdide tekrar söylüyorum aramızda bu cihazı kullanan ve hobby amaçlı da olsa YouTube video yükleyenler var su cihazın bir inceleme videosunu çekebilirsiniz arkadaşlar. Vallahi doğuştan gelen rahatsızlığım nedeniyle diksiyon sorunum olmasa ben çekerdim ama kimse konuştuğumu anlamaz 🤣 yabancı inceleme cok evet ama herkes yabancı dile hâkim değil bir el atın be size zahmet söz ilk ben beğenip paylaşacağım.😁

Edit bunu yapsa yapsa sen yaparsın @TalhaB. 😂
Mesajınızı yeni gördüm hocam. Neden olmasın çekmeye çalışıp yükleyeyim inşallah

Geri