Burak B.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.957
- İsim
- Burak
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Anladım çok teşekkürler...@AyPars2626 Şimdi fiyat konusunda yorum yapmak doğru olmaz. Hız sensörü trainer kullanımında gerekli yada kapalı havalarda, tünellerde yani GPS in çekmediği yerlerde kesintisiz hız verisi elde edebilmek adına kullanılıyor. Yaşınız 33 olduğuna göre nabız sensörü de bu paketin olmazsa olmazı yaklaşık 200 tl de ona vereceksiniz bilginiz olsun.
Anladım çok teşekkürler...
Kardeşim bu sürüşü yaptım. Biraz ani oldu planımdan önce olması gerekti o yüzden haber veremedim bir de hesap yaptım Keskin akşama kalıyordu kendi riskime seni de ortak etmek istemedim. Dönüşüm de erken oldu. Görüşmek isterdim olmadı kusura bakma.@Mhmm@ Kırıkkaleye geldiğinizde haberim olsun. Müsait olduğum bir zamana denk gelirse Keskin'de karşılama, Kelle-Paça ikramı, Hasandedeye kadar uğurlama sözüm olsun size.
Eyvallah Üstad. Bir kaç kere takviye attık yolda.@Mhmm@ Maasallah 245 km tek sarjda cikmadi degil mi?
Hocam ben bu sürüşte psikolojik olarak 2 seneden beri hazırlanıyorum aslında. O yüzden sürüş sırasında yapamayacağım olmayacak gibi bir düşünceye hiç kapılmadım. Sürüşü geçen sene yapabilseydim daha iyi ortalama ile biterebilirdim belki çünkü kondisyonum çok daha iyiydi geçen yıl.@Mhmm@ öncesinde kondisyon yüklemek şart. Uzun sürüşler bazen psikolojik olarak da zor geçebiliyor. Fizyolojik ve mental olarak vücudu hazırlamak gerek. @bilalfidanboy Hocam bu konuda çok daha tecrübeli...
Naçizane fikrim😇
Çok girmiyorum foruma artık biraz üstüste olacak postlarım kusura bakmayın
Sensör kopması sadece hrm de yaşıyorum o da genelde aynı bölgelerde, manyetik alan var galiba. sensörlerimin tamamı igpsport *magene* kullanmıyorum 😁