Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

Scudo
@Burak B. 2 seneyi doldurdu dolduracak nerdeyse, kendisi ile en ufak tartışmamız olmadı, 20000 km dolu dolu bir beraberlik yaşadık , hiç yarıda bırakmadı beni bende kendisini satma konusunu hiç düşünmedim, ama işte gel görki iki sevgili gibi gelişen beraberliğimiz bir sensör yüzünden sallandı ama yıkılmadı, bu hastalığında üstesinden geliriz en kısa zamanda 😀😀

@trainspotting35 Orası tartışılmaz 17 saat kesintisiz gece arka aydınlatma dahil günümü gösterdi bana,,yok zaten bahsettiğim mevzuyu nadiren yapıyor yani çıktığım antrenman esnasında bir kez oda dediğim gibi ayna üst konumda iken ne alaka valla bilmiyorum detaylı bir bakmam gerek ondan eminim, bir pedal ile ayakkabı kaldı artık 😀😀😀

Kadans ve nabız sensörü kopması nadiren bende yaşıyorum ancak bazı bölgelerde. Şimdiye kadar manyetik alandan olduğunu düşündüm hep. Sevmediğim yanı aşşırı yavaş dosya transferi. Nasıl ve neden düzeltemiyorlar şunu hayret. Sene olmuş 2020 hala antrenmandan gelince ekrana bakıp duruyoruz ha attı ha atacak diye. Hatta çok uzun turlarda cihaz sürüşü atamadan uykuya geçiyor beklemekten o kadar yavaş..

Nabız kopması bende de oluyor da ne sensör ne de cihaz kaynaklı inislerde kopuyor genelde ter soğuduğu için nem azalıyor sensör bilgi almayınca uykuya geçiyor ama ne kadans ne de hız kopması yaşadım

(link)

bu ürünü buldum arkadaşlar sizce nasıl fiyat olsun içeriği olsun sadece kadans varmış. hız sensörü yok ve gerekmez dedi. hız sensörü gerekli mi sizce. Ben hiç anlamıyorum bana yardımcı olur musunuz?

@AyPars2626 Şimdi fiyat konusunda yorum yapmak doğru olmaz. Hız sensörü trainer kullanımında gerekli yada kapalı havalarda, tünellerde yani GPS in çekmediği yerlerde kesintisiz hız verisi elde edebilmek adına kullanılıyor. Yaşınız 33 olduğuna göre nabız sensörü de bu paketin olmazsa olmazı yaklaşık 200 tl de ona vereceksiniz bilginiz olsun.

@AyPars2626 Şimdi fiyat konusunda yorum yapmak doğru olmaz. Hız sensörü trainer kullanımında gerekli yada kapalı havalarda, tünellerde yani GPS in çekmediği yerlerde kesintisiz hız verisi elde edebilmek adına kullanılıyor. Yaşınız 33 olduğuna göre nabız sensörü de bu paketin olmazsa olmazı yaklaşık 200 tl de ona vereceksiniz bilginiz olsun.
Anladım çok teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Anladım çok teşekkürler...

fiyat konusuna ben karışayım o zaman 😊 Bence yüksek çünkü şu anda herhangi bir kampanya olmadan yurtdışı fiyatı 128 dolar. En fazla da 50 tl vergi ödersiniz.Toplam 1000 tl yapar.
Nasıl fiyat veriyorlar hayret ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: AyPars2626
620 modeli çıkmış sanırım igs'nin. Gönlüm bir yandan yılların ustası Garmin'in ürünlerini alma hayallerinde bir yanımda f/p bir şey alma derdinde. Garmin almazsam igs aldığıma çok pişman olur muyum sizce?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Mustaac
@Mhmm@ Kırıkkaleye geldiğinizde haberim olsun. Müsait olduğum bir zamana denk gelirse Keskin'de karşılama, Kelle-Paça ikramı, Hasandedeye kadar uğurlama sözüm olsun size.
Kardeşim bu sürüşü yaptım. Biraz ani oldu planımdan önce olması gerekti o yüzden haber veremedim bir de hesap yaptım Keskin akşama kalıyordu kendi riskime seni de ortak etmek istemedim. Dönüşüm de erken oldu. Görüşmek isterdim olmadı kusura bakma.
(link)

Screenshot_20200821_223928.jpg
IMG_20200815_221628.jpg

@Mhmm@ Maasallah 245 km tek sarjda cikmadi degil mi?
Eyvallah Üstad. Bir kaç kere takviye attık yolda.

Aslında şarj hiç bitmedi ama ben tedbir amaçlı şarj ettim.
@Mhmm@ öncesinde kondisyon yüklemek şart. Uzun sürüşler bazen psikolojik olarak da zor geçebiliyor. Fizyolojik ve mental olarak vücudu hazırlamak gerek. @bilalfidanboy Hocam bu konuda çok daha tecrübeli...
Naçizane fikrim😇
Hocam ben bu sürüşte psikolojik olarak 2 seneden beri hazırlanıyorum aslında. O yüzden sürüş sırasında yapamayacağım olmayacak gibi bir düşünceye hiç kapılmadım. Sürüşü geçen sene yapabilseydim daha iyi ortalama ile biterebilirdim belki çünkü kondisyonum çok daha iyiydi geçen yıl.
Ama başarma iradesi ve tutku olması gerektiği gibiydi olmasa yapamazdım zaten...

Son düzenleme:
Çok girmiyorum foruma artık biraz üstüste olacak postlarım kusura bakmayın

Sensör kopması sadece hrm de yaşıyorum o da genelde aynı bölgelerde, manyetik alan var galiba. sensörlerimin tamamı igpsport *magene* kullanmıyorum 😁

Çok girmiyorum foruma artık biraz üstüste olacak postlarım kusura bakmayın

Sensör kopması sadece hrm de yaşıyorum o da genelde aynı bölgelerde, manyetik alan var galiba. sensörlerimin tamamı igpsport *magene* kullanmıyorum 😁

Yokuş aşağı inerken mi oluyor

Nabız yükseldiğinde bende kopmalar yaşıyorum. Hatta nabız ile birlikte kadans sensörü de kopuyor bir kaç saniye sonra tekrar bağlanıyor. Fakat düşük nabızda böyle bir şeye hiç rastlamadım. Galiba sensörde heyecanlanıyor benimle 😂
@Mhmm@ hocam ayağına sağlık. Güzel bir sürüş olmuş. 👍👏👏👏🚴‍♂️💥

Geri