Scudo Sports

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

Scudo
Doların alıp başını gittiği bu zamanda elimizdekinin kıymetini bilmek gerek, bugün bu cihaz ile hala kadans ile ilgili arada kavga yapsakda(ki) sonuna kadar gitmek için bir sebebim daha oldu.... Uzun zamandır şarj etmemiştim, bugünde etmeyi unutup yola çıktım, farkettiğimde dönmek için çok geçti tek diş kalmıştı, 55ci km de ise battery low diyerek maalesef o dişte bitmişti yani göstergede diş miş yoktu... Ve o hali ile 111ci km de daha şarj bitmeden eve vardım... Yaklaşık 2 saat kadar batarya göstergesi boş halde o şekilde gitti,tek diş ile 4 Saat üzeri yok aldım (ki) bir de bunun önceside vardı ne kadar tabi bilmiyorum....

@Mhmm@ hocam ayağına sağlık. Güzel bir sürüş olmuş. 👍👏👏👏🚴‍♂️💥
[/QUOTE]
Eyvallah hocam ben bu form durumumla başarabildimse herkes yapabilir diyorum. biraz cesaret ve yapabilirime inanmak gerek sadece.
Bizim cihaz çok iyi bence de aynı durumun benzerini ben de yaşadım bi keresinde sıfır şarj 14 km sürmüşlüğüm var sizinki gerçekten efsane olmuş @bilalfidanboy yalnız bi kere şarj bitmişti benim onda da en son ne zaman şarj ettiğimi hatırlamıyorum 🥴🤣
Benim cihaz Taklalı ve alt tırnak kırık @Özcan abinin tavsiyesi ile DIY projesine girişmiştim şuan gayet memnunum.

Arkadaşlar igpsport igs 20e nasıldır alınır mı ? 370₺ sıfır buldum sadece gidon önüne uzanan aparatı yok onu ayrıca temin etmek gerek. Kullanıp yorum yapabilecek bir arkadaşımız var mı? Ya da bilgisi olan ?

Teşekkür ederim.

Arkadaşlar igpsport igs 20e nasıldır alınır mı ? 370₺ sıfır buldum sadece gidon önüne uzanan aparatı yok onu ayrıca temin etmek gerek. Kullanıp yorum yapabilecek bir arkadaşımız var mı? Ya da bilgisi olan ?

Teşekkür ederim.

Kullanıp memnun olanlar vardı sanırım. Ama biraz daha ekleyip igps50E alsanız daha iyi olur bence. Mayıs ta sipariş vermiştim. Gidon aparatı dahil 57 dolar 400 tl idi. + 21 tl vergi. Şimdi dolar biraz arttı ama ara sıra kampanya oluyor 60 dolar civarı alınabiliyor.

@TatanQa_tr nabiz kadans sensörü baglamayacaksaniz iyidir hocam. Ama sonradan bu sensörleri satın alıp bağlayamazsiniz bilginiz olsun. Aparat lazım olursa bence igpsport s60 mevcut aklınızda olsun. Bende igs10 veya igs50e tavsiye ederim sensör destekledikleri için.

@Mhmm@ Toplam tırmanma 1094 olabilir iniş çıkışlardaki çıkışları da toplam tırmanmaya dahil ediyor cihaz.

@trainspotting35
Küçük bir örnek vereyim
Correct elevation yapınca 1778m oluyor
Screenshot_20200831_135427.jpg
İgs618 imin verdiği rakam 4576m tüm sürüş için bu aradaki fark çok büyük maalesef benim cihaz düzgün ölçmüyor
Screenshot_20200831_135354.jpg

@Mhmm@ Glonass veya Glonass+GPS denerseniz belki daha istikrarlı sonuçlar alırsınız ama çift uydu bataryadan biraz fazla yer.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@trainspotting35 denerim teşekkürler Üstad bir şeyi atlıyoruz yalnız bizim cihazlarda bütünleşik altimetre var yani uydudan değil hava basıncından yükseklik hesaplıyor
Kaynak
Screenshot_20200831_183849_com.android.chrome.jpg
Sizin cihazlar doğrudur çünkü hiç darbe almadı videoda da bahsediyorum burda da bahsetmiştim ilk sayfalarda. Düştüğümde bisiklette darbe alan 3 yer olmuştu ön taraftan sol sdi kol ve igs618 arka tarafta sele. Sdi kol yamuldu düzelttik, fizik anteres R5 kium maşallah hiç bir şey olmadı igs618 alt tırnak kırıldı ve ufak tefek kozmetik bozukluklar oldu bunun dışında barometrik altimetresi de sıkıntı yaşamış olacak ki bariz bir şekilde ben gözlemlemeye başlamıştım. En son sürüşteki abes fark cihazla aramı açtı yeni cihaz sipariş ettim. Ama igs618 gerçekten severek kullandım ve kullanıyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@undefined 620 sipariş etseydiniz hocam?

@Mhmm@ Ben de Apple'ın yol bisikleti bilgisayarı üretmesini bekliyorum.

Hayırlı olsun size:

• Muhteşem
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@AeroKnight hocam telefonda Apple ise aksiyon kamerasında gopro dur, drone dji, bisiklet bilgisayarında da garmin biz durumu olmayan ayağına igpsport aldık ama bu camia durumu olmayan kalıbının dışına çıktı şahane bisikletler herkeste 🤣 Allah daha iyilerini olmayanlara da nasip etsin👍

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Geri