Scudo Sports

İkinci el bisiklet tavsiyeleri

@enesdogan İlan tarihi haziran 2019 gözüküyor, hala duruyor mu acaba?

Scudo
hayırlı akşamlar, ikinci el yol bisikleti almak istiyorum bir ilan var yardımcı olurmusunuz acana ilan no 700378194
Makina guzel ama tiagradan 105 e yukseltme oyle aman aman bsey değil ve 4 bin km kullanmis arkadas. 5 kusur istiyor bence cok istiyor. Sifiri 7 kaad zaten asiri bi indirim yapmamis. Adamin sifir aldığıni varsayarsak 7- 5 = 2 bine 4 bin km gezmis olacak ( sifir aldiysa tabi) , sen o 4 bin km gezilmis makinayi 5 küsüra alacaksin. Hic adil degil ( Ayrica o fiyata almamistir muhtemelen. Gezip tozup sifir zararla satmis olacak ) Bence ikinci elde yipranma payi adil dagitilmali.

Salcano Cityy Fun 70 Lady tarzı bayan bisikleti arıyorum 28 jant eger yardımcı olabilirseniz çok sevinirim İstanbul/Kadikoy

arkadaş için carraro race 062'yi soracağım dostlar. link paylaşamıyorum hala. epeydir bakındı arkadaş. bisanları da bekleyemeyecek sanırım. 2019 model race 062'ler nasıldır? 5150 tl gibi bi fiyat koymuş ilan sahibi.

Merhabalar İstanbul Kadıköy de ikamet ediyorum Fener Bahçe stadında çalışıyorum. Şehir içi işe gidip gelirken kullanacağım bisiklet arıyorum gidersem anca yakın illere giderim. Öneride b bulunursanız sevinirim. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Salcano Cityy Fun 70 Lady tarzı bayan bisikleti arıyorum 28 jant eger yardımcı olabilirseniz çok sevinirim İstanbul/Kadikoy
Ikinci el mi arıyorsunuz acaba ?
Merhabalar İstanbul Kadıköy de ikamet ediyorum Fener Bahçe stadında çalışıyorum. Şehir içi işe gidip gelirken kullanacağım bisiklet arıyorum gidersem anca yakın illere giderim. Öneride b bulunursanız sevinirim. Teşekkürler.
Selamlar ikinci el mi sordunuz hocam ? Bu konu ikinci eller icin acilmista o yuzden ? Boy kac acaba vede ne tur bir sey bakiyorsunuz ?

@mariokaldato Sıfır yada ikinci el temiz de olur. Şehir bisikleti tavsiye ediyorlar genelde iş ev arası ve boş zamanlarımda Bostancı Kadıköy gibi kullanırım hocam. Boy 1.82 Kilo 95
@mariokaldato sahibinden ilan no 832367379 bu ilan hakkında düşünceni öğrenebilirmiyim?

Son düzenleme:
@mariokaldato Sıfır yada ikinci el temiz de olur. Şehir bisikleti tavsiye ediyorlar genelde iş ev arası ve boş zamanlarımda Bostancı Kadıköy gibi kullanırım hocam. Boy 1.82 Kilo 95
@mariokaldato sahibinden ilan no 832367379 bu ilan hakkında düşünceni öğrenebilirmiyim?
Hocam sifiri zaten 2300 lira mantik nerdesinde bunun ?
Sifir olarak mosso legarda 2021 mdm v bakin uygun fiyatli ariyorsaniz (54 cm kadro boyu olacak )

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@mariokaldato hocam bilmiyorum o yüzden sormak istedim anladığım kadarıyla çok istiyor değilmi?
@mariokaldato Ayrıca örneğin Bursa ya yada 5 6 saatlik mesafedeki şehirlere gitmek istiyorum bu şekilde bir düşüncem var öneriniz nedir? Bütçe 2000 2500 olabilir.

@mariokaldato hocam bilmiyorum o yüzden sormak istedim anladığım kadarıyla çok istiyor değilmi?
@mariokaldato Ayrıca örneğin Bursa ya yada 5 6 saatlik mesafedeki şehirlere gitmek istiyorum bu şekilde bir düşüncem var öneriniz nedir? Bütçe 2000 2500 olabilir.
O fiyat bandlarinda cok fazla secenek yok hocam .
Ikinci el de olur bulamazssan su modellerdeb bak
Sedona 410
Mosso legarda 2021 mdm v
Bianci touring m827 gbi modellere bakabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
arkadaş için carraro race 062'yi soracağım dostlar. link paylaşamıyorum hala. epeydir bakındı arkadaş. bisanları da bekleyemeyecek sanırım. 2019 model race 062'ler nasıldır? 5150 tl gibi bi fiyat koymuş ilan sahibi.

Biraz araştırma ile bu bisikletin sıfırını 5400 civarına bulabilirsiniz diye düşünüyorum. ikinci el için yüksek fiyat. tabi kullanım durumu vs nedir bilemedim. ama araştırın biraz derim.

• Beğen
Tepkiler: Olebgrante
Teşekkürler cevabınız için. Biraz daha indirim yaptırmış arkadaş. Bisiklet temiz görünüyor ama tabi bi görmek lazım. 2019lar 5 bin, 4700 gibi fiyatlarla satılıyor. Bana yine de pahalı geliyor temiz bir btwin 700 e göre. Sağolun tekrar.

Biraz araştırma ile bu bisikletin sıfırını 5400 civarına bulabilirsiniz diye düşünüyorum. ikinci el için yüksek fiyat. tabi kullanım durumu vs nedir bilemedim. ama araştırın biraz derim.

Son düzenleme:
@slckats bana da baya iyi geldi şu nasıl hocam sıfır olarak?
Gg de 2130 liraya geliyor.
salcano-city-sport-30-v-20-sehir-bisikleti-siyah-yesil-gri

@slckats hocam yazdim satıcıya da dönüş yapmadı belki ilan güncel olmayabilir.

Merhabalar. Yaklaşık 3 sene öncesinde yarış bisikletim vardı Kron Dynamic, çok binemeden satmıştım ancak şu günlerde bisiklet alıp tura çıkma isteği uyandı içimde. Fiyatlar tabii artmış baya o günden bu yana. Sora set yarış bisikletleri o zaman ikinci el piyasada 1000-1100 TL'ye giderken (salcona xrs040 ya da Kron Dynamic gibi), şu aralar 2000 TL'den aşağı yok. Bu yüzden piyasayı yorumlayamıyorum ben de, ve yardımınıza ihtiyacım var. İnternette bir tur bisikleti buldum ikinci el, çantası vs her şeyi var. Link atmam doğru mu bilmiyorum ama malum arabaların satıldığı sitede CARRARO 224 olarak satılıyor DRY BAG çantalı. Fikirlerinizi almak isterim, bu fiyata uygun mudur, yaklaşık 10 günlük uzun turlarda ( en azından benim için :) ) sıkıntı yaratır mı? Fiyatı nasıldır?
İlan kodu: 717661096

Geri