SiluetAntares
Üye
- Tepki
- 46
- İsim
- Burak
- Başlangıç
- 2002—03
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Makina guzel ama tiagradan 105 e yukseltme oyle aman aman bsey değil ve 4 bin km kullanmis arkadas. 5 kusur istiyor bence cok istiyor. Sifiri 7 kaad zaten asiri bi indirim yapmamis. Adamin sifir aldığıni varsayarsak 7- 5 = 2 bine 4 bin km gezmis olacak ( sifir aldiysa tabi) , sen o 4 bin km gezilmis makinayi 5 küsüra alacaksin. Hic adil degil ( Ayrica o fiyata almamistir muhtemelen. Gezip tozup sifir zararla satmis olacak ) Bence ikinci elde yipranma payi adil dagitilmali.hayırlı akşamlar, ikinci el yol bisikleti almak istiyorum bir ilan var yardımcı olurmusunuz acana ilan no 700378194
Iyi o zaman alinir@mariokaldato fiyat olarak 4600 istiyor hocam.
Ikinci el mi arıyorsunuz acaba ?Salcano Cityy Fun 70 Lady tarzı bayan bisikleti arıyorum 28 jant eger yardımcı olabilirseniz çok sevinirim İstanbul/Kadikoy
Selamlar ikinci el mi sordunuz hocam ? Bu konu ikinci eller icin acilmista o yuzden ? Boy kac acaba vede ne tur bir sey bakiyorsunuz ?Merhabalar İstanbul Kadıköy de ikamet ediyorum Fener Bahçe stadında çalışıyorum. Şehir içi işe gidip gelirken kullanacağım bisiklet arıyorum gidersem anca yakın illere giderim. Öneride b bulunursanız sevinirim. Teşekkürler.
Hocam sifiri zaten 2300 lira mantik nerdesinde bunun ?@mariokaldato Sıfır yada ikinci el temiz de olur. Şehir bisikleti tavsiye ediyorlar genelde iş ev arası ve boş zamanlarımda Bostancı Kadıköy gibi kullanırım hocam. Boy 1.82 Kilo 95
@mariokaldato sahibinden ilan no 832367379 bu ilan hakkında düşünceni öğrenebilirmiyim?
O fiyat bandlarinda cok fazla secenek yok hocam .@mariokaldato hocam bilmiyorum o yüzden sormak istedim anladığım kadarıyla çok istiyor değilmi?
@mariokaldato Ayrıca örneğin Bursa ya yada 5 6 saatlik mesafedeki şehirlere gitmek istiyorum bu şekilde bir düşüncem var öneriniz nedir? Bütçe 2000 2500 olabilir.
arkadaş için carraro race 062'yi soracağım dostlar. link paylaşamıyorum hala. epeydir bakındı arkadaş. bisanları da bekleyemeyecek sanırım. 2019 model race 062'ler nasıldır? 5150 tl gibi bi fiyat koymuş ilan sahibi.
Biraz araştırma ile bu bisikletin sıfırını 5400 civarına bulabilirsiniz diye düşünüyorum. ikinci el için yüksek fiyat. tabi kullanım durumu vs nedir bilemedim. ama araştırın biraz derim.
Birinciye hiç bakma. İkinci fiyat ve özellik olarak bana iyi geldi. @mariokaldato Raşit abi ne düşünüyor bilmiyorum?@mariokaldato hocam şu nasıl sizce?
834181215 826294381
Geotech daha iyi.@slckats bana da baya iyi geldi şu nasıl hocam sıfır olarak?
Gg de 2130 liraya geliyor.
salcano-city-sport-30-v-20-sehir-bisikleti-siyah-yesil-gri