Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el bisiklet tavsiyeleri

kron-tx100

btwin-triban-3

Bu ikisi hakkinda bilgilendirebilirmisiniz alttaki hakkinda cok detay da verilmemiş. hangisini tavsiye edersiniz. Yardımcı olursanız sevinirim.
link paylaşma yetkim yok fakat ikisininde ikinci el 1500 tl olduğunu soyleyebilirim.

Scudo
arkadaşlar 2.el bisiket alacağım sahibi 6500 km yapmış bir bisiklet için fazla değil mi aktarıcı ve aynakol elimde kalır mı? Bisikleti alırken nelerine bakmam gerek paramın boşa gitmesini istemiyorum
arkadaşlar 2.el bisiket alacağım sahibi 6500 km yapmış bir bisiklet için fazla değil mi aktarıcı ve aynakol elimde kalır mı? Bisikleti alırken nelerine bakmam gerek paramın boşa gitmesini istemiyorum
Her bisikletin ortalama yapabileceği kilometredir. Benim 3. Senesini doldurup 4. Senesine giren Kron xc 100 üm bile ~7500 kmde. Eğer bakımlı, temiz kullanılmışsa bisikletin herhangi bir sorunu olacağını zannetmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: ilhanbey
2 .el bisikletlere en uygun nereden ulaşabilirim. Bununla alakalı bir platform va mıdır

Evett yol bisikletinden vaz geçmiş bulunmaktayım.Dağ bisikleti alıp, ormana gidip uçup kaçmak istiyorum.Dağ bisikleti bakarken havalı amasör ve yaylı olanlar gördüm hangisi daha iyi bir fikrim yok.Yardımınız gerek.Malum sarı sitede gezinirken kron xc 1000modeli hoşuma gitti.Satan adam özelliklerine;
Kadro: Alüminyum
Amortisör: Suntour XCM RLO
Arka Vites: Shimano Deore-10
Ön Vites: Shimano Deore
Vites/Fren Kolu: Shimano Deore-10
Ruble: Shimano CSHG 50-10
Aynakol: Shimano FCM-522
Fren: Shimano AM355 Hidrolik disk demiş alınır mı veya başka tavsiyeniz var mı? (Fiyat 2900) ben maks 3500e çıkabilirim

Bisan rc 9800 yarışlara katılmak için almaya değer mi sizce. Takas ile almayı dünüyorum.

@Uğur2929 Bisan Yarış takımı o bisiklet ile yarışıyor, bayanlarda da erkeklerde de güzel dereceler yapıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Uğur2929
Merhabalar ikinci el bir bisiklet almayı düşünüyorumda pek anlamıyorum almak istediğim ilanı inceleyip yardımcı olacak biri varmıdır ?

Merhabalar ikinci el bir bisiklet almayı düşünüyorumda pek anlamıyorum almak istediğim ilanı inceleyip yardımcı olacak biri varmıdır ?
Merhaba, buyrun paylaşın ona göre arkadaşlar yorum yapacaktır.

Direk letgo linki atmam uygunmudur ?
@Mustaac Size nasıl mesaj olarak atabilirim ?

Son düzenleme:
Merida race hfs 905 isimli bir modelin ilanını buldum uygun gözüküyor ama bisiklet hakkında kullanıcı görüşüne ulaşamadım daha önce forumda bir başlık varmış ama silinmiş.
Böyle bir bisiklet ultegra setliimages (38).jpeg

Dosyalar

• images (38).jpeg
    images (38).jpeg
    33,6 KB · Okunma: 5
Bir başka bisikletten sorum olucak sarı sitede whistle modoc compagnolo setli bisiklet var 2011 model sizce 2011 model bi bisiklet alınırmı satan kişi trainerde kullanmış ve bisikletin 2. Sahibiymiş link paylaşamıyorum20201201_124737.jpg
İlandan bi fotoğraf

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Selamlar tekrardan bir bisiklet danışmak istiyorum yardımcı olabilecek varmı ?

@AhmetcanKuzu paylaşın bakarız yardımcı olabiliyorsak oluruz efendim.

• Beğen
Tepkiler: PDRant
selamlar, ikinci el ghost kato 4 buldum, siz ne düşünüyorsunuz, bu modelin kronik bir sorunu var mıdır?

Geri