Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el ilanların onaylanmaması

Aynen benimde öyle. İkinci el olarak yol bisikletleri bölümündeki ilanım onaylanmadı.
 
Scudo
Fotoğrafsız ilanlar yayınlanmaz arkadaşlar+temsili ürün fotoğrafı'da geçersizdir onaylanmaz.

Kuralları tekrar gözden geçirin..
 
Sayın yönetici,

Bana cevap hakkı bile vermeden konuyu kitlemenize bir anlam veremedim.

İkinci el bölümü kurallarında bahsettiğiniz bir kurala rastlamadım:

Sayın Önder, ben öyle bir kural göremedim.

9.) İkinci el bölümünde bir ilanda ürünü tanıtan fotoğraflar kullanılacaksa bunların ürünün orjinal resimleri olmalıdır.Bu fotoğraflar ürünün orjinal fotoğrafları olarak kabul edilecektir. Ve bu fotoğraflarlarda olup aksi ilanda belirtilmiş fakat teslim edilen üründe olmayan her parça için alıcının iade hakkı doğabilir. Sadece iki tarafın anlaşmasından önce fotoğraflar üzerinde yapılacak değişiklikler sonradan çıkabilecek bir sorun için delil teşkil edebilecektir.

Kısaca fotoğraf koymak mecburidir demiyor. Eğer koyacaksanız şu şu şartlara uyun diyor.

Eğer dediğiniz gibi fotoğraf kullanmak mecburiyse, o zaman bunun kurallarda belirtilmesi gerekir. Ama yine de verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.
 
-Sizin açtığınız konuları kontrol ettim,hiç birinde resim göremedim sadece özelliklerini yazıp göndermişiniz.

"Ayrca orjina'lden kasıt" ürününüzün gerçek fotoğrafı ile yayınlanmasıdır"

Forum içeriğini gezerseniz tüm ilanların resimli ve anlatımlı olarak bir çok örneğini görebilirsiniz.

-Kusura bakmayın konu anlaşılmıştır diye kapatmıştım,ilginize teşekkür ederim.
 
Ben yeni bir başlıkla forumu meşgul etmemek için buradan sormak istedim.

Ben de bir ilan yazmıştım ama fotoğrafları link olarak bırakmıştım. Dosya boyutu büyüktü, forum trafiğini gereksiz zorlamasın diye. 2gün oldu yayınlanmadı, acaba bundan mıdır?
 
@Firochromis

Link olarak yüklenmiş resimler onaylanmıyor ,linke tıklandığında başka sitelere yönlendirme veya virüs vs ile karşılaşılabiliyor ,Herşey yine sizlerin rahatlığı için.;)
 
  • Beğen
Tepkiler: Firochromis
Bilgilendirme için teşekkürler, kuralları tam okumadan ilan verdiğim için de özür dilerim. :)

Geçmişimde bir akademisyenlik kariyeri var. Yurt içi - yurt dışı dergilerde yazılar yayınlattım, değişik hobilerle ilgili dergilerde yazılarım çıkıyor ama her işin bir zorluğu var, burada ilanımı yayınlatamadım :brutal324

Yönetici arkadaşlara kolaylıklar dilerim
 
merhabalar,

satılık 2.el aksesuar bölümüne yayınlanması için bir ilan vermiştim ama halen yayınlanmadı. ilanda neresi eksik olabilir tahmin edemedim, bütün gerekli bilgiler ve uygun boyutta fotoğrafı eklemiştim.

bu konuda bir bilgi verebilirseniz ona göre düzelteyim.

teşekkürler
 
bende 3 hafta kadar önce verilip hala yayınlanmamış olan bi ilan biliyorum.
 
@paramedik34

dün akşam vermiştim, bugün yayınlanmış yeni ilanlar gördüğümden benimki reddedilmiş diye düşündüm.
 
@trl_01

İlanınız onaylanmıştır resim boyutlarına dikkat edelim.https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=48405
İlanı onaylanmayan üyeler merak ederlerse özel mesaj ile ulaşabilirler ilan açmadan önce 2.el bölüm kurallarını iyice okuyunuz.Ürün tanıtımı ve fiyatlandırma, istenilen büyüklükte resim ,düzgün ve anlaşılabilir bir yazı dili kullanımı siz değerli üyelerin ve Forumun kalitesi açısından gereklidir.
 
@Bülent ÖZER

fotoğraf boyutunda problem vardı o zaman sanırım, teşekkür ederim ayarladığınız için.
 
Forum yöneticilerinin dikkatine,
Arkadaşlar 5 eylül 2009 günü 2.el MTB bisiklet satışı için ilan hazırlayıp ilgili bölüme koydum.Ve onaylanması için beklemeye başladım.Yayımlanmayınca ilanı kontrol edip,bir aykırık olmadığını gördükten sonra moderatör arkadaşlardam Bülent Özer ve Haşim Oktay'a özel mesaj gönderdim.Ayrıca ilanı ilk resimle birlikte tekrarladım ve bunu moderatör arkadaşlara da bildirdim.Bugün hala ilanım yayımda değil.Ne oluyor öğrenmek istiyorum.Birileri lütfen cevap versin.
 
The Mercedes-benz Bicycle başlığı ile başlattığım konuya ulaşamıyorum. Bunun sebebini öğrenmek istiyorum yetkili arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim. Teşekkürler
 
O bölüme Lütfen fotoğrafsız link vererek konu açmayınız aksinde bölüm yöneticisi tarafından kaldırılır.

iyi forumlar dilerim.
 
@mehmet yılmaz

Merhaba

Bu topik bisikletlerimizin fotoğraflarının olduğu topiktir. Ve burada kendi bisikletlerimizin resimleri yayınlanır. Siz buraya mesaj atıp sadece bisiklet seçiminde olan bisikletinizin konusunun linkini vermişsiniz. Aynı konu ve resimler her istediğiniz topikte yayınlanamaz.
Onun için Geri dönüşüme kaldırılmıştır. Ve en önemlisi de forum kurallarını okumanız gerekmektedir. Foruma attığınız resim boyutlarına dikkat ediniz.


Forum kuralı
23-) Forumdaki her türlü resim eklentilerinde site dışından yükleme yapmanız gerekmektedir.Her ne koşulda olursa olsun resim boyutları pixel bazında 800x600 boyunu geçmemelidir.

Her konuyu, yönetimde çalışanların anında görmesi mümkün değildir. Görüldüğü anda düzenleme yapılır ve büyük resimlerinizde kaldırılmaya başlanmıştır.
Bunlara dikkat ediniz.

İyi forumlar.
 
Bana söylenen fotoğrafları photopucket.com sitesine kaydedip ordan link ver şeklindeydi bende bunu aynen uyguladım. Bunun dışında o sitedeki fotoğraflarımı nasıl küçültülebileceğim konusunda bilgi aktarırsanız sevinirim iyi forumlar.
 
@mehmet yılmaz

Tabi memnuniyetle.
Buraya tıklarsanız Tuğrul beyin 1. mesajında verdiği linki direk Pc nize yüklüyorsunuz. Küçük bir programdır ve az yer kaplar.
Yükledikten sonra fotoğraflarınızı kaç tane olursa olsun istediğiniz ölçüde küçültür. genelde forumlarda 800 x 600 piksele kadar müsade ediliyor. Programı yükledikten sonra ebad olarak 800 x 600 ü seçin ve direk küçültün. Küçülen resimleriniz aynı resim dosyanızın başında resized dosyasında toplanırlar bu resized dosyasındaki resimlerinizi foruma atabilirsiniz.

Kolay gelsin. :)
 
"GORE- TEX LAFUMA RANDO 4 GTX BOT" satılık ilanım onaylanmamış, hiçbir kural hatası yaptığımı ne sanıyor ne de hatırlıyorum; bi zahmet neden yayınlanmadı sebebini öğrenebilir miyim?
 
Geri