Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el ilanların onaylanmaması

sıfır ürün satmakla ilgili yapılan çalışmaya ticaretle uğraşan biri olarak kesinlikle hak verdim.. yoruma yada görüş açısında göre değişir fikirler ancak doğrusu bu...
ancak 2.el ile ilgili yapılan konuların kilitlenmesi vb. gibi şeylerin yapılması bence çok anlamsız.. sonuçta yöneticiler gayet iyi biliyorki çok ciddi siteler var bu konuda eğer satmak ve almak isteyenler özelliklede forumu bu yönde yoğun kullananlar o sitelere yönelicektir.. kaldıki forumun yeni sahibi delta bisikletin 2. elle pek ilgisi yok.. umarım bir yapılanma sürecidir.. umarım en kısa sürede 2. el ile ilgili çalışmalar biter herkes rahatlar.. bu arada bunları yazan ben 2-3 alışveriş yapmışlığım 1 rün satmışlığım var hergün parça bakıp bisikletini modifiye eden biri değilim.. yanlış anlaşılmasın sözlerim.. sonuçta burası bizim bisiklet konusundaki evimiz gibi ve bizler için çok önemli bir forum... şahsi yada ticari açıdan forumu üyelerini hiçe saymak unutmak üzmek bunlar delta bisikletin yapacağı şeyler değil diye düşünüyorum... en kısa zamanda düzlüğe çıkacağızdır :)
bu arada david gilmour duysa bu konuları kilitlediğinizi sizi kınayıp bir şarkı yazardı Halil bey :)
 
Scudo
Birilerinin üyeleri yönlendirme çabası bence bu olay, konu kitleme olayı geldikten sonra 2. elin yeni sahibini bulmasının zorlaştığı bir gerçek, üyeler farklı yöntemlere eğilimdeler (faceb**k ta 2.el parça bölümü açma gibi)
 
Site bir yönden haklı. Uyanıklık yapan, işi ticarete dökenler var. Yurdışından malzemeyi alıp satanlar vs. Fatura yok vergi yok.. Siteninde bu sorumluluğu var bu tür satışlarda. Sonuçta fatura kesip vergisini ödeyen satıcılar mağdur oluyor.

Bence site site yukarıda bahsettiğim nitelikteki konusu suç teşkil eden satışlara engel olup, diğer normal sıradan ikinci el satışlara izin verse yerinde bir karar olur.
 
seko merhaba
forum cafe bölümüne gir orada yorum yapabileceğin yerler var.
50 mesajı tamamlarsın.
keşke mesaj sayısını transfer edebilseydim verirsim hepsini sana
 
Neden 50 mesaj ? Çünkü ilan sahibinin foruma bazı paylaşımlarda bulunması gerekmekte. Böylelikle forum sadece 2. el için kullanılmamış olur. Siz plaza sahibi olsanız dükkan açmayan birine içerde satış yaptırırmıydınız...
 
Pınar çok güzel örnek olmuş sağolsun !!!!!
Forum Cafe'ye girip mesaj yazabilirsiniz sağa sola.

Lütfen düzgün ve bilgilendirici paylaşımlarda bulununuz.
 
Pınar'ın örneği yüzünden forumdan uzaklaştırılan üye sayısını ben bile takip edemiyorum artık, ne demiş Montesquie; İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur. İşte bu yüzden var 50 mesaj sınırı.

Sen belki daha okuma yazmayı sökmeye çalışırken Seko kardeşim, biz forumda 2. elle uğraşıyorduk. Bir kural varsa arkasında 5 yıllık tecrübe var.
 
Satış ilanının yayınlanmama nedenini sorgulama konusunda bir kural yok.
İlanınla ilgili Neden !? şeklinde konu başlığı açsan reaksiyona neden oluyor.
Ne kadar titiz davranırsan davran resim gönderdiğin servisle forum arasında uyuşmazlık çıkabiliyor. Benim bu konuda rahatsızlığım son haddine geldi. Artık satış ilanı vermeyeceğim. Diğer bölümlerde devam edeceğim.
Zaten alışveriş platformu oluşturmak bu formun ikincil amaçlarından biri
Umarım bu geri bildirimle foruma zarar verme istemi algılanmayacaktır.
 
Bu konu çok tartışıldı düzenlemeler geldi,kullanıcıların foruma ne amaçla girdikleri konuşuldu ilanlar hakkında biraz azim göstermek gerekiyo bu konuda haklısınız fakat bi parça bakacağım zaman ilk adres yine forum oluyo...
 
sayın jef, benim siteyi takip ettiğim kadarıyla bahsettiğiniz reaksiyon, ilanım neden yayınlanmadı diyen arkadaşların ifade tarzlarından kaynaklanıyor. Satış ilanının yayınlanmaması ile ilgili bilgi alınabilecek sabit bir yer ben de bilmiyorum. Eğer yoksa umarım bu konu böyle birşeyin oluşumu için vesile olur.
 
2.el veya uygun malzemelerin, ihtiyaç sahipleri ile buluşması her açıdan çok gerekli ve verimli bir durumdur.Bu site bu alışverişler için uygun bir platform olabilir.Ancak alış-veriş işlemleri doğası gereği tam bir disiplin altında yapılması gerektiğinden istenmeyen sonuçlarda oluşturabilir...

Ya bu konuda sitede belli kurallar çerçevesinde disiplin sağlanacak ,

yada herkes ürünlerini bilinen 2.el sitelerine yönlendirecek.
 
yayınladığım ilanlar yayınlanmıyor. forum kurallarının dışında bişey yapmıyorum. ilanım yayınlanmıyor diye yöneticilere ulaşmaya çalıştığımda forum kurallarını okuyun diyerek başından savma işi uygulanıyor.nedenini sorduğuğumda çok şükür ilgilenen biri oldu ve fotoğrafların boyutu büyük dendi. boyutu küçülterek ilanı verdim. ama yine bişey yok. 4-5 gün olmasına rağmen....beli kişiler ilan parça satacak belli kişiler parça alacak. kural bumu??? istersenin benim üyeliğimi silebilirsiniz.çok parça aldım forumdan. ama satmaya gelince olmuyor.ilginenende yok......
 
  • Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
Özcan Bey bu konuda açılan başlıklar genelde yöneticilerin haklılığıyla sonuçlanıyor. Bence fotoğraf boyutlarını tekrar kontrol edin birde konuyu açtığınız yerden emin olun. İlgili yöneticiler ilanınızı onayladıktan sonra mutlaka ilanınız açılır.
 
  • Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
beli kişiler ilan parça satacak belli kişiler parça alacak. kural bumu???


Kural bu değil. Kural; bölüm kurallarına uygun olan ilanlar onaylanıp satışına izin verilecek, olmayanlar verilmeyecek.

Bakın, ilanınızdaki fotoğrafların görünümü ne şekilde.

http://i647.photobucket.com/albums/uu195/hasimokyay/ozcan.jpg


Bölüm kuralları, madde 20 de der ki;

20. Resimler, link(url) veya önizleme(thumnail) formatında değil, direct link (image) kullanılarak 800x600 şeklinde yüklenmelidir. Link veya thumbnail olarak göderilen ilanlar onaylanmayacaktır.


Buradaki ilanınız niçin onaylanmış acaba? Kurallara uygun olduğu için olmasın?
 
Geri