Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İlginç konular arayanlar uzaylılar, ilginç olaylar.

@Anonim Güneş enerjisiyle çalışıyor olmasın:)

1. Madde ile 5. madde bağlantılı ve bence, soğuk savaş döneminde Amerika ile Rusyanın mistik olaylar kategorisindeki sidik yarışıdır..
Ufo muhabbeti; O görünen cisimler daireler, aslında bizi ziyaret eden bizleriz:confused:. Bu konuyla ilgili daha fazla açıklama isteyen söylesin:)

Scudo
@cengizözyurt evet doğru ((link)) ben öyle biliyordum daha doğrusu Voyager ile karıştırmışım. Çünkü atom enerjisiyle çalışan Voyager var.

Buradan uzaydakı arkadaslara selam gönderebiliyormuyum :)

Ben 3M şeffaf veya renklı sticker arıyorum arkadaslar fakat piyasadan. Yeni üye olduğum için konu açma gibi bir sıkıntı ile karşılaştım.

Belki bilen bir uzaylı vardır dedim:)

O değilde asıl soru şu!! sevgili marslı dostum yada neptünlü dostum sizde bisiklete biniyormusunuz? :)eğer biniyorsanız sizde trafik nasıl gezegenlerinizde?:) belkide ara sıra dünyaya gelip yok ya bunlar yine adam olmuyor deyip geri dönmeleri bizle temasa geçmemeleri bu yöndenmi acaba diye soruyorum kendime?:):):)

8 günlük araçla kamplı pansiyonlu ege akdeniz turundan sonra bugün tam bir uzaylıyım şehirde gerisi boş.Şehir inanılmaz gürültülü,millet desen yüzünden düşen bin parça...ALIŞMAK zaman alacak.

Gökbilimciler, Samanyolu Galaksisi’nden 220 milyon ışık yılı ötede bugüne dek keşfedilen en büyük karadeliği ortaya çıkardı. Merkezinde bulunduğu galaksiden daha hızlı genişleyen kara delik, bilim insanlarını şaşırttı.

(link)

Şahsen söylüyorum sonumuz gelse gelse bu kara delikler yüzünden gelecek gibi... :)

İlgi duyan arkadaşların da görüşlerini alalım.

Çok merak uyandırıcı haberler ama yaş ilerledikçe bu tarz bulguların ve haberlerin gerçeklikten uzak olduğuna inanmaya başladım açıkçası 220 milyon ışık yılı öteye kim nası gittide ordan bize slm getirdi :)

onedio içeriğiyle hiçbiyere varılmaz :) karadelikler matematiksel olarak varlığı hesaplansada herhangi birini gözlemleyene kadar gizemini sürdürmeye devam edecektir, şu ana kadar hiç gözlemlenemedi. stephen hawking son bulgularında kara deliklerin varlığına daha da şüpheyle yaklaştığını söylemiştir. belki bu da evrilmesi gereken başka bir şeydir. eğer insanlık olarak biz daha iyisini yapamazsak 4 milyar yıl sonra andromedayla olan buluşma mutlak sonumuz olacak gibi görülmektedir

yani burada keşfedildi derken ne denmek istemiş nasıl keşfedilmiş ona odaklanmak lazım.

acaba o galaksiden dünyaya bakınca dinozorlar mı gözlemlenmektedir :)

ek:
baba ne oldu ya, ben bu konuya hiç yazmamıştım ama paranormal bi şekilde burada buldum kendimi, gizemli olaylar oluyor kesin matrixde bişeyler değişti

neyse burada istediğimiz kadar saçmalayabiliyoruz anladığım kadarıyla :)

@Tasogare @H.K.İstanbul Her zaman ki gibi konuyu birleştirmişler ama alakasız bir konuyla ... :)

uzaylılar bize gelmeden biz mi onlara gidelim diyoruz şimdi..

@Aykuttasdelen
o karadelik ispatlanana kadar bu başlıkta kalacak galiba :)

@Sadettin Z.

Bu güzeldi. Nasıl da dikkatten kaçırmışım o günlerde.

Bir de @Candan Biberci hocam bazı konularda yüce seçilmişler için uzayda bir şeyler falan demiştin yanlış hatırlamıyorsam ama biraz açar mısınız? Bu konuyu özlemişim. :D

@Aykuttasdelen
Şaşkınlık dercesindeyim uzay var bide lıları ikisinide nasılsa ölene kadar göreceğimi sanmıyorum :)

@H.K.İstanbul
sende bi bakıma uzaylı sayılırsın :)

uzayıda şimdilik teleskopla izlemek ölmeyi beklemekten iyidir zaar ?

@Tasogare
Ölmeyi beklemiyorum bilakis sağlıklı yaşama gayrati içindeyim,fekat bu konulara kafa yorup teleskop başına oturup öle karanlıkta boş boş bakmak ve ümid etmekse ben ölmeyi beklesem daha iyihttp://:) :)

@H.K.İstanbul hocam bakmamak bakmaktan daha kötü değil mi :)

mesela sağlıklı yaşamak için spor düzenli beslenme yapmak iyi bakmak kendine avantaj sağlar, fakat bunları yapmaz isen istediğin olmaz.

Bu işlerde böyle sonuç olarak :)

@Aykuttasdelen
Düz mantıkla gidersek haklısın beklentileri olanlar izlesin benim farklı beklentilerim var:harika:

Geri