Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İlk bisikletiniz ve hayalinizdeki bisiklet

Benim kendime ait bir bisikletim yoktu. Abimin şu an adını hatırlamadığım bisikletini çalıp gezerdim. Bu gezilerden birinin cezasını sağ kaşıma 8 dikiş atarak doktor bana ödetti.

Şimdi 2009 model Cannodale F9 a biniyorum ve gayet memnunum.

İleride Güzel toplanmış bir super six sahibi olmak isterdim.

Scudo
İlk bisikletim mor paslı bir bisikletti.
Sonra:Ümit Ünal Burak çift amortisörlüler vardı. :D
Şimdiki Impetus,
Hayalini kurduğum ise 255 SRD

Benim ilk bisikletim markasız 20 jant bi bisiklettti.Ön ve arka freni yoktu ayağımla dururdum :) Kadrosu çok kötüydü pedal sürtüyordu ve demir erimeye başladı bildiğimiz delik oluştu sonra babam bisikleti bisikletçiye götürdü bisikletçi bu bisiklet hayatta toplanmaz dedi ve sağolsun babam o gün bana gidip bianchi oxford aldı :)

Eski bisikletlerimi tam hatırlayamadığım için örnek model koyuyorum ama sırası aynen böyleydi.
İlki hepimizin bindiği üç tekerlekli oyuncaklar.
Sonra 20 jant bisikletim oldu.
Biraz büyüdüm ve 20 jant alçak geldiği için 24 jant alındı.
Amortisörlü istemiştim.
26 janta geçiş.
Bisikletçiliğin farkına varma evresi gerçekleşti.
Bu da şimdiki bisikletim Salcano Impetus

• Beğen
Tepkiler: Doğu Biçer
Hepimizin ilk bindiği 3 tekerli bisikletti ama ben 2 teker olarak soruyorum :D
Sen baya bi bisiklet geçirmişşin elinden ben hala oxford kullanıyorum :( :(
4 senelik bisiklet :D ayrıca impetus güzelmiş :D

Benim İlk Bisikletim Şu 4 Tekerli Olanlardan Renkli Renkli Tekerleri Vardı Hiç Patlamıyordu Ne Güzel Şimdide Öle Olsa :) ...

ismail direnci, babam alıp alıp satıyordu.Ondan olabilir. :D

İlk bisikletim
http://i1239.photobucket.com/albums/ff512/abdulhamit/abdulhamittopcu1004.jpg
budur :)
Sonraki

http://i1239.photobucket.com/albums/ff512/abdulhamit/SNC00032.jpg
Ve sonra Bunlar
http://i1239.photobucket.com/albums/ff512/abdulhamit/19.jpg
http://i1239.photobucket.com/albums/ff512/abdulhamit/6.jpg

ilk bisikletim mor mavi renk karışımlı kadrosunda çocuklar düşerse diye kasık bölgesini korumak için cırtcırtlı süngerli bir malzeme bulunan bmx idi. Açıkçası ona ne olduğunu hatırlamıyorum...

Her neyse, daha sonra boyumdan büyük Bianchi alındı galiba Leopard modeli...

Yıllarca'da onu kullandım onunla büyüdüm diyebilirim.Profilimde bianchi yazmasının sebebi bu... bir yıla yakın süre önce dedeme verildi ama galiba kullanmıyor, şu an güvenebilsem gene onu yenileyip kullanabilirim,çelik kadrosu dönüşüme müsait, tabi az biraz da para lazım :)
Şimdide kardeşimin bisikletiyle idare edicem... Daha sonrasında bir iki satış yapmaya çalıştığım şeyler var onları yapabilirsem salcano xrs 800 almayı düşünüyorum :)

Bu arada da arkadaş bisikletiyle bize geldiğinde onun güzel bisikletine binip kısa süreli tatmin yaşıyorum :)

Evet mertcan balıkçı onlar çok güzeldi benim hiç öyle bisikkletim olmadı ama arkaşımda vardı :)

Abdulhamit abi gerçekten bisikletlerinin hepsi güzelmiş :)

Serhat toy inşallah dilediğin bisikleti alırsında kendi bisikletinle kendini tatmin edersin :)

Birde eskiden bisikletlerimizde fren olmazdı ayakla dururduk ya o da bi adrenalindi bize göre değil mi? :)

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
bisan atlas marka bsıkletım vardı ılkokulda almıstı babam. yaklasık 12yıllık faan hala bodrumda

Ah Ahh 5 - 6 yaşlarındaydım mavi bir bisiklet almıştı babam. Takviye 2 tekeri vardı denge saglamak için :) bir müddet sonra onları attık o şekilde öğrendim. Daha sonraki yıllarda da Pinokyo katlanabilen bisikletler vardı onlardan almıştı bana hiç unutmam :) vay be ne günlerdi ama.

İlk iki tekerim türkiye gazetesinin verdiği kırmızı bisan dı :) Bütün arkadaşlar siyahı daha kaliteliymiş derdi :)

@psychologicalmaniac

Zaten çoğumuz takviye teker kullanarak öğrenmişizdir sürmeyi :)

@R.HarunYeniçeri

Hepimiz öyle derdik mesela dondurma alırken bile :)
-Hacım en çok antep fıstıklı dondurmadan çıkıyomuş bedava
*Ya git salak ben geçen kakaolu 2 tane aldım bedava çıktı hepsinde
-Tamam o zaman hacım kakaolu alalım
Böyle diyaloglarda pek geçerdi aramızda :D

babam abime yeni bisiklet alıp banada pinokyoyu vermişti .. heheyt be ne günlerdi .. denge tekerlerini bir gün kullanıp hemen atmıştım .. ne cabuk öğrendim bende bilmiyorum ..

• Beğen
Tepkiler: Salih Çadırcı
Benim kuzenimde hiç denge tekerleklerini kullanmadan binmişti ama şimdi ben ondan daha iyi durumdayım :D

@serkan hilal

Aynı jenerasyondanız o yüzden olsa gerek; tabi ki kemik jant BMX, önünde kocaman plastik plakada numarası vardı "17" :D

Daha sonra abimden bana geçen kırmızı "Montenero" markalı çakma bir bisikletti; hemde 18 vitess :D :D

Geri