Arkadaşlar yakın gözlüğünü ancak taktım, hepinize çok çok teşekkürler..Öğretmenevi planlıyordum, yer yokmuş, çadır işi zor geldi bende Büyük Amasya Oteline takıldım. Öğretmenevi 80 di sanırım kahvaltı vs varmıdır bilmem..Zaten uzun süredirde otelde kalmıyormuşum onu anladım..😊..iyi oldu ana duş vs...Zaten muhtemelen Samsun ve sinopta çadır olayına girerim sanırım (sinop kesin) o yüzden herşeyin ilkini aynı güne sıkıştırmayalım dedim..iyide oldu..ufaktan atıştırdımda, çıkmam sanırım.
@necmeddin önceden çok geldim Amasyaya, o yüzden bu sefer çıkmam gibi geliyor.. Az sonra sızarım biraz kalkınca bakarız..
12:30 gibi çıktım sanırım evden, 11 km sürekli tırmandım,
@necmeddin 1 saat sürdü Amasya ayrımına kadar, ilk başlarda jantların yüke tepkisini bilmediğim için hep korkak ve kontrollüydüm, güven geldikçe hızım arttı. Zaten denk gelip okuyanlar bilir bu aleti baştan beridir hızlı tur tarzı hazırladık. Gianttan sonra ilaç gibi geldi uzun yola. Çok memnun kaldım harcadığım her kuruşu haketti meret..Yinede büyük konuşmayalım. Çanta ağırlıkları vs dengeli oldu ön kalkmıyor bastıkça. Gidon biraz ağır oldu ama sorun teşkil etmedi.
Ferhat Şirin parkına varışım 18:00 gibi yani 5.5 saatte 90 km...Aslında çok daha hızlı olabilirdi ama çift yön yol, em. şeridi çoğu yerde çok kötü ve trafik yoğun. Rüzgarda sağolsun ara ara iyi hissettirdi..Hızlı gelmişim evet. Yemek yediğim yerde sordular 5 saat gibi dedim inanmadılar..😁...
Çok yorulmadıö ama yolun sarsıntısı mahvetti, yokuşlardan hızlı inemedim vs...genelde hep pedalladım...Son ay çok antrenman yapamadım ama öncesindeki form tutuşum cidden işe yaradı..Hele o benim meşhur kocabel yokuşum...İyiki varmış iyiki hep zorlamışım orayı burdaki yokuşlardaki nispeten rahatlığım o etabın sayesinde..
Yarın erken çıkarım sanırım..Az istirahat izninizle..Bu arada Samsunda düzgün çadır kampı yazarsanız işime çok yarar..
Yeni başlık açmak çok iddialı olur..Yarın ola hayrola..😁