Scudo Sports

İlk kez bisikletle şehirlerarası yola çıkacaklara öneriler

Öncelikle "vira bismillah" deyin. Memlekete sürmeden öyle demiştim ben.😅
Yolunuz açık olsun.

Scudo
Söyle bakalım hakan abi kaymakçının yokuşu ne kadar gıdıkladı. Orayı çıkınca Amasya tamam. :) Haydi bakalım hayırlı yolculuklar.:harika:
Abi dönüşün 333 km 3 tane 3 ü nasıl denk getirdin. :)
Bu arada arkadaşlar Hakan abinin başlangıç 10 km tırmanış ful rampa 600 ila 800 metre arası yükseklik kazanıyor.

Son düzenleme:
Abi kendi konunu aç oradan takip edelim. Uzun bir tur olacak bildiğim kadarıyla. Tekerine taş değmesin, iyi yolculuklar.
Kesinlikle katılıyorum . Akşam Amasya ya varınca yeni konudan devam edelim. :harika:

Hakan abi azmine ve kararlılığına hayran kaldı bu kardeşin haberin olsun. Aylar öncesinden açılmış başlık girip okuyayım dedim üşenmeden 24 sayfayı da tek seferde okudum. Sen bir şeyler yaptıkça ben burada heyecanlandım cidden. Okumam da tam yola çıktığın güne denk gelmiş. Okurken hep bir olumsuzluk çıkar mı, iptal olur mu tur korkusu ile okudum ama çok şükür bir sorun çıkmamış. Tekerine taş değmesin abi. Heyecanla takip ediyoruz seni. Saygılarımla...

Mahvettiniz beni..Gitti 130 gayme..
234106 dosyayı görüntüle
Abi öğretmen evimi ? Abi maşallahın var. Bugün rüzgar çoktu. Çok iyi yol almışsın. Akşam ırmak turu yap sandalla . Türk sanat müziği eşliğinde yarım saate yakın sürüyor. 20 gayme daha gider. Irmak kenarında bol bol fotoğraf çekersin. Seyir kafe yada ali kaya restauranta çıkıp harika bir manzara izleyebilirsin. Amasya kalesine çıkabilirsin.

Arkadaşlar yakın gözlüğünü ancak taktım, hepinize çok çok teşekkürler..Öğretmenevi planlıyordum, yer yokmuş, çadır işi zor geldi bende Büyük Amasya Oteline takıldım. Öğretmenevi 80 di sanırım kahvaltı vs varmıdır bilmem..Zaten uzun süredirde otelde kalmıyormuşum onu anladım..😊..iyi oldu ana duş vs...Zaten muhtemelen Samsun ve sinopta çadır olayına girerim sanırım (sinop kesin) o yüzden herşeyin ilkini aynı güne sıkıştırmayalım dedim..iyide oldu..ufaktan atıştırdımda, çıkmam sanırım. @necmeddin önceden çok geldim Amasyaya, o yüzden bu sefer çıkmam gibi geliyor.. Az sonra sızarım biraz kalkınca bakarız..
12:30 gibi çıktım sanırım evden, 11 km sürekli tırmandım, @necmeddin 1 saat sürdü Amasya ayrımına kadar, ilk başlarda jantların yüke tepkisini bilmediğim için hep korkak ve kontrollüydüm, güven geldikçe hızım arttı. Zaten denk gelip okuyanlar bilir bu aleti baştan beridir hızlı tur tarzı hazırladık. Gianttan sonra ilaç gibi geldi uzun yola. Çok memnun kaldım harcadığım her kuruşu haketti meret..Yinede büyük konuşmayalım. Çanta ağırlıkları vs dengeli oldu ön kalkmıyor bastıkça. Gidon biraz ağır oldu ama sorun teşkil etmedi.
Ferhat Şirin parkına varışım 18:00 gibi yani 5.5 saatte 90 km...Aslında çok daha hızlı olabilirdi ama çift yön yol, em. şeridi çoğu yerde çok kötü ve trafik yoğun. Rüzgarda sağolsun ara ara iyi hissettirdi..Hızlı gelmişim evet. Yemek yediğim yerde sordular 5 saat gibi dedim inanmadılar..😁...
Çok yorulmadıö ama yolun sarsıntısı mahvetti, yokuşlardan hızlı inemedim vs...genelde hep pedalladım...Son ay çok antrenman yapamadım ama öncesindeki form tutuşum cidden işe yaradı..Hele o benim meşhur kocabel yokuşum...İyiki varmış iyiki hep zorlamışım orayı burdaki yokuşlardaki nispeten rahatlığım o etabın sayesinde..
Yarın erken çıkarım sanırım..Az istirahat izninizle..Bu arada Samsunda düzgün çadır kampı yazarsanız işime çok yarar..
Yeni başlık açmak çok iddialı olur..Yarın ola hayrola..😁

Dinlen bakalım önünde gidilecek mesafe çok daha. Yarın suluovadan Çeltek istikametine devam edersen yan yoldan tünelleri görmeden Havzaya çıkarsın. 1 saat fazla pedalla risksiz tadında olsun. Eski Samsun yolu zorlanmadan bulursun abi. Sonrası yollar geniş ve rahat. Dediğim gibi yarın nöbet olmasa Havza veya Kavağa kadar eşlik ederdim abi. Yinede bir sıkıntı olursa çekinmeden arayabilirsin. Allah yolunu açıkeylesin. :harika:
Samsun başlığına yazayım ben senin yerine arkadaşlar takip etsinler.

Geri