Scudo Sports

İlk kez bisikletle şehirlerarası yola çıkacaklara öneriler

Hakan abi o zaman tur bitene kadar buradan takipte kalalım biz. Ama turu tamamlayınca mutlaka tur için bir başlık açıp bütün deneyimlerini paylaş orada. Yeni başlayan, niyet edip de pedala basamayan bir çok kişiye ışık olacaksın eminim ki. Sağlıcakla kal. Tekerine taş değmesin abi.

Scudo
Şu an geçtim otelin önünden emanet yerinde duruyor resepsiyona inmeye gerek yok abi :))
Perşembe günü Amasyadaydım gel git 105 km yapmışım merzifondan. Bir daha düşünüyorum Amasya başlığından yazarım. Müsait olursanız laflarız.

@necmeddin Seslen tabii vakit olursa neden olmasın. Bu arada Hakan abiye söylediğin yollarda çalışma durumu vardı en son geçtiğimde kapalı olma ihtimali var yolun ona bir bakılmalı bir de seyir kafe isim değişti artık pera oldu :)

@necmeddin Seslen tabii vakit olursa neden olmasın. Bu arada Hakan abiye söylediğin yollarda çalışma durumu vardı en son geçtiğimde kapalı olma ihtimali var yolun ona bir bakılmalı bir de seyir kafe isim değişti artık pera oldu :)
Amasya çıkışında 1-2 km bir çalışma var. Suluovadan sonrasını görmedim. Eğer öyle ise @HakanAydn abi suluovadan sonra 7 km merzifon samsun istikametine dön . 4 km kadar yokuş var ama garanti olsun. Oradan devam edersin. Tünellerin geçtiği yol çok rahat ama trafik hızlı akıyor tehlikeli. Tünele varmadan bağlantı yoluna gir Çeltek te çalışma varsa garanti olur abi.

@necmeddin çeltekte çalışma var suluovadan sonraki 7. km merzifon samsun ayrımından döneceğim doğrumu? yani çeltek iptal ?

@necmeddin çeltekte çalışma var suluovadan sonraki 7. km merzifon samsun ayrımından döneceğim doğrumu? yani çeltek iptal ?
Evet abi aynen söylediğin gibi biraz yokuş süreceksin. Abi papağan gibi tekrarlıyorum ama tünele girecek olursan ışıklandırma, reflektörlü yelek erinmeden tak nolursun. Çünkü bir kaç olaya şahit oldum. Pervasızca kullanıyorlar araçları. Bana kalırsa sağa bağlantı yolunu kullan derim.

@necmeddin tünelde emniyet şeridi var mı, ne kadardı hiç bakmadan geçmişiz hep..😁

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@necmeddin tünelde emniyet şeridi var mı, ne kadardı hiç bakmadan geçmişiz hep..😁
Abi illa tünele gireyim diyorsan araba ile gideyim iş yerine. Bir boşluk bulunca saat 11 gibi geleyim bisikleti söküp arabaya atalım. Havzaya bırakayım seni. Bir gün sonra başlamadın be abi. Ha sorun olacak diye birşey yok ama o tünel çok sakat.

@5ef Kısmet, bu haliyle girmem tünele..Sağlık olsun..

Yarın 130 km ile uzun etaplardan, sabah çıkıp öğlen iyi yeyip uzun mola vermeyi düşünüyorum..Sonra Samsunda çadır deneyeceğim..Hatta akşama Bim den alıp yemeyi düşünüyorum..Öğlen çakallıda menemen süper olur..

Arkadaşlar asıl çekincem corona...Kimse maske filan takmıyor..Yediğimiz, kaldığımız hep risk..
Birde aklımdayken güneş şarj düşünen arkadaşlar, çok etkili değil..Almayın derim
.20.000 mah lık powerbank in %1 i için yoğun güneşte bile 10 dk gerekiyor..O yüzden yanıma alıp ağırlık etmedim..Doğa kampında elektrik imkanı hiç yoksa işe yarar ama eğer powerbank zaten 5 kez filan doldurabiliyorsa telefonu gerek yok solar a..
Şok cihazını 2 köpekte denedim, ilki saldırdı, trafik çoktu ve aletin sesini bastırıyordu, çok az etkilendi...Sahibi gelip tuttu sağolsun. Diğeri iri bir dişi pitbull du sakin bir köpekti, o korktu baya..Ama garibim pitbulların yüz karası ürkek birşeydi zaten..😁

@HakanAydn Garanti olması amacıyla tekrar baktım google'dan 845m diyor en uzununa diğer ikisi galeri şeklinde benim neden aklımda 1400 kaldı acaba onu da kestiremedim.Bence tünele girilir turbo hızla çıkılır ya da kenarda yaya kaldırımı varsa elle orada yürüyerek geçirilebilir.

@5ef Arabalar sorun değilde tırlar bela...Dışardan dolanınca yol ne kadar uzuyor acaba..
@necmeddin Yok hayır ..Dışardan dolanırız olur biter..Acelemiz yok..Sağolasın..Erken çıkıcam. Hep 10 la gitsem yine akşama kalmam..😁

@HakanAydn Ağabey eğer yolları kaçırmazsan bir km oynuyor fakat eğim artıyor..
(link)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@seko35.50 Şunu anladım, bisikletle tur zor, yemek için biryer bulsan bisiklette yanında olmalı..Bırakayım gideyim yapamadım bugün. Motor olsa kilitle, çantalar zaten sert, gündüz kurcalamazlar, bırak git..Bisikleti ille yanında tutacaksın..Bisikleti kilitlersin bir yerede çantalar 2 sn de çıkıyor..😁..Adaptasyon sürecindeyim..Elimden bırakamadım aleti..

Geri