Scudo Sports

İlk kez bisikletle şehirlerarası yola çıkacaklara öneriler

Scudo
Kaldı 100 km maşallah ağabey güzel yol aldın yarın Sinoptasın. Türk sinemasının usta aktörlerinden Kadir İnanır gibi çakmışsın fotoğrafı.:harika: ( Tatar Ramazan)

Bafradasın ayakkabı topuğuna basanların diyarı. Şöyle caddelerini gez keyfini sür. Tatar Ramazan olma çoğu atarlıdır zaten.:harika: Yarın hedefin tamam İnşallah.

Screenshot_20200717-195640.pngScreenshot_20200717-195601.png

Samsunda Atakum sahil bisiklet yolu...Baya bi oyalandım Samsunda, bisiklete ayar, temizlik te dahil..Bugün çok iyi hissettim..Tek hatam tek öğün yiyorum diye (kahvaltı hariç) yüklenmek oldu..Öğreniyoruz..Brookstan ve sudocrem den, icad edenlerden allah razı olsun..😁

Abi madem paso hostel yapacaktin tasima o yukleri yav ver nakliyeye gotursunler eve hshsjsja :D :D
Düşünmedim değil, hayır birde çantada 101 den aldığım poşetli yimeklerde var...Barbunya pilaki, mantarlı pilüv...Yahu ketçap aldım bugün, niye bilmiyorum..Tonla gıda malzemeside taşıyoruz yanımızda, ton demişken yarın alayım onuda..😁..Yaprak sarma bile var desem yanımda çok laf yerim...Yarın sinoprada ben direk öğretmenevine dalarım kesin..😁😂🤣..Yoo orda Martı kamping de 2 gece geçireceğim çadırımda ve ocağım, tüpüm, metal kypam 14 cm lik tek kulpunu söktüğüm tenceremle..😁🙂...

Arkadaşlar tatmin oranı çok yüksek...Yapın yapın..
Bu arada öğretmenevi fikri Sayın @Cemal Ç. ve sayın @hamlet2006 ten çıkmıştır..Corona olursam buradan bulaştıracağım ikisinede..😁.
@necmeddin valla çok gaz veriyosun , bak böyle yaparsan Sinoptan kastamonuya devam edicem..Para bitene kadar, ya da nerde tırak, orda bırak..
@Süper Dede Ağabey, olacak sanki oda, kork benden..nıhahahaha..😁

Bu arada öğretmenevi fikri Sayın @Cemal Ç. ve sayın @hamlet2006 ten çıkmıştır.

Bilmiyon mu biz ikimiz de yörük oğlu yörüğüz. Biz sana kıl çadır dedik. Sen öğretmenevi mi anladın. o_O:ssrtcbya:

@hamlet2006 ha-hadiya..Bende diyorum bu işte bir yanlışlık var, yarın işin yoksa kıl çadır ara Sinopta..Kendi çadırım var, kıl değil ama o kısmıda ben telafi ederim, kılız sonuçta...🤪
@necmeddin gez dolaş dedin, bana pide yedirdin..Hiç aç değildim oysa..Bafrayı eskidende sevmemiştim, yinede sevmedim..Abuk bir yer..
Bu gece sineklerle mücadele..😕

@HakanAydn abi kendini hiç zorlama ve şartlandırma . Gözün kesmiyorsa harca gaymeleri ,hostel,pansiyon veya öğretmenevi kal. Şu öğün bu öğün diyede diretme 100 km sürüyorsun yerken korkma. Sürmediğin zamanlar diyetine dikkat edersin.
Ben yazları Muğladan tatil için Çoruma gelirdim. E buda senin tatilin be abi. Ayar oldum sana taw oldum. 10 yıla yanaştı Sinop tarafına gidemedim. Allah güç kuvvet versin tekerine taş değmesin. :harika:

@hamlet2006 ha-hadiya..Bende diyorum bu işte bir yanlışlık var, yarın işin yoksa kıl çadır ara Sinopta..Kendi çadırım var, kıl değil ama o kısmıda ben telafi ederim, kılız sonuçta...🤪
@necmeddin gez dolaş dedin, bana pide yedirdin..Hiç aç değildim oysa..Bafrayı eskidende sevmemiştim, yinede sevmedim..Abuk bir yer..
Bu gece sineklerle mücadele..😕
Aghbi arkadaslarin yoğun tavsiyeleri var; bu turu ayri bir baslik olarak yaz diye. Bak anlatayim nasil yazacaksin , Poztif olacaksin, çataldan bedene suzulen terleri hic anlatmayacaksin. Onu yedim , bunu ictim falan muhabbetleri, ayaklari cadirdan disari cikarip manzarali resimler cekeceksin. ( Bu noktada ayaklarin ve tirnaklarin bakimi onemli , birde sakın ha kamyoncu terligi yada tuvalet terligi olmasin, mumkunse parmak arasi ) , tur zamanlarinda bolca palavra skabilirsin o serbest. Mesela ortalaman 12 ise , onu yuvarlak hesap 35 yapacaksin hahsha :D En önemlisi bisikletin resimlerini hep sagdan cekeceksin, aynakol alt boruya paralel olacak. Baska bir tavsiye de kıraathanede takilan dayilarla , yolda yatan kedilerle , bulursan sincapti iste , misk faresiydi , gelincikti, timsahtı onlarla samimi pozlar vereceksin.

Smdilik bu kadar vabshahs :D
(Bknz hayvanlarla samimiyetin boylesi . Ah sevgi doluyuz ya poncik maryo seni )
oV6rPk.jpg
( cadir olayinin sanatsal bir resmi , oz benligimin derin karizmasi acikca görünmekte....Bu resimde fotograf sanatcisi, ailenizin Gazman'ı, Çorum'un flaşörlere fısıldayan adami sevgili Kablocu Murat bey Pop-art sanatina yeni bir soluk getirmistir. Fotografta sanatci yalnızlıgi, garibanligi, entellektuel derinlikte bir kroluğu betimlemistir hshshshs :D )
Hajsnaj :D
234372 dosyayı görüntüle
@Devenez ce que
Ah be sevgili Murat sen sanatin katilisin . Hshsbsh :D
Hadi tüm tur aşıklarina gelsin bu manim bari sebeblenin biraz hasbahkqjshs :D

Turcunun cefası

Yaz gelince insanların kanları fıkırdıyor,
Turcunun terler baldırdan,kel kafadan fırlıyor,
Fakat benim derdim büyük,
sıcaklar sırtımda yük;
Bağzı uzuvlar
terledikçe terliyor...

Çıksam yola, bakmak için kuşa ağaca,
Takılsam şöyle kamyonlar ardına
Gözlerim kavunda, karpuzda ,
varmasam hiç zamanın farkına...
Biraz uzunca kadans kassam,
Afrika çölleri misali diyim sana;
Bagzı yerlerim yanıyor... :(

Malumunuz insan anatomisi,
Hayli şefkat isteyen bir organlar topluluğu beybisi,
Kış mevsimi geçer iken,
Yün içlikler sanki yorgan!
Oysa yazın tere belenen yerlerim
Çok çeker rampadan ;
Teri emip meşin olan formam içimi kesiyor...

Gönül ister turcu için serin olsun havalar,
Lakin kışın kalın giyer, göstermez,
Bendeki kıla belenik bacaklar;
Bacılar vede Gardaşlar;
Bu ter-kadans ikilemi beynimi çatlatıyor...

Kaldato sanki istemez mi doğayı,
Kurdu vede çakalı seyreylemek.
Sergilenen şeylere bakarak keyfeylemek,
"Karbon Yol " deyu bağıran
Şol nefsin dinlemek.
Rüyalar enfes lakin ,
Bagzı yerlerim "aman elleme" diyor

Son düzenleme:
Bugün 105 km aktarmasız Sinop=no resim, no laubalilik..😁
Ne yapsam bilemedim, @mariokaldato ne güzel ironi yapmışsın..Saol kardeşim...Haklısın, abuk subuk şeylerle ığraşacağımıza direk yolumuza bakalım...🤣😂..Paylaşımları ustalara bırakalım..Doğru anlamışım değil mi?🤪...
Çüüüz....🙂

@HakanAydn merhaba, 2 gün önce Sinop-gerze-sinop yaptım (civar köyleri de gezerek). Boyabatta kuyu kebabı yemenizi tavsiye ederim :)

Sinop-Gerze arası çok keyifli yol. Çok güzel manzaraları da var. Yolun açık olsun abi. Sinop da kalenin alt tarafında denize gir abi vaktin olursa. Deniz çok güzel.

Dosyalar

• FB_IMG_1595051861932.jpg
    FB_IMG_1595051861932.jpg
    114,9 KB · Okunma: 19
Bugün 105 km aktarmasız Sinop=no resim, no laubalilik..😁
Ne yapsam bilemedim, @mariokaldato ne güzel ironi yapmışsın..Saol kardeşim...Haklısın, abuk subuk şeylerle ığraşacağımıza direk yolumuza bakalım...🤣😂..Paylaşımları ustalara bırakalım..Doğru anlamışım değil mi?🤪...
Çüüüz....🙂
Olmaaazzz. Görsel isteriz.:snzdglsn:

234394 dosyayı görüntüle

Yakakent...70 kalan...
234397 dosyayı görüntüle

Mal gibi çıktığım resimler olursa kusura bakmayın...Yakın gözlüğü durumları..Bugün kremden kıstık sanırım popo acıyor..😕
234398 dosyayı görüntüle
Abi şu mesajı düzenle o yazdıklarını sil. Önemli olan senin turun. Ne kusurun olacak allasen . Arada takılıyoruz da. Bir çok arkadaş mesaj bırakıyor, yorum atıyor. Sevdiğimiz için takılıyoruz arada. Bu kadar insan seni sevdiği için başlığı takip ediyor zaten. :harika:

Abi şu mesajı düzenle o yazdıklarını sil. Önemli olan senin turun. Ne kusurun olacak allasen . Arada takılıyoruz da. Bir çok arkadaş mesaj bırakıyor, yorum atıyor. Sevdiğimiz için takılıyoruz arada. Bu kadar insan seni sevdiği için başlığı takip ediyor zaten. :harika:
Aynen... :) :) :)

@HakanAydn selfie yoksa resim yoksa tura çıkmanın ne anlamı var ki? 🤪 şaka bi tarafa bize de gaz lazım ilham lazım resimlerle. çok insanın istediği ama yapamadığı bir şey yapıyorsunuz şu anda. bacaklara kuvvet

Geri